Kaikki on jäänyt vähän viimetippaan matkan varauksesta aina pakkaukseen. Hotelli saatiin varatuksi tänään, eilen bookattiin lennot, nyt yritän tuulispäänä pakkailla ja hoitaa muita rästihommia, sillä lähtö on jo varhain aamulla. En oikein vieläkään käsitä, että huomenna ollaan lähdössä reissuun ja pakkauskin tuntuu jotenkin kumman vaikelta. Laukkuun on eksynyt vain muutama vaate, enkä oikein muuta mukaanotettavaa keksi, mikä on hyvin poikkeuksellista, sillä aina muulloin tilanne on aivan päinvastoin!

Toisaalta, ehkä hyvä näin, ei ole turhia odotuksia reissun suhteen ja mielessä listaa kohteista, jotka täytyisi nähdä. Eikä tule raahattua mukaan ylimääräistä, vaan mukaan lähtee oikeasti vain sen verran, että pärjää, sillä oikeasti, ihan älyttömän vähällä todella pärjää!

Aloitin pakkaamisen laukkuun, jota normaalisti käytän lyhyillä työmatkoilla ja poikaystävä hihkaisikin, että voin laittaa hänen laukkuunsa kaiken mikä ei omaan laukkuuni mahdu, mutta voitteko kuvitella, tämä pikkulaukku on vasta hädin tuskin puolillaan ja alan omasta mielestäni olemaan pikkuhiljaa valmis? Kostautuukohan tämä pikkulaukun valitseminen takaisin tullessa?;)

Sentään sen verran ennakoin, että kipaisin tänään hakemassa pari pientä matkaopasta, jotta voin lueskella lentokoneessa, että mihin sitä oikeastaan onkaan menossa!;)
Lähtö on siis jo pian ja palailen Suomeen perjantaina. Ajastettuja postauksia ei ole luvassa, paitsi yksi huomenissa ja se on pikkuinen arvonta (jotta olisi jokin syy odottaa  minua takaisin;)).
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.