kms california tame 7

Olen hiustuotteiden suurkuluttaja ja hiustenhoito on myös niitä asioita, mihin mielelläni panostan (mutta hiustenlaiton suhteen olen laiska kuin mikä). Hiustuotteita onkin siis näkynyt loppuneiden kosmetiikkojen kuukausikoosteissa, mutta tällä kertaa olin malttamaton ja esitellä muutaman tämän hetken uuden tai melko uuden lempparin. Nämä neljä tuotetta on päätynyt alkuvuoden aikana erityisen tiuhaan käyttöön ja ansaitsevatkin nostamisen jo ennen kuin kuluvat loppuun.

less is more hair 7

Less is More Finishing Spray

Less is Moren viimeistelysuihketta olen kehunut aikaisemminkin. Kyseessä on siis luonnonkosmetiikkasarja, mutta suihke ei ole vain hyvä verrattuna luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin vaan hyvä ylipäätään hiuskosmetiikkaan verrattuna. Pääsääntöisesti käytän tätä ns. seuraavan päivän tukkaan, sillä suihke tuo kuiviin ja villiintyneisiin hiuksiin ihanasti pehmeyttä ja hallittavuutta. Se ei kuitenkaan vie pois ilmavuutta, mutta silti tarjoaa kevyttä hoitavuutta. Kaikin puolin siis todella miellyttävä tuote, jolle en heti keksi korvaajaa.

Schwarzkopf Bonacure Excellium Beautifying Silver Spray

Tämä on ensimmäinen käyttämäni hopeasuihke, eli voimakkaan violetinvärinen jätettävä suihke pyyhekuiville hiuksille, mutta tykästyin heti. Suihke taittaa kellertävyyttä, mutta samalla se myös toimii hoitosuihkeena. Hiukset saavat hallittavuutta, mutta ilmavuus säilyy vaikka suihketta käyttäisikin runsaammin. Harmittaa, että tuote vetelee jo viimeisiään. Luulenkin, että on ihan pakko hankkia joko tämä tai vastaava tuote tilalle. Vaikka suihke on violetin väristä, ei se ole ainakaan omaa hiusta värjännyt, ainoastaan neutralisoinut keltaista, mutta toki suositellaan, ettei suihketta sumuttelisi vaaleat vaatteet päällä.

kms california tame 1

KMS Tame Frizz Smoothing Reconstruction

KMS hoitava naamio on ihan uusi tuttavuus, mutta ihastusta ensikokeilulla. Naamio syvähoitaa, mutta sen lisäksi se jättää hiukset superpehmeiksi ja sileiksi. Yksinkertaisesti aivan ihanan ja poikkeuksellisen miellyttävän tuntuisiksi! Tätä tekisi mieli käyttää joka pesun yhteydessä ihan vain hiuksiin jäävän pehmeyden vuoksi, mutta toki muutaman minuutin vaikutusaika tekee sen, ettei joka pesulla vain jaksa tai ehdi sitä käyttää. Tuote sopii loistavasti karheille ja käsitellyille hiuksille.

OSIS Undercoat Primer Foundation

Ennen tätä tuotetta ei tullut mieleenkään, että myös hiuksille voisi olla vastaavaa pohjustustuotetta kuin mitä meikin alla käytetään, mutta aina oppii uutta. Voidemainen koostumus siis tekee saman kuin meikinpohjustustuote, eli silottaa hiuksen pintaa ja helpottaa niiden jatkotyöstöä. Primeri antaa kevyttä pitoa ja samalla hoitaa. Mainio tuote föönauksen ja kampauksen alle ihan arjessakin. Tuo hallittavuutta ja estää pörröisyyttä. Karheahiuksinen kiittää tällaisista pehmeyttä ja sileyttä tuovista tuotteista!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Less is Moren tuotteet kuuluvat myös omiin suosikkeihini! <3

Vastaa

Oi, kiva kuulla, että olet tykännyt kanssa! Ihanaa kun markkinoille on tipahdellut oikeasti hyviä hiustenhoitotuotteita myös luonnonkosmetiikassa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.