Viikonloppu on lipunut ohi hujauksessa ja mieli alkaa jo valmistautumaan uuteen viikkoon. Kun tänään kotiuduin lumipaljouden keskeltä, kaikki energia tuntui katoavan hetkessä ja vaivuin yhtä syvemmälle sängynpohjalle. Huonosti nukutun edellisyön jälkeen ehkäpä tänään on hyvä idea mennä ajoissa nukkumaan ja herätä pirteänä kuun viimeiseen viikkoon.

Valon asteittainen lisääntyminen on tehnyt ihmeitä ja niin hassulta kuin se tämän talvimaiseman keskellä kuulostaakin, olen tänään miettinyt ja fiilistellyt kevättä. Jostain syystä se tuntuu näin helmikuun kynnyksellä olevan ihan pian edessä, vaikka oikeasti saattaa mennä vielä aikaa, ennen kuin kaikki vasta viime viikkoina kerrostunut lumi katoaa. Mutta pääasia, että se tulee sieltä ja on päivä päivältä lähempänä.

ikkuna 2

Pidemmittä puheitta tällä erää, palataan ensi viikolla pirteämpänä ja pidempien postausten kanssa. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hih, mä olen kans jo ihan kevätfiiliksissä! :D Ehkäpä se on nimenomaan tuo lisääntynyt valon määrä, joka saa haaveilemaan hiirenkorvista. ;)<3

Vastaa

Haha, ihana, että joku muukin!! :) Tuo valo tekee kyllä ihmeitä! Kyllä se kevät kohta tulee ;)

Vastaa

Mulla ei juuri kevät ollut mielessä, kun yritin epätoivoisesti hölkätä tuolla lumessa :-( Mutta muuten olen viettänyt kans rennon löhösunnuntain. Mikään ei oo niin ihanaa kuin juoda aamukahvit sängyssä ja lukea hyvää kirjaa!

Vastaa

Ou nou! Mutta kaikki pisteet, että sait lähdettyä hölkkäämään – mä olisin todennäköisesti luovuttanut jo pelkästä ajatuksesta :) Mutta aamukahvi sängyssä ja hyvä kirja kuulostaa ihan mun jutulta ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.