Nyt on juhlista selvitty olen rättijaväsynyt! Ensi yönä uni varmasti maistuu!:) Mutta takaisin eiliseen ja juhla asuun. Asu vaihtuili aivan viime hetkeen asti, mutta lopulta päädyin siihen jo aiemmin mainitsemaani ”varmaan valintaan”. Meinasin pyörtää päätöksen ja laittaa pälle pikkumustan, mutta ajatelin sitten, että musta on varmasti juhlien käytetyin väri, joten päädyin valkoiseen vaihtoehtoon!:)

Päätös osoittautui oikeaksi. Tilaisuus oli juhlava ja pikkumusta osoittautui olevan vaikka kuinka monen päällä, valkoinen siis erottui joukosta. Tilaisuudessa oli myös todella lämmin, joten olihan pikkumekosta myös siten jotain käytännön hyötyä!:)
Juhliin oli todella panostettu; illallinen oli erinomainen ja jälkiruoka vielä erinomaisempi. Halli oli koristeltu ja valaistu upeasti, eikä kattausten suunnitelussakaan oltu säästelty. Tilan päädyssä oli kunnon kokoinen lava ja isot screenit molemmin puolin, aivan kuin kyse olisi ollut isostakin konsertista!;) Esiintyjä oli tilattu Lontoosta ja myös firman omaa ohjelmaa oli järjestetty. Kaikki siis meni todella nappiin, lopulta. Ilta nimittäin alkoi ikävä kyllä huonosti.Kävin iltapäivällä kampaajalla, mikä oli virhe. Lupaan ja vannon, että tästä lähtien käytän vain tutun kampaajan tai minulle erikseen suositellun kampaajan palveluita! Otin varmuuden vuoksi kuvan mukaan kampaajalle ja yritin kertoa mahdollisimman selkeästi, että haluan yksinkertaisen avoimen kampauksen, joka sopii ikäiselleni. En tiedä arvioiko kampaaja ikäni pahasti pieleen, vai mikä meni vikaan, sillä kampauksesta tuli ensimmäisenä mieleeni undulaatti. Se todella näytti niin oudolta, että minua hävetti astua ulos kampaamosta ja kävellä kaupungissa, jossa en edes tuntenut ketään.Hiukseni olivat siis oudosti toispuoleisesti tupeeratut, osittain kiharat, mutta ei kuitenkaan. Hiukset näyttivät siis lähinnä sekaisilta. Lähellä sellaista hiukseni ovat, jos käyn illalla suihkussa, enkä kuivaa hiuksia vaan menen suoraan nukkumaan ja herään aamulla hiukset osittain pystyssä ja sotkussa niskasta. Kampaus tuntui vanhentavan minua kymmenellä vuodella. Voisin hyvin kuvitella tälläisen pari kymmentä vuotta minua vanhemmalle, mutta 24 vuotiaalle.

Itkua pidätellen kävelin suoraan viereiseen Anttilaan ja ostin muutaman hiustenmuotoilu ja -hoitotuotteen, silä enhän tietenkään ollut mitään mukaani ottanut kampaajalla käynnin takia. Suuntasin sitten suoraan hotellille ja suihkuun. Pesin hiukset ja aloitin kaiken itse alusta. Tuli kallis kampaajareissu: kampaus + hätäisesti ostettut muotoilutuotteet (20€). Olisin ottanut kuvan kammotuksesta, mutta harmikseni olin ottanut kameran mukaan, mutta unohtanut muitikortin kotiin…

Juhla-asu:
Mekko: Gina Tricot
Sukkahousut: DIM
Kengät: Ellos
Huivi: Global
Vyö: Pieces
+ Christelle & Co -laukku, joka ei näy kuvassa

Loppujen lopuksi sain tiukalla aikataululla hiukseni asettumaan poikkeuksellisen hyvin, ja kestävästi. Kokemus ja rahanmeno harmittivat, mutta en antanut niiden pilata iltaa. Pääasia oli, että sain lopulta hiukset siten, että olo oli hyvä ja itsevarma. Meikkikin onnistui, joten harmittaa, etten saanut siitä kuvaa teille vaikka tarkoitus alun perin oli.

Onneksi ikävä kokemus unohtui nopeasti kun pääsin juhliin. Oma virhehän asia oli, sillä tiedostin kyllä riskin siinä, että menee tuntemattomalle kampaajalle. Jos joskus menen naimisiin, niin hääkampauksesta tulen kyllä teettämään niin monta koeversiota kuin vain tarvitsee, että lopputulos on sitä mitä haluan!Noh, se olikin sitten ainoa miinus päivässä. Muuten ilta olikin todella antoisa, ja parasta antia oli saada kontaktia ihmisiin, joihin ei pahemmin kontaktissa arkena ole. Olin poikkeuksellisen sosiaalinen, minkä voinee luokitella normaalin mittapuun mukaan siten, että onnistuin olemaan suhteellisen normaali ja juttelemaan ihmisille jopa aavistuksen oma-aloitteisesti…:)

Mukavaaa lauantai-illan jatkoa teille! Huomenna lisää, ainakin on tulossa vaatteiden säilytyksestä sekä hieman Vaasan ostoksista.:)

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.