Aloin melkein tunti sitten kasaamaan asua huomiselle ja huomasin, että taas yksi vaate on kateissa vaikka ihan vastahan sen näin. Olen kääntänyt omasta mielestäni koko asunnon enkä vain enää keksi paikkaa, missä se voisi olla, mutta silti sitä ei vain löydy mistään. Ja tietenkin juuri se vaate on aivan pakko saada huomiseksi. Etsiessä ärsyyntyminen noustelee päätään kun aikaa tuntuu valuvan hukkaan ja olisi monta muutakin asiaa, mitä pitäisi tehdä, mutta silti ei vain osaa päästää irti ja kehitellä jotain muuta, mitä olisi varmasti ehtinyt mainiosti etsimiseen käytetyssä ajassa.

Eikä muuten ole ensimmäinen kerta. Olisikin. En ymmärrä miten meillä maa nielee jatkuvasti kaikkea, ja erityisesti juuri minun omaisuuttani. Eikä kyse tietenkään ole siitä, että jättäisin tavaroitani ihan minne sattuu…

Joka tapauksessa, palaan etsintöjen äärelle ja työnnän ruutuun asukuvat alkukesältä. Hauskasti hiuksista huomaa onko asukuvat uudet vai vanhat, pituutta on nimittäin tullut pienesti, mutta kuitenkin havaittavasti lisää ja tyvikin on pelastettu. Mutta vaikka asu onkin alkukesältä, toimisi se aivan yhtä hyvin näin alkusyksyyn!

vero moda housut 23 vero moda housut 31vero moda housut 42vero moda housut 3

Housut: Vero Moda, saatu blogin kautta / Neule: Zara / Clutch: ASOS / Korkkarit: Buffalo / Rannerenkaat: Kappahl

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Sun tarttee hälyyttää Jani apuun. Se aina löytää munkin kadonneet jutut :D Vai olisko sun miehellä sama, erikoinen mutta tarpeellinen taito? Ehkä se on joku miesten juttu?

Vastaa

Eikä, mikä loisto ominaisuus!! Siis meillä ei todellakaan :D Mä kadottelen ja kumpikaan meistä ei löydetä, mikä huono yhtälö, joka suurella todennäköisyydellä johtaa kiukutteluun ;D

Vastaa

Tuo sun keltainen clutch on aivan mahtava! Tuollaisen ISON kainalolaukun haluaisin itsekin. Vielä kun löytyisi mustana tai konjakinvärisenä… Olisiko mitään vinkkiä mistä sellaista kannattaisi metsästää??

Vastaa

Kiitos kovasti! Tämä kuuluu kyllä ihan suosikkeihin ja piristää niin montaa asua, ollen kuitenkin kokonasa puolesta myös oikeasti käytännöllinen :) Oletko kurkkinut ASOSin valikoimaa? Niillä mun mielestä tulee säännöllisesti myyntiin vastaavan tyylisiä isompia nahkaisia clutcheja (olen ostanut sieltä myös suuren nudesävyisen mokkanahkaisen clutchin), värit toki vaihtelee kauden mukaan, mutta luulisi etenkin mustaa ilmestyvän valikoimaan suht säännöllisesti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.