Pidän syksystä, mutta nyt on myönnettävä, että tänään alkoi loputtomalta tuntuva sade todella tympimään. Ihana ruska hukkuu koleaan vesisateeseen.

Haluaisin kävellä enemmän, mutta viime päivinä hyvä yritys on aina tuhoutunut ja olen todennut, että mikäli haluan selvitä määränpäähäni edes jotenkin kuivana, on parempi tyytyä julkisiin. No ehkä se tästä. Toivottavasti ainakin ensi viikolla, sillä edessä on kiva syysreissu Tallinnaan, joten olisi enemmän kuin suotavaa, että sää kohtelisi hellästi ja kaupungin saisi valloitettua kuivin jaloin. Mutta katsotaan ja toivotaan.

Sitä odotellessa asukuvia. Yllättäen juuri näitäkin otettaessa alkoi satamaan. Niinpä kuvaushetki jäi lyhyeksi, mutta tallentui muistikortille sentään muutama. Ja toisaalta, eipä tuossa asussa mitään mullistavaa ole. Ellei nyt suosikkisyysväriäni viininpunaista sellaiseksi lasketa!

Neule: & Other Stories / Hame: Ganni / Nilkkurit: Ten Points / Laukku: Coccinelle / Kello: Paul Hewitt, saatu / Rannekoru: Edblad
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Viininpunainen näyttää tänä syksynä erityisen hyvälle. Ihana neule!

Vastaa

Kiitti! Viininpunainen on ihana väri, ja jotenkin kummasti se alkaa näyttäytyä erityisen ihanana näin syksyisin! :)

Vastaa

Sun tyyli on aina yhtä söpö! Viininpunainen on kyllä mahtava väri, ja sopii sulle niin hyvin. <3

Kävin juuri itse pari vkl sitten Tallinassa tyttökavereiden kanssa. Tuolloin aurinko paistoi niin lämpimästi, että saattoi vielä kuvitella elävänsä vielä kesää! Nyt tilanne on kyllä hieman toinen. Mutta Tallinna ja sen suloiset kahvilat ovat aina ihastuttavia, satoi tai paistoi. :-)

Vastaa

Oi ihana kiitos! <3

Hih, mä vakoilinkin sun Tallinnan reissua instassa ja poimin pari ihanan näköistä ravintolaa muistiin itselle, jos vaikka tulevalla reissulla poikkeaisi samoissa! :) Toivotaan hyvää säätä, mutta niin totta, kaupunki on kiva myös muulloinkin!

Vastaa

Olin aikeissa kommentoida lähes samaa kuin Hanna – viininpunainen ja sun tyyli näyttää tässäkin setissä vallan hyvälle :)
Ja Tallinna, jee!

Vastaa

Oi, ihana kuulla! Kiitti! Viininpunainen on kyllä niin mun väri! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.