Huh, mikä synkkyys tänään on hallinnut! Olen tänään pitänyt kirkasvalolamppua puolet päivästä päällä, sillä ilman sitä tuntuu vain niin hirvittävän masentavan pimeälle, ettei mieli meinaa kestää. Huomenna on tarkoitus suunnata päiväksi Tallinnaan etsimään joulufiilistä, joten niin toivon, että sää olisi vähän kiva ja kirkas. Tai noh, edes sateeton. Täytyy pitää toiveet realistisina.

Sitä ennen kuitenkin katsaus viime kuussa loppuneisiin kosmetiikkoihin. Oikeasti puolet kuusta kului kunnolla aurinkosuojavoiteita, muttei mitään ihan viime pisaraan asti. Niinpä koosteessa ei näy loma, vaikka se marraskuuhun massiivisesti vaikuttikin.

1 Organic Shop Pomegranate&Parchoulu Hair Mask* jäi vähän mitäänsanomattamaksi. Melko miedon oloinen hiusnaamioksi. Oma herkästi takkuuntuva (etenkin näin talvikautena) tukkani kaipaa kunnon hoitavuutta ja selvittävyyttä. Tämän koostumus oli aika kevyt eikä ihan riittänyt selvittämään hiuksiani, vaikka hoitavuutta ja kosteuttavuutta siinä erilaisten öljyjen muodossa onkin. Sopinee hyväkuntoisille hiuksille, jotka eivät kaipaa tavallista tujumpaa hoitotuotetta.

2. Skin Treat Skin Perfection Body Elixir* oli kivan kevyt vartaloseerumi, joka imeytyi mukavan nopeasti. Tuntumaltaan kevyt voide, eli ei öljymäinen tuote, vaikka eliksiiri voisi muuta antaa ymmärtää. Sopii hyvin yksistään käytettäväksi tai jonkin toisen hoitotuotteen alla. Ehtii hyvin imeytyä myös aamulla käytettynä ennen pukeutumista. Pieni pakkaus, mutta yllättävän riittoisa. Plussaa vegaanisuudesta ja kivasta visuaalisesta ilmeestä.

3. Kicks Overnight Self Tan Body Butter* oli mainio arki-itseruskettaja. Sävy light/medium jättää tosi luonnollisen lopputuloksen, eli uskaltaa hyvin käyttää kalpealle talvi-iholle. Täyteläinen koostumus, eli suosin ehdottomasti käytettäväksi nimensä mukaisesti yötä vasten. Kaikin puolin hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Ainoa konkreettinen miinus pakkauksen kultauksesta, joka alkoi nopeasti murenemaan ja sotki voiteisia käsiä tuotetta levittäessä.

4. MOSSA Glow Cocktail Mask*oli miellyttävä kosteuttava ja kirkastava naamio, joka kuitenkin oli samalla hellävarainen. Jotkut kirkastavat naamiot saattavat olla melko voimakkaita iholle, mutta tässä oli miellyttävä tuntu. Kevyen voidemaisessa aineessa oli kaunis kuulto, ja se näytti oikeasti aika herkulliselle. Tuote sopii hyvin arkinaamioksi ja ainakin omalla iholla ihan ympärivuotiseen käyttöön.

5. H&M Beauty High Impact Eye Color, sävy Fine China. Edelleen koukussa tähän, eli mikään ei ole toistaiseksi korvannut tätä täydellistä sävyä, joka käy yksistään ja ihan mihin vaan. Ostin taas muutaman varastoon lisää, sillä takaraivossa piilee pieni pelko, että juuri tämän sävyn valmistus loppuisi, niin kun on käynyt vuosien varrelle monelle suosikkituotteelle.

6. Lumene Kulmakynä, sävy 2 on kulkenut vuosia matkassa mukana, tai välillä testailen toista sävyä ja joskus jotain muuta merkkiä, mutta aina jossain vaiheessa palaan Lumeneen. Sävy on luonnollinen harmaanruskea ja hinta-laatusuhde todella kohdillaan. En tosin tiedä, mistä kaappiini päätyi tällainen vanhan designin kynä, nykyäänhän samainen kulmakynä on myynnissä raikkaassa valkoisessa värissä.

7. Keune Care Silver Savior Shampoota* käytin enimmäkseen saman sarjan hopeahoitoaineen kanssa, mutta se pääsi loppumaan vähän aikaisemmin, joten vilahti jo edeltävän kuun koosteessa. Yhdistelmä oli todella hyvä, selvästi keltaisuutta taittava. Tässä hopeashampoossa on kunnon violettinen sävy, joten vaikutuksen huomaa lyhyelläkin vaikutusajalla. Oikein kivat!

8. Goldwell Soft Color 10V on hopeatuotteiden aatelia. Luottotuotteeni, jota edelleen tule käytettyä yötä vasten ja aamulla pois pesten. Selvästi hiusten sävyä viilentävä vaikutus, mutta samalla myös hoitava tuote. Eli hiukset jäävät pehmeän tuntuisiksi, eivätkä yhtään käsitellyiksi tai koviksi. Supertuote!

9. Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polishista* tykkäsin todella paljon! Tuote, joka todella kirkastaa ja kuorii ihoa. Miellyttävät pienet rakeet, joita on mukavan runsaasti, ja ylipäätään hedelmäisen kirkan tuntuinen tuote. Tätä en suosittele herkkäihoisille, mutta jos on kaltaiseni paksulla ja epäpuhtauteen taipuvaisella iholla varustettu, tämä tuntuu ihanalle. Tuntuu, että iholla tapahtuu ja jälkifiilis on todella freesi ja sileä. Lämmin suositus!

10. Klairs Rich Moist Foaming Cream* oli supermiellyttävän tuntuinen puhdistusvaahto. Todella kivalta tuntuva ihoa vasten ja puhdisti tehokkaasti kaiken meikin jättämättä kiristävää tunnetta iholle. Tykkään ylipäätään paljon vaahtoputsareista, ja tässä oli erityisen täyteläinen ja pehmeä tunne. Klairs on muuten korealainen ihonhoitobrändi, ja tykkään tuotteiden visuaalisesta ilmeestä.

11. EkoPharma Vadelma Kasvovesi* oli tosi kiva monien muiden EkoPharman tuotteiden tapaan. Kotimainen, vegaaninen ja miedosti kosteuttava. Näppärä pieni koko, joten kulki hyvin matkalla mukana. Suihkutettava, mutta itse käytin toisinaan vanulapun kanssa.

12. Yotuel Classic Mint on kiistatta lempparein ns. premiumhammastahna. Oikeastaan tämän ja alemman perus-Pepsodentin lisäksi en muita kaipaisi! Tosi laadukas ja miellyttävä käyttää, pitää hampaat puhtaina ja luonnollisen vaaleina. Ihan lemppari!

13. Pepsodent SuperFluor on taas markettihammastahnoista oikeastaan ainoa, jota käytän. Perushyvä ja tehokas, en kaipaa tällaiselle perushammastahnalle mitään ekstraa ja jopa kammoan paljon vaahtoavia tai monivärisiä hammastahnoja. Tämä on just hyvä, ja loistokombo Yotuelin kanssa.

14. GarnierMineral Ultra Dry Anti-perspirant on mainio arkidödö, jonka valinnassa tärkeimmät kriteerit olivat hinta ja saatavuus. Löytyy siis lähimmästä pikkumarketista. Koska en ole onnistunut vielä siirtymään kokonaan luonnonkosmetiikan dödöihin, tarvitsen tätä kiireisimpiin ja pisimpiin arkipäiviiin.

*Saatu blogin kautta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.