Olenkin jo muutamaan otteeseen kiteyttänyt lentovaatteideni idean; mukavaa, mutta kuitenkin sellaista, joka löytyisi muutenkin matkakarderobista. En siis rahaa matkalle mukaan erillisiä lentovaatteita (paitsi villasukat, jotka korvaavat kengät ihan ensimmäisenä koneessa istumaan päästyä), vaan laitan matkan ajaksi päälle ne kaikkein mukavimmat sekä joustavimmat vaatteet ja muusta pukeutumisestani poiketen suosin lennoilla housuja – usein koneessa onkin päälläni ne matkavarustuksen ainoat pitkät housut. Koska koneessa saattaa olla kylmä, villasukkien lisäksi iso ja lämmin huivi on tuttu näky matka-asuissani etenkin pidemmillä lennoilla. Tällä kertaa päädyin pienempään huiviin, mutta housuiksi valikoitui rennot trikoohousut ja yläosaksi mukava löysähkö neule. Viiden päivän reissun pärjäsin mainiosti kaksilla kengillä, joita käytin vuoropäivinä ihan vain jalkojen jaksamista ajatellen.

lentoasu 001lentoasu 004lentoasu 002Neule: H&M / Kaulakoru: H&M / Housut: GinaTricot / Nilkkurit: Shoeshibar / Laukku: Kate Spade / Huivi: Furla / Bleiseri: Sheinside / Matkalaukku: Samsonite

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Samaa mieltä, että lennoille kannattaa laittaa mukavaa päällepantavaa. Nuo villasukat koneessa on ihan mahtava idea! :) Koneessa, kun tuppaa monesti olemaan hieman viileää. Pitäisiköhän itsekin seuraavalla kerralla kokeilla? Olen nyt innostunut neulomaan sukkia, joten ainakin olisi mistä ottaa. ;)

Hei, sellaista piti kysyä, ehkä on vähän typerä kysymys, mutta tuli nyt mieleen tuosta siun kuvasta. Tuossa kuvassa kun siulla näyttäisi olevan kabinaan tuleva matkalaukku? Ja jos siulla ei ollut ruumaan menevää laukkua, niin miten saat kaikkia pakattua yhteen laukkuun? Tarkoitan siis hiustenhoitotuotteita, kosteusvoiteita jne. Olen huhtikuussa menossa matkalle ekaa kertaa vain pienen lentolaukun kanssa. Vaatteet varmasti saan mahdutettua ja myös kengät (ystävääni lainaten se on vain järjestelykysymys), mutta eniten huolettaa, miten saan shampoon, hoitoaineen, kasvojen puhdistusaineen, kosteusvoiteen jne vietyä mukanani? Muistaakseni sai tuoda tietyn määrän, mut en tarkkaan muista. Onko tähän mitään niksiä?!

Vastaa

Voin kommentoida tuohon nesteiden määrään. Itse käyn usein noin neljän päivän matkoilla pelkillä käsimatkatavaroilla ja tällöin suunnitelmallisuus on se tärkein.

Erilaisia matkapakkauksia löytyy monestakin kaupasta, mm. Sokokselta Source balance -matkapakkaukset, joihin voit täyttää ne tuotteet mitä haluat.

Litran minigrip-pussiin mahtuu yllättävän paljon nesteitä, kunhan otat niitä mukaan vain sen verran kuin tarvitset matkalla. On siis turhaa ottaa isoja puteleita mukaan, kun muutaman päivän reissuilla niitä menee todella vähän. Jos et muuta keksi, niin osta niitä ihan mini minigrip-pusseja ja laita niihin vain sen verran rasvaa tms. kuin tarvitset.

Vastaa

Hei kiitos sinulle! Juuri tuota nesteiden määrää tarkoitin ja mietin, miten muut pakkaa omat laukkunsa. Vaikka kyseessä on vain muutaman päivän matka, niin kyllä silloinkin tarvitsee monenmoista nestemäistä tuotetta ja varmaan rasvat kai luetaan sellaisiksi. :P

Vastaa

Kääks, pahoittelut tuhannesti viivästyneestä vastauksesta! Onneksi Tru ehtikin jo hätiin ja komppailen kovasti häntä :)

Suosittelen ehdottomasti villasukkia! Ne mukavoittavat niin paljon olemista (itse otan sellaiset, joilla voi tallustella ihan käytävälläkin, eli ei tarvitse laittaa kenkiä jalkaan kun lähtee liikkeelle) ja ovat ihan toista kuin jäykät kengät. Lisäksi tietenkin tuo lämpöaspekti! Ehdottomasti siis vaan omatekemät sukat lentosukiksi!! :)

Mutta niin siis tosiaan, suosittelen aivan ehdottomasti pakkaamaan tuotteet matkapakkauksiin, kuten Tru jo vinkkasikin! Niitä myydään monessa paikkaa, eli varmasti löytyy tavarataloista ja kosmetiikkaliikkeistä! Kantsii tosin kiinnittä huomiota, että usia kannen alla (eli siis siinä kohdassa, joka kiertää kannen purkkiin kiinni) on riittävästi, ihan jossain halpismalleissa se kiinnikekohta on liian kapea ja ne saattavat vuotaa :) Toinen mitä teen, on hamstraan näytekökokoja matkoja varten – kaikki lehtien välissä tulevat kosteusvoiteet ja ostosten oheen sujautetut testituotteet ovat ihan täydellisiä mukaan otettavia reissuille :)

Sitten tietty yhdistelen, eli en raahaa matkoille omaa yö- ja päivävoidetta, vaan otan sellaisen joka toimii molemmissa jne. Eli yllättävän vähilläkin tuotteilla pärjää ja loppujen lopuksi muutamassa päivässä ei kuluta paljoa – määrän alkaa hahmottaa kun useamman kerran kokeilee (ja jos nyt arvioisi ihan pieleen, niin useimmista kohteista kyllä saa jonkun tuotteen ostettua korvaamaan loppunutta). :)

Kiitos, kun vastasit! :) Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ;) Näistä teidän vastauksista on tosi suuri apu. Kiitos paljon! :) Oon vähän jännittynyt just tuosta nesteiden määrästä ja just esim. ku on piilarit, niin murehdin jo etukäteen, miten miun käy vaikka sen piilarinesteen kanssa. En vaan halua turhia yllätyksiä kentällä. :P Mut enköhän näillä ohjeilla pärjää ja tarkistan viel jostain tuon nestemäärän! :) Kiitos tuhannesti! :)

Vastaa

Kiitos tuhannesti vastauksesta! Olet niin oikeassa, noihin pusseihin mahtuu yllättävän paljon ja kun käyttää matkapakkauksia ja tuotenäytteitä, niin muutaman päivän reissuilla pärjää mainiosti käsimatkatavaroilla :)

Vastaa

Aivan ihanat lentovaatteet. Varsinkin housut näyttävät mukavilta! Näistä saan juuri sopivasti inspistä huomisille lennoille :)

Vastaa

Oi kiitos! Ja ihanaa matkaa!! :)

Vastaa

Tyylikäs matka-asu :). Ja itsellänikin on lentokoneessa aina villasukat ja iso huivi mukana!

Ja vau, kylläpä sinun hiuksesi ovat jo aivan mielettömän pitkät! Hiuspostaus olisi kiva jälleen jossain vaiheessa :).

Vastaa

Kiitos kovasti! Hih, hauska kuulla, että olet päätynyt samoihin tuiki tärkeellisiin lentoasusteisiin!! :)

Ja eikö olekin, mäkin olen hämmästellyt (taas) sitä, millaisen kasvupyrähdyksen hiukset ovatkaan ottaneet! Ehdottomasti täytyykin tehdä pieni yhteenveto – kivasti ne jäävät itsellekin muistoksi kasvatusprojektista, jonka muuten meinaa helposti unohtaa ellei olisi ihan konkreettista matskua muistuttamassa menneistä vaiheista :)

Ihanaa viikon jatkoa! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.