On ollut vaikea hahmottaa, että edessä on neljän päivän vapaat. Reissut ovat ehkä sekoittaneet ajatuksiani ja en ole ollut ihan kartalla kalenterista. Maanantaina jouduin jopa googlaamaan, että osuuko pääsiäisen pyhäpäivät todella tämän viikonlopun ympärille. En siis ole ehtinyt paneutumaan aiheeseen saati tekemään suunnitelmia, joten luvassa on nyt vähän niin kuin yllärivapaat! Saa siis nähdä, mitä ex tempore tekemistä keksin.

Toisin kuin vielä täällä (tai mistä sitä vielä viikonlopusta tietää), Roomassa oli kevät jo ihanan pitkällä ja niin lämmintä, että liki kesävaatteissa pärjäsi.

Täydelliseksi reissuvaatteeksi osoittautui simppeli paitamekko. Se on kevyt, mukava ja vie vähän tilaa. Lämpimämmällä säällä hihoja voi kääriä ja viileämmällä heittää päälle neuletakin tai ujuttaa alle vaikka farkut (joita ei kyllä Roomassa tarvinnut). Tennarit olivat loistoasuste ja veikkaan, että tänä kesänä kuljen pääasiassa niissä. Ostoslistalla onkin kahdet uudet – sekä tutut Supergat että Adidakset, kummankaan kohdalla vain en ole vielä osannut päättää väriä, niinpä hankinta on antanut odottaa itseään. Mutta ehtiihän tässä vielä ennen kesää!


Paitamekko: & Other Stories / Tennarit: Superga / Reppu: Fjällräven

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Vapaat! Pääsiäinenhän on vuoden kiireisintä aikaa! :D

Paitamekko on kiva, yhtä aikaa sekä rennon että huolitellun näköinen – just passeli reissuvaate. :)

Vastaa

Heh, nauti kiireviikonlopusta ;)

Ja kiva kuulla, että toimii! Luulen, että tämä asu tullaan näkemään päälläni tulevana kesänä useasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.