Mulla on olllut tänään todella hektinen päivä ja muutenkin tuntuu, että nyt on liuta asioita meneillään ja koko ajan käy vähän ylikierroksilla. Ajattelin, etten tänään edes avaa läppärin kantta, vaan makaan illan koomassa sohvalla, mutta maattuani jonkin aikaa sängyssä täkkien alla kuumuudesta huolimatta ja tuijoteltuani aikani tyhjyyttä sohvalla, aukesi hopeinen kansi kuin huomaamatta. Olkoon, annan vetovoimalle periksi. Mutta koska ajatuksenkulun kanssa on nyt vaikeuksia, palaan hetkeksi fiilistelemään eilistä rentoa merellistä iltapäivää.

Sain kutsun Helsingin edustalla sijaitsevaan viehättävään Valkosaareen, NJK:lle, tutustumaan Helly Hansen -merkkiin ja kuulemaan purjehduksesta. Sää oli puhjennut kesken päivän kukkaan. Aamulla lähdin paksuun neuleeseen ja pitkiin housuihin pukeutuneena, harmautta katsellen ja miettien, että olisiko kuitenkin pitänyt ottaa mukaan takki. NJK:n terassilla porotti aurinko ja hikoilin kuin saunassa soimaten itseäni, etten sitten todella tullut laittaneeksi toppia neuleen alle ihan kaiken varalta.           IMG_1192IMG_1224IMG_1193helly hansen 4

Tilaisuus oli rento ja NJK kaunis, en ymmärrä miksen ole aimmin tullut siellä poikenneeksi. Hypistelin Hansenin asuja ja ihmettelin itselleni vieraita materiaaleja ja viimeisen päälle harkittuja vaatekappaleita. Olen jo pitkään passiivisesti etsinyt citysadetakkia, enkä olisi ajatellut bongaavani sellaista juuri Helly Hansenilta, mutta toisin kävi. Ihastuksen kohteeni näettekin ylemmässä kuvassa oikealla. Henkarikuva ei ehkä tee oikeutta, mutta minusta se on sadetakiksi erittäin chic. Laatikkomallisten, jäykkien ja kirkasväristen sadeasusteiden jälkeen tämä tuntui sirolta ja naiselliselta; voisin oikeasti kuvitella yhdistäväni sen normaaliin kaupunkiasuuni. Sadetakkia saa muissakin väreissä, ja mariininsininenkin voisi toimia kaupunkikäytössä oikein mainiosti, mutta tämä vaalea vei sydämeni. Silti, 150 euron hinta on vähän suolainen sadetakista. Sievä se on silti kuin mikä!

IMG_1225helly hansen 5IMG_1218IMG_1273

Tilaisuuden loppuun vielä pieni veneily Helsingin edustalla, tuttuja kesäpaikkoja vesiltä käsin tähyillen. Voisi sitä hullumminkin täydellisen kesäiltapäivän viettää! :) …ja huomiseksi on sitten luvattu sadetta ja ukkosta, vai?

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.