Tällainen pidennetty viikonloppu Kööpenhaminassa on mainio. Keskustan ehtii koluta tässä ajassa hyvin ja mikä tärkeintä, kiireettä. Niinpä aikaa jää myös rentoutumiseen, kunnon yöuniin ja ihan vain pitkään kahvilla istumiseen (suosikkihupiani!). Käveltyä silti tulee, mutta se ei haittaa kun jalassa on hyvät kävelykengät. Eilen aloitettiin päivä jälleen yhdellä erinomaisella brunssilla, kurkittiin heräilevää kasvitieteellisen puutarhan puistoa, poikettiin muutamassa kiinnostavassa kaupassa ja saavuttiin iltapäivällä pääetapille, Nyhavn satama-alueeseen. Nyhavn on pullollaan värikkäinä hehkuvia taloja, 1700-luvun kauppiaiden koteja, sekä ravintoloita ja terasseja. Niin, ja toki veneitä! Sää on näinä päivinä näyttänyt kauniilta, mutta tuuli on ollut todella armoton, syöksynyt suoraan vaatteiden läpi luihin asti. Niinpä voin kuvitella, että alue puhkeaa hehkuunsa kesällä, mutta mukava oli nytkin istahtaa terassille tuulen suojaan viltin ja kuuman juoman kanssa.

nyhavn 6nyhavn 10nyhavn 7 nyhavn 11 nyhavn copenhagen nyhavn koopenhaminanyhavn 01nyhavnnyhavn 1

Ps. Muistakaa Huuto.net kohteet – suurin osa niistä sulkeutuu huomenna ja ennen lähtöä lisäsin joukkoon muutaman asusteen lisää.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kööpenhamina on kyllä ihana, ehkä pitäisi suunnata sinne viikonlopuksi :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Vastaa

Suosittelen lämpimästi! Köpis on ylittänyt omat odotukset osoittautuen tosi kivaksi kaupunkikohteeksi pullollaan ihania putiikkeja ja herkullisia kahviloita sekä ravintoloita :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.