Pitää selvästi varoa, mitä toivoo. Vuoden taitteessa mietin, että nyt kun remontin vaatima ajatuskapasiteetti ja ihan vain syömä aika vähenee, olisi tilaa tehdä enemmän töitä (mikä ei olisi huono remontin tekemälle lovelle lompakossakaan). Ajattelin, että aktivivoidun alkuvuodesta, mutten ehtinyt niin pitkälle, vaan yhtäkkiä kalenteriin tipahti työsuma, jota tahkosin pala kerrallaan viime viikolla. Mikä siinä onkin, että asioilla on tapana kasaantua!

Tämä viikko on onneksi taas vähän iisimpi, mutta työlistalla on nyt pari isompaa kuvausprojektia, joten se lisää painetta saada asunto kuntoon, jotta pystyn vastaamaan asiakkaiden toiveisiin. Tänään purinkin pahvilaatikoista astioita ja putsasin pölykertymiä hyllyiltä. Samalla sovittiin remonttihenkilön kanssa viimeisistä vaiheista, ja yhtäkkiä työlistalla onkin enää ihan vain muutama kohta, huh!

Nämä asukuvat tuli napattua kävelyllä Hakaniemestä Rediin. Sään muututtua leudommaksi (ihanaa) pystyy taas seisomaan hetken ulkona ilman takkia. Jos minulta kysytään, talvi saisi pysytellä näin nolla-asteen tienoilla, mutta vaikuttaa vahvasti siltä, ettei enemmistö ole kanssani samoilla linjoilla. Noh, itse joka tapauksessa ilahduin tästä säämuutoksesta!

Mekko on People Treen mallistosta, ja itse asiassa saatu työprojektin kautta. Ihana klassinen tummansininen denimmekko, joka on luomupuuvillaa ja valmistettu Turkissa vastuullisempaan farkkutuotantoon erikoistuneessa tehtaassa. On laskettu, että näihin farkkutuotteisiin kuluisi peräti 95 prosenttia vähemmän vettä kuin perinteiseen farkkutuotantoon, joka käsittääkseni on varsin ympäristöä kuormittavaa. Malli on Emmanuelle, ja löytyy Fair.fi -verkkokaupasta sekä Weecosin valikoimasta. Näin taannoin sneak peekia People Treen tulevaan mallistoon, ja ihan mielettömän hyvältä näyttää! Ihania malleja ja värejä, joten kannattaa pitää silmällä ainakin edellä mainittujen verkkokauppojen valikoimaa.

Denimmekko: People Tree / Sukkahousut: Wolford, saatu blogin kautta / Nilkkurit: Jonak

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.