Ensin en ajatellut sanoa mitään, kun en edes tiennyt mitä sanoa tai jaksanut käyttää aikaa sanojen etsimiseen. Sitten koin, että on ehkä kohteliasta sanoa, että blogi saattaa nyt olla hetken hiljaisempi. Tai voi olla ettei, jos koenkin tarvetta hetkeksi paeta virtuaalimaailmaan. Joka tapauksessa olen tässä naurahdellut sitä, että olen kuullut ihmisistä, joille osuu lottovoitto kahdesti. Ja sitten on niitä, joilla onni on toisella tapaa suuntautunut. Turha kai sanoa, että niitä lottovoittoja ei liiemmin täällä ole näkynyt. Jollekin taisin jo sähköpostissa mainita pahoitellessani kenkäkirppiksen postitusviiveistä, että äitini sai vakavan sairaskohtauksen, joka muutti hetkessä lähisuunnitelmat. Onneksi en ollut tehnyt varauksia lomalle, harmi tosin, että nyt jää pois haaveilemani lomanollaus. Mutta asioilla on prioriteettijärjestyseikä auta muu kuin edetä päivä kerrallaan.

Toinen isku oli vähän mönkään mennyt putkiremppapakoni, jonka pitäisi siis tapahtua parin viikon kuluttua, eli ihan liian pian olosuhteet ja resurssit huomioiden. Nyt olisi todellakin huutava tarve vinkeille siitä, mistä saisi lyhyellä varoitusajalla katon päänsä päälle lyhyeksi aikaa. Niin, ja vielä kohtuuhintaan. Forenomit ja airbnb:t näyttävät valitettavasti näin lyhyen varoitusajan oloissa ylittävän maksukykyni riemukkaasti. Jos siis tiedät tärppejä, mitä kokeilla/katsoa, älä jätä huikkaamatta s-postitse tai kommentilla. Ja muilta osin, pahoittelut, että kommentteihin/s-posteihin vastaaminen on jäänyt ja muutenkin hiljaisuudesta, tällä hetkellä on ihan liikaa huolehdittavaa ja hoidettavaa.

Katso myös nämä

13 comments

Vastaa

Instan puolella jo kommentoinkin. Nyt ymmärrän paremmin. Ei tällaisia kenellekään toivoisi, että läheinen sairastuu yllättäen. Ja varsinkaan ei lomalla, mutta niinhän se menee ettei ajankohtaa voi valita. Eikä sitä mitä elämä tuo yllätyksenä eteen. Hyvässä ja pahassa.
Voimia sinulle ja toipumista äidillesi ❤

Vastaa

Tsemppiä sinulle! Laitan sinulle viestiä FB-sivujen kautta.

Vastaa

<3

Vastaa

Voimia kovasti ❤️ Toivottavasti äitisi tulee pian kuntoon.

Terkuin, Johanna

Vastaa

Parempaa vointia äidillesi, voimia sinulle.

Vastaa

Tsekkasitko Omena-hotellin? Niillähän oli pari vuotta sitten ainakin kampanja, että ilman opiskelija-asuntoa jääneet saivat asua kriittisimmän ajan hotellissa 500e/kk.

Vastaa

VVO:n vuokra-asunnoissa minimikausi putkiremonttipakoon sopiva 3 kk.

Vastaa

Voimia ja halaus ❤️ Olet ajatuksissani!

Vastaa

Isosti voimia ja halauksia <3 Jaksetaan uskoa että kaikki menee vielä parhain päin, vaikka niitä lottovoittoja ei näkyiskään. Olet ajatuksissa!

Vastaa

Kuulostaapa ikävältä!
elämästä ei koskaan tiedä, kaikenlaista tapahtuu.
Lomiin liittyen muuten syksyllä ja talvella matkat ovat paljon edullisempia kuin elokuussa, joten ehkä loma myöhemmin kannattaa

Vastaa

Piti vielä vinkata että hotelleista voi saada pitkälle ajalle alennusta, eli kannattaa kysyä tarjousta jos joudut menemään hotelliin remonttia pakoon. Kannattaa myös katsoa tori.fin tarjonta

Vastaa

Olipa täällä ikäviä uutisia! Toivottavasti äitisi kunto kohenee pian ja muuttohommiinkin saadaan joku hyvä ratkaisu. Tsemppiä kaiken keskelle! <3

Vastaa

Voimia Sinulle ja parempaa vointia & toipumista äidillesi. Ajatuksin tukenasi.
T. Tupuna

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.