Olin kalenteroitunut tälle päivälle koko päivän vievän asiakasprojektin, mutta se siirtyikin ihan viime hetkellä ensi viikolle ja sainkin ihan puskista melkein vapaapäivän. Ja oi että, miten tarpeeseen se tulikaan. Oikeastaan tajusin tarpeen vasta päivän aikana, joka todennäköisesti olisi mennyt ihan ohi, jos päivä olisikin ollut täynnä töitä. Silloin energia olisi vain jostain kaivautunut ja työt tehnyt, mutta kun mielellä oli ikään kuin lupa höllätä, myös kroppa meni lomalle. Olen siis ollut järjettömän väsynyt ja saamaton, mutta selvästi lepo on ollut juuri oikea asia tässä kohtaa. Tunnetta varmasti edesauttoi koko päivän jatkunut sade ja harmaus, yritä nyt siinä löytää itsestä aikaansaavaa otetta ilman, että on pakko.

Näin harmauden keskellä on myös hyvä hetki julkaista luonnoksissa kummitelleet kesäasukuvat, joille koko ajan on tuntunut olevan väärä hetki. Liian kiire, jotain muuta tai ihan vain jo liian syksyistä. Käytetään siis ne nyt.

Nämä ovat ihan kesän alusta, ja miten jo ikävöinkään paljaita sääriä ja kesämekkoja. Siitäkin huolimatta, että syksy on ollut kaunis. Aika seuraaviin lämpimiin päiviin tuntuu kovin kaukaiselle. Ehkä siksi on hyvä, että remontti toimii aika ja ajatussyöppönä. Ei tule mietittyä sitä, ettei pääse matkoille tai että edessä on pelkkää koleutta. Todennäköisesti kirkasvalolampun tarve iskee voimalla kun kiire hellittää. Mutta ei mennä asioiden edelle, nyt vielä riittää tehtävää, mikä pitää käynnissä. Kylppäri ei valmistu itsestään.

Laukku: Moimoi / Mekko: Jaquelin de Young / Sandaalit: Swedish Hasbeens
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.