Matkalaukun sisältövalinnat osuivat nappiin. En kantanut mukana mitään turhaa (paitsi bikinit siinä toivossa, että aikataulu olisi sallinut pulahtamisen johonkin Karlovy Varyn kylpylöistä), mutta kuitenkin riittävästi, että sain tarpeen vaatiessa kerrostettua vaatetusta. Pärjäsin käsimatkatavaroin, vähällä kosmetiikalla, yhdellä käsilaukulla ja kaksilla jalkineilla.

Vaikka mukana olikin kahdet kengät, päädyin silti suurimmaksi osaksi käyttämään tässäkin asussa näkyviä, loppukesän kirppislöytönilkkureitani, jotka ovat näkyneet varmaan suurimmassa osassa syksyn asukuvia. Nämä parinkympin nahkakengät ovat osoittautuneet huippulöydöksi. Kengät toki ovat kivat ulkonäöltäänkin, sopivan klassiset, mutta ennen kaikkea järjettömän hyvät jalassa. Näillä jaksaa kävellä aamusta iltaan ja useita päiviä. Toki välillä matkan aikana vaihdoin toisiin ihan vain jalkaystävällisyyden nimissä, mutta hätätapauksessa pelkästään näilläkin olisi pärjännyt.

Hennon roosa Pointelle Cute Frill –neule taas on viime viikolla Oasiksen showroomilta mukaan saatu ja aivan ihana – sopi täydellisesti Karlovy Varyn romanttiseen ja pastelliseen kaupunkikuvaan. Lisäksi kevyt poolokaulus tarjosi suojaa Prahaa hieman viileämmissä keleissä.

Neulepaita: Oasis, saatu blogin kautta / Hame: H&M / Laukku: Tiger of Sweden /
Villasukat: Vogue / Nilkkurit: Beatrice

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.