Vietän juuri viime hetkiä lauantai-iltaa kotona ennen kuin suuntaan Tarun synttäreitä viettämään. Myönnän, että vähän on väsynyt olo ja kotisohva tuntuu vähän liiankin houkuttelevalta paikalta tällä hetkellä kylmän ilman puskiessa sisään olohuoneen raollaan olevasta ikkunasta, mutta eiköhän se energiataso tästä nouse kun sujauttaa korkkarit jalkaan ja lähtee liikkeelle – kiva ilta ihan varmasti tulossa!

Tämä asu on viikolta ja jatkaa koko syksyn kestänyttä väritöntä pukeutumislinjaani. En ymmärrä mikä on iskenyt, sillä yleensä rakastan värejä, mutta jotenkin viimeiset pari kuukautta on tullut kuljettua hyvin värittömissä asuissa. Tuskin olen edes käyttänyt muun värisiä jalkineitakaan kuin tummanruskeaa ja mustaa, vaikka eteisen kenkähyllystä kyllä löytyisi väriä. Ehkäpä tästä vielä tokenen.. :)

Mutta nyt, aika mennä – mukavaa iltaa kaikille!

black and white outfit 3black and whiteblack and white outfit 01black and white outfit 27black white outfitToppi: Odd Molly, saatu blogin kautta / Bleiseri: Zara / Hame: H&M / Korkkarit: Diavolina / Kaulahuivi: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Laukku: Marc Jacobs

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Aivan ihan toi hame!! <3

Ihanaa viikonloppua kaunotar! <3

Vastaa

Oi kiitos <3 Samoin, ihanaa sunnuntaita! :)

Vastaa

Aijjai, nyt on kyllä todella magee asu. Tykkään hurjasti!

Vastaa

Oi kiitos! Ihana kuulla, että toimii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.