Pari viimeistä viikkoa ovat olleet niin haipakkaa, etten ole kunnolla ehtinyt paneutua sähköpostini sisältöön, niinpä vasta eilen tulin klikanneeksi auki lehdistötiedotteen muotisuunnittelija Matthew Williamsonin Lindexille suunnittelemasta mallistosta. Usein vastaavat tiedotteet ja yhteistyöt ovat enemmän sarjaa ”kiva tietää”, mutta tämä sai innostumaan ja imaisi klikkailemaan eteenpäin, lookbook -kuviin tulevasta uppoutuen. Vitsit, olenkin aiemminkin hehkuttanut Lindexin erinomaisen onnistunutta profiilin kohotusta ja nyt on taas pakko! Olen viime aikoina löytänyt ketjulta paljon kaikkea kivaa, ja takana on tosi onnistuneita juttuja kuten viehättävä Holly & Whyte -mallisto ja ihana Missoni -yhteistyö, jonka mallistosta yksi suosikkihameistani on. Tämä uusi yhteistyö jatkaa samalla loistavalla linjalla ja toimii ihanana piristyksenä perusvalikoiman rinnalla.

Ihastuin maistiaispaloihin Williamsonin suunnittelemasta mallistosta ja voisin ennakkokuvien perusteella napsia vaatekaappiini melkein kaiken, erityisesti seuraavat asut sykähdyttivät ja olen varma, että kun mallisto 4. lokakuuta ilmestyy valittuihin Lindexin myymälöihin, olen kärppänä paikalla. Mainittakoon vielä, että 10 prossaa yhteistyömalliston myynnistä ohjautuu Syöpäsäätiön Roosa nauha –rahastolle.

the matthew 1the matthew 2the matthew 6the matthew 3Kaikki kuvat Lindex.

Lindexillä tapahtuu myös alusvaaterintamalla, syyskuun puolivälissä verkkokauppaan ilmestyy Very Victoria Silvstedt -alusvaatemallisto, joka lookbook kuvien perusteella näytti naiselliselta ja elegantilta. Sekin on siis ehdottmasti tsekattava, harmi vain, että kyseessä on ilmeisesti pelkästään verkkokauppamallisto, alusvaatteita kun on erityisen mukava päästä hypistelemään ennen ostopäätöstä.

Katso myös nämä

Yksi kommentti

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.