Takaisin Suomessa, kylläpä matkapäivät vierähtivät ohi nopeasti! Ja täytyy sanoa, että täällähän on kylmä, hui! Nopeasti siis vain kesävaatteet matkalaukusta kaapin perukoille ja neuleet takaisin käyttöön…:)

Tuntuu vähän hassulta olla kotona. Poikaystävä jätti matkalaukun purkamattomana makkarin lattialle ja viipotti saman tien viikonlopun viettoon muualle, joten iskuskelen yksikseni hiljaisessa kodissa ja fiilistelen mennyttä matkaa purkamalla lomakuvia koneelle. Matka oli tosi onnistunut ja kohdevalinta osui nappiin! Voisinpa sanoa, että matkakuume on nyt hetkeksi tainnutettu, mutta kummasti nälkä kasvaa syödessä ja meilläkin ihan huomaamatta puheenaiheet paluulennolla eksyivät kesälomareisuun. Maailma on täynnä upeita ja erilaisia kohteita, voiko niistä edes saada tarpeekseen?
Moni suuntaa matkalla nauttimaan ja rentoutumaan pois tutuista kuvioista, toki se on minullekin tärkeää, mutta ennen kaikkea nautin kaikesta uudesta, siitä tiedon tulvasta, jota matkoilla erilaisiin kohteisiin on mahdollista vastaanottaa ja imeä itseensä jos vain kiinnostusta löytyy. Niin paljon uutta ja ihmeellistä joka puolella!:)
Tähän oheen nappasin muutaman kuvan, joista reissun asuja hivenen näkee. Lisää kuvasatoa seurannee kunhan saan paremmin kahlattua kuvia läpi – tuttuun tapaan niitä kuvia tuli napsittua taas paljon. Toki myös esittelen reissulta mukaan tarttuneita ostoksia ja muuta sellaista vielä viikonloun aikana tulossa. Ja niin, arvonta on nyt päättynyt, ja voittajan arvon huomenna!
Puuterinsävyinen mekko: H&M
Kuviollinen huivi: H&M
Kengät: Venturini/  Wienistä
Laukku: Barcelonasta
Vaalea paita: H&M
Kuviollinen hame: Malesiasta
Aurinkolasit vaaleilla sangoilla: Cailap
Ruskeat aurinkolasit: Lindex

 

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.