Nämä kuvat ovat jääneet roikkumaan keväältä ja olen soutanut ja huovannut niiden kanssa läpi kesän, eli ihan liian pitkään. Välillä olen ollut julkaisemassa ja sitten taas pakittanut, sillä jokin niissä ei miellytä silmääni (huonon laadun ohella). Olen pohtinut niiden poistamista, mutta sitten en olekaan raaskinut ja olen päätynyt jättämään ne koneelle vain käydäkseni saman ajatusketjun pian uudelleen läpi.

Tämä taitaa olla jopa kolmas kerta kun lataan samaiset kuvat blogiin, mutta tämä ensimmäinen kerta kun aion painaa ”julkaise”-nappia. Heh, kuulostaa ihan siltä kuin kyse olisi isommastakin asiasta kuin pelkistä asukuvista! Tänään siivoilin jälleen kerran muistitilan vähyyttä huutavan koneeni kansioita ja törmäsin näihin päättäen, että vatvominen saa riittää! Kiitos tämän postauksen voin unohtaa koko kuvat sekä poistaa ne koneelta kummittelemasta. :)

harmaat housut 001harmaat housut 06harmaat housut 004Trenssi: H&M / Laukku: Michael Kors / Housut: PTA / Pusero: River Island / Kengät: DinSko

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Heii näissä on mageeta seitkytluku-fiilistä! Tykkään!

Vastaa

Onpa kiva kuulla! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.