Ajatuksenani on monta kertaa ollut tehdä päivä kanssani -postaus, mutta useimmiten edellispäivänä mietitty idea kariutuu jo siihen, että unohdan seuraavana aamuna aloittaa kuvien ottamisen. Mutta eilen sain pidettyä kiinni ideastani ja kerrättyä muutamia kuvia kameraan päivän varrelta, joten palataan eiliseen!

On niitä päivä kun olen paljon liikkeessä ja yritänkin sopia menoja samoille päiville, jotta voin vastaavasti pyhittää osan arkipäivistä ylhäiseen yksinäisyyteeni, jossa vietän vaihtoehtoisesti päivän kotona koneen ääressä tai hipsin jonnekin lähialueen kahvilaan osaksi aikaa läppärin kanssa. Eilinen oli jostain sieltä välistä, sovittua ohjelmaa oli vähän, mutta olin silti liikkeellä suuren osan päivästä. Poikkeuksellisesti olen herännyt tämän viikon neljänä ensimmäisenä päivinä ajoissa, ja niinpä herätyskello soi eilenkin klo 7.40. Liikkeelle lähdin tuntia myöhemmin ja treffasin Elsan Stockan kulmalla. Yhdessä suunnattiin pienimuotoiseen lehdistötilaisuuteen Kalevala Korun liikeeseen Pohjoisesplanadille.

kalevala koru 01

Söimme maittavaa aamupala, katselimme kevään uutuuskoruja ja kuuntelimme erittäin mielenkiintoisesta tulevasta yhteistyöstä Kalevala Korun ja Tiia Vanhatapion kesken, jonka suhteen oltiin vielä hyvinkin salaperäisiä. Kaikesta päätellen kuitenkin loppukeväästä on tulossa jotain ihan uutta ja erilaiseen kohderyhmään vetoavaa. Taru veikkasi asusteita ja taidan kallistua kannattaamaan samaa arvausta! Ehkäpä siis tulossa jotain trendikästä asustetta? Tai sitten jotain ihan muuta, mutta se selvinne muutaman kuukauden kuluttua!

kalevala koru 4

Tärmäsin tilaisuudessa Jessicaan ja tapahtuman jälkeen jatkettiin yhdessä Stockalle. Haahuilumme MACin osastolla osoittautui turmiolliseksi ja kiikutin kotiin uuden kevätpunan, vaalean oranssisen Sushi Kiss -sävyn, joka toivottavasti pian pääsee huulille asti! Kotiin palasin vähän ennen puolta päivää, ihmettelin hämärää säätä ja valmistin itselleni päiväkahvin.

kahvi 2-2

Istuin epäergonomiseen blogipisteeseeni sohvan nurkkaan (siitäkin huolimatta, että olen rakentanut ihan oikeaa työpistettä makkariin). Siirsin kuvia koneelle, käsittelin sekä valkkasin niitä ja kirjoitin päivän blogipostauksen, jota toivoin ehtiväni jatkamaan vielä illalla.

tietokone 1

Ennen puoli kahta hyppäsin ratikkaan ja siirsin kotitoimistoni Aschan Café Jugendiin, jossa työskentelin erittäin tehokkaasti seuraavat kolme tuntia ihan muiden kuin blogiin liitännäisten asioiden äärellä. Olen vielä vanhanaikainen ja kannan mukanani muistikirjaa, jonne suttaan ajatuksia ja muistettavaa niin sekasortoisesti, että hyvä jos itse pysyn perässä mitä olen kirjoitushetkellä ajatellut.

muistikirja 1-3

Lounas venyi myöhäiseksi ja nälkä alkoi jo tuntua, niinpä viiden hujakoilla jatkoin afterworkille Adalminan kanssa Kluuvissa sijaitsevaan Fratello Torrefazioneen herkullisten salaattiannosten äärellä. Alkuilta vierähti huimaa vauhtia ja kotiin palasin reilu pari tuntia myöhemmin.

torrefazione-4

Kotona työstin vielä päivän ajatuksia, syötiin miehen kanssa pientä iltapalaa, vaihdettiin lakanat ja otin vielä pienen oman hetken aikaa blogin äärellä. Yhdeksän hujakoilla pistin läppärin kiinni ja suuntasin iltapesulle, jonka jälkeen nollattiin mieli katsomalla pari jaksoa American Horror Storyn vikaa kautta. Tänään sekin saadaan loppuun, joten sitten siirrytään jonkun teidän suosituksen äärelle, seuraavina jonossa kiikkuvatkin siis ainakin Wire ja Homeland.

kylpyhuone 02

Nukkumaan suunnattiin siinä vähän yhdentoista jälkeen, mikä on aika tyypillinen nukkumaanmenoaika meille näin arkena. Viikonloppuna saattaa venähtää vähän myöhäisemmäksi, pirteysasteesta toki riippuen.

Eli aika tavallinen päivä. Ei sillä, että sama kaava ja sisältö toistuisi joka päivä vaan ehkä pikemminkin samojen elementtien toistuvuus. Yritän pitää kiinni tietystä arkirytmistä ja kaikkein parasta onkin, että nykyään arkea on voinut sovittaa omaan luontaiseen rytmiin sekä itselle tehokkaiksi osoittautuneisiin tapoihin toimia.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.