Bongasin Kian blogista hauskan blogihaasteen, jossa kysymyksiin vastaa haasteen saajan sijaan hänen poikaystävänsä. Hauskaa vaihtelua perinteisiin blogihaasteisiin, joten en voinut olla tarttumatta ideaan. Niinpä tässä 25 kysymystä, joissa vastaajana rakas avomieheni. Kursivoidut tekstit omia huomioita, sillä enhän pystynyt pitämään näppejäni kokonaan erossa näistä kysymyksistä… :)

1. Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?
Todennäköisesti jotain dokumenttia, trilleriä/kauhua tai komediaa. Esimerkkeinä vaikka Dexter tai Hyvät ja huonot uutiset.

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?
Balsamico tai sinihomejuusto.

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?
Mitään erityistä yksittäistä ei tietääkseni ole, mutta mainitaan vaikka äyriäiset.

Tämä oli vähän yllättävä vastaus. Tai no ehkäpä siitä näkökulmasta ihan oikea, että pyrin mutkattomuuteen ruokailun suhteen enkä välittäisi tehdä siitä numeroa, mukaudun siihen, mitä on tarjolla eikä varsinaisesti ole paljoa sellaisia ruokia, joita en voisi syödä – oikeastaan olen koko ajan kiinnostunut laajentamaan omia ruokailutottumuksiani ja maistamaan erilaisia juttuja. Poikkeuksena on liha, josta olen tietoisesti luopunut asteittain. Toki on muutamia sellaisia, jotka aiheuttava useiden lihatuotteiden lisäksi puistatuksia, niitä ovat esimerkiksi äyriäiset, mutta vielä ohi niidenkin nousee kurkku ja vesimeloni, joista jälkimmäisen kanssa jo pelkkä hajukin etoo niin paljon, että kävisi kidutuksesta oleskella vesimelonin ”tuoksuisessa” paikassa…

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?
Pastan tai salaatin ja valkoviiniä.

5. Mikä on hänen kengänkoko?
40.

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?
Laukkuja ja kynsilakkoja. :)

Laukut ovat kyllä todella heikko kohta, ja kynsilakkoja kieltämättä kertyy tahtomattakin. Joudun vielä joku päivä pulaan tuon kynsilakkavuoren kanssa!

fazer dark-1

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?
Vaikka mitä, tässä hän on hyvä. Ainakin salmiakkia, jäätelöä, jogurttia, halloumia ja miniporkkanoita.

Halloumi oli yllätys! Pidän kyllä halloumista, mutten nii-in paljon – itse asiassa en jaksa sitä paljoa kerralla enkä todellakaan jaksaisi joka päivä tai edes joka viikko, mutta sen sijaan vuohenjuustolla ja erilaisia homejuustoilla voisin kyllä elää!

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?
Hän harvemmin kuuntelee musiikkia, omasta aloitteestaan taustamusiikkina ei oikeastaan koskaan. Kun musiikki soi, Anna-Maria haluaa myös keskittyä siihen. Tyylilajeja löytyy monipuolisesti raskaasta rokista kevyempään poppiin ja indieen.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?
Samoilla linjoilla kuin tv:n kohdalla, trillerit ja draamat ovat lähimpänä sydäntä.

10. Minkä väriset silmät hänellä on?
Siniset.

Hmm, sitä näkee mitä haluaa nähdä? ;) Selvästi sinivihreät nuo kyllä ovat?

11. Kuka on hänen paras ystävä?
Entinen miesystävänsä. Arvostan tätä paljon, valitettavan usein tällainen tuntuu monille mahdottomalta ajatuksenakin. Jopa siinä määrin, että itsekin jotenkin tunsin tarvetta alkaa selittää ja puolustella asiaa.

En ole oikein perusta paras ystävä -käsitteestä, ehkä sen takia, ettei itsellä ole oikeastaan koskaan ollut sellaista klassista ”bestistä” vaan enemmän hitaasti, mutta tasaisesti aikuisiällä kasvanut ystävien ja kavereiden kehä. Siitä on vaikea valita parasta, enkä oikeastaan haluaisikaan, kaikki omalla tavallaan tärkeitä. Mutta myönnän kyllä, että kun jotain tapahtuu (ja toki muulloinkin), entiseni on se, jolle (nykyiseni jälkeen toki) ensimmäisenä soitan ja jonka syväluotaavaa juttuseuraa kaipaan säännöllisesti – kun toinen tuntee vain niin läpikotaisin, niin kommunikaatio on mahdottoman mutkatonta ja toiselta saa myös parhaat vinkit sekä tsempit elämän käänteiden selättämiseen.

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?
Näsäviisastelu.

Totta, ärsyttävintä ikinä :D

13. Missä hän on syntynyt?
Tampereella.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?
Todennäköisesti kelvoton, joten yleensä olen päätynyt käyttämään ammattiapua.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?
Blogin, yllättäen!

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?
Hän on erittäin analyyttinen, tarkkanäköinen ja omaa loistavan visuaalisen silmän. Lisäksi hän on erittäin taitava tekemään minut onnelliseksi.

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?
En kyllä keksi mitään mitä voisi oudoksi sanoa, mutta jos jotain pitää mainita niin ehkä se, että hän mielellään syö kaikki ruoka-aineet yksitellen erikseen, esim. salaatissa.

fazer dark-1-6

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?
Kännykkä, kamera ja sateenvarjo.

Ikuinen pessimisti, aina sateenvarjo mukana… ;)

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?
Suvaitsemattomuus, ajattelemattomuus ja puolustuskyvyttömien kiusaaminen.

Joo, ihan totta! Kaikenlainen kiusaaminen kyllä pistää erityisen vihaksi!

20. Entäs piristymään?
Söpöt pikkueläimet, auringonpaiste ja Helsinki-Vantaan lähtöaula.

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?
Ihailu on aika vahva termi, mutta hän arvostaa kyllä kaikkia harkittuja ja perusteltuja mielipiteitä omaavia ihmisiä, julkkiksia tai ei.

22. Millainen hän on tyttöystävänä?
Paras!

<3

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?
Olisikohan siitä parisen vuotta aikaa, muistaakseni vähän reilu puoli vuotta tapaamisemme jälkeen.

Vai olisiko ollut aika tarkalleen kolme kuukautta siitä kun tavattiin, eli kolme vuotta sitten? ;)

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?
Viimeisin taitaa olla videot ja niiden editointi.

Ehdottomasti! Niin haluaisin oppia kuvaamaan kivoja videopätkiä ja ennen kaikkea editoimaan (se takkuavin kohta tällä hetkellä!).

25. Millainen on hänen kotilook?
T-paita tai toppi ja collegehousut näkyvät päällä melko usein. Vaikka huhuja muusta liikkuukin, hän ei mene kotona takaisin Barbie-laatikkoon säilytykseen. :)

Itse asiassa, omistan vain yhdet college-housut ja nekin hankin ihan vähän aikaa sitten, eli käyttökertoja tuskin muutamaa enempää kertynyt. Sen sijaan kaikkein mieluiten oleilen kotona trikoomekossa tai vaihtoehtoisesti topissa (t-paitaa en käytä kotona juuri koskaan) ja yöasun shortseissa (tai jommassakummassa).

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Hei tää oli hauska! Saako lainata?

Vastaa

No tietty!! Jään innolla odottelemaan, millaisia vastauksia teiltä saadaan :)

Vastaa

Tuo on mahtavaa, että olet vielä hyvissä väleissä entisen miesystäväsi kanssa. Itsellenikin olisi jotenkin vaikeaa sulkea toinen kokonaan elämästään, kun on kuitenkin ollut niin monta vuotta osa sitä elämää..
Itsekin myönnän usein laittavani jostain asiasta exälleni viestiä, oli sitten kyseessä joku aikoinaan yhdessä naureskeltu asia, tai vaikkapa joku epäonninen juttu. :)

Tää olis hauska toteuttaa ukkelin kanssa. Veikkaan, että tulisi hyvin mielenkiintoisia vastauksia, kun ei olla niin kauaa yhdessä oltu. :D

Vastaa

Sama juttu! Meille oli itsestään selvää se, että kun suhde loppuu, ei haluta kuitenkaan menettää toisia elämistämme, se oli se eron hetken suurin huoli :) Mutta onneksi meidän suhde on kestänyt ihan tosi hyvin ja löytänyt omat uudet uomansa. Eihän se tietenkään mihinkään kadonnut, että kun tultiin hyvin toimeen jo seurustellessa niin miksikäs ei edelleenkin :) Ihanaa myös on, että molempien uudet kumppanit ovat ottaneet ystävyyden hyvin vastaan!!

Hihi, joo, nyt ehdottomasti mies vastailemaan sielläkin! Jään innolla odottelemaan vastauksia ;)

Vastaa

Aivan mahtavaa, että maailmankaikkeudessa on toinenkin ihminen, joka ei pidä vesimelonista!!! Kukaan ei ole aiemmin ymmärtänyt, että vesimelonista voi olla pitämättä. Se koostumus, haju, kaikki…. Voihan puistatus! :-)

Mukavia heinäkuisia kesäpäiviä!

T. Tupuna

Vastaa

Voi eikä! En ole kanssa törmännyt aiemmin keneenkään toiseen, joka ei voisi sietää vesimelonia, yleensä saan vastaani vain kummastuneen katseen, sillä kaikki tuntuvat rakastavan sitä!! Kohtalotoveri ;)

Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa!

Vastaa

Tämä oli hauska juttu :)

Piti kommentoida tuohon bestis-asiaan. Henk.koht. ajattelen, että nämä bff-jutut kuuluvat lapsuuteen ja teini-ikään. Olen itse 43-vuotias ja omassa ystäväpiirissäni on ihmisiä, jotka edelleen puhuvat, että ”tein parhaan kaverini kanssa sitä ja tätä”. Ööh, minulle nuo ystäväni ja kaverini ovat samanarvoisia. Kyllä, jotkut ovat läheisempiä kuin toiset, mutta eivät sen parempia. Sama kuin arvottaisi ihmisiä. En ymmärrä en…

Vastaa

Niin totta, puitpa hyvin asian sanoiksi! En taida koskaan aikuisiällä olla käyttänyt ”paras ystävä” termiä kenestäkään ja miksi olisin, sillä juuri kuten sanoit, ei ystävilläni ole ns. arvojärjestystä. Tietenkin eri elämänjaksoina toiset muodostuvat läheisemmiksi, mutta liikettä tapahtuu eikä se vähennä kenenkään arvoa – tärkeitä kaikki! :)

Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa! :)

Vastaa

En tajua, että miten multa oli tämä postaus mennyt ihan kokonaan ohi aiemmin! Nyt bongasin sen tuolta sivupalkista ja luin tämän sitä pahamaineista vesimelonia syöden. :D Voisin elää sillä ja kurkulla! :D

Tää oli kyllä niin hauska! Pitäisköhän mun yrittää suostutella Tomikin tekemään tää sama? :)

Vastaa

Hih, eikä, mikä sattuma :D Ja joo, ehdottomasti toteutukseen! Jään odottelemaan mitä sun puolisko sanoo ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.