Muistatteko tämän Pentikin korituolin, jonka hankin joitain vuosia sitten? Se on matkannut läpi parin viimeisen muuton ja on kulkee edelleen mukana. Mies keksi ehdottaa sen sijoittamista parvekkeelle, hänen muoviset kalusteensa kun vetelevät viimeisiään, mutta mitäpä tekee yhdellä tuolilla kun asukkaita on kaksi. Olemme yrittäneet kiikaroida vastaavaa Pentikiltä ja Huuto.netissäkin olen käynyt onnea kokeilemassa, mutta vielä ei ole tärpännyt ja vastaan samanlaista tullut. Itse voisin ajatella yhdistäväni pariksi myös eriparisen, mutta tietenkin jotenkin hengeltään yhteen sopivan tuolin, mutta miehen maku taitaa olla vähän konservatiivisempi, joten siksi ollen keskittynyt etsimään samanlaista. En tiedä onko tuloksetonta ja kesäkin lähenee, jos nyt ei kovaa vauhtia, niin ainakin tasaisen varmasti ja parvekkeen käyttötave lisääntyy sitä mukaa.

Niinpä huhuilenkin teiltä vinkkejä, oletko sattumalta nähnyt jossain viime aikoina samanlaista, tai pulpahtaako mieleesi idea toisenlaisesta kaverista tuolille?

hm korituoli

Parveke on tilava, joten siihen sopisi oikein kivasti pari vastaavan kokoluokan tuolia ja kokonaisuutta keventämään siro pöytä tai muu laskutaso. Kun sisällä vallitsee edelleen täys kaaos, niin käteni syyhyävät päästä sen ainoan suht vapaan tilan kimppuun ja tuomaan parvekkeelle hieman kodikkuutta. Kun nyt näyttää pahasti siltä, ettei uutta kotia kesää vasten löydy, niin olisi kiva tuoda tunnelmaa parvekkeelle ja luoda siitä varovaisella panostuksella tila, jossa on kiva paistatella päivää yli lämpimän kauden.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Meillä on yksi ihan samanlainen. Se kyllä muuttaa meidän mukana kesäkuun alussa, on sen verran loistava tuoli eteisessä. :)

Vastaa

Oih,jos päätätte luopua siitä, niin tiedät keneen ottaa yhteyttä, jos vaikka ei sopiskaan uuteen kotiin… ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.