Maanantai on tänään tuntunut jotenkin aivan poikkeuksellisen raskaalta, mistä lie johtunut. Aamulla heräsin jo super aikaisin fiilikseen, että pitää lähteä töihin – vilkaisin kelloa ja totesin, että vielä on reilusti aikaa nukkua. Nukahdin, mutta sama toistui uudelleen ja vielä kolmannenkin kerran, jolloin tosin ei enää ollut niin reilusti uniaikaa jäljellä.

Loppujen lopuksi kun herätyskello pärähti soimaan, olin kuin keskeltä parasta unta herätetty, vaikka vielä puoli tuntia sitten olisin ollut melkeinpä valmis hyppäämään saman tien sängystä ja suuntaamaan töihin. Loppujen lopuksi siis päädyin torkuttamaan itseäni…vielä viisi minuuttia…ja viisi…ja niin edelleen, kunnes heräämisestä oli tullut jo aivan liian iso numero (yleensä hyppään sängystä heti kun kello soi, jottei mitään ylimääräisiä kiusauksia jäädä petiin pääse syntymään).
Töissä olin ”joskus” ja vain nökötin pitkän tovin ruudun ääressä kahvikuppi kädessä, vaikken yleensä kahvia juo, yrittäen koota itseäni alkavaan päivään. Loppujen lopuksi käynnistysvaikeudet seurasivat mukana koko päivän. Ehkä tämän voi pistää maanantain piikkiin – joskus ne vain ovat poikkeuksellisen vaikeita…
Viikonloppuna pääsin (tooodella) pitkästä aikaa nauttimaan mahdollisuudesta ottaa asukuvat (lähes) luonnonvalossa. Olin jo melkein unohtanut miten luonnovalo raikastaakaan kuvia ja tuo värit puhtaina esiin. Tästä se pikkuhiljaa lähtee! Vielä en ole arkena tarpeeksi aikaisin kotona, jotta saisin asukuvat otettua luonnonvalossa, mutta ei siihen enää kauaa mene…;) Alla siis lauantain asu, joka vilahtelikin edellisen postauksen kuvissa.

Valkoinen pusero: Bloomingdales

Kaulakoru: 2nd hand
Pitkä paita: Rixio/Italiasta
Hame: TopShop/2nd hand
Kengät: Ellos

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.