Tällä reissulla olen viettänyt koneen ääressä aikaa poikkeuksellisen vähän. On niin paljon nähtävää, että kaikesta siitä ei halua hukata hetkeäkään läppärin äärellä, jonka luona ehtii kyllä taas kotona olla yllin kyllin. Sen sijaan Snapchatia olen aktiivisesti käyttänyt, se vain on niin helppo, ja ihan viime päivinä olen päässyt kunnolla sen makuun ja käyttö jatkuukin varmasti kotiin palattuakin niin kauan kuin Huawein lainapuhelin on käytössäni – sitten en tiedä mitä teen, nimittäin Lumiaanhan kyseistä appsia ei ole saatavilla. Sovelluksen ideahan on, että sinne ladatut videot ja kuvat ovat nähtävillä vain vuorokauden ajan, jonka jälkeen ne poistuvat itsestään, niinpä nimellä am.arjasto löytyykin vain viimeisen vuorokauden ajantasaisia kuulumisia – käykää kurkkaamassa, jos olette liittyneet Snapchatiin! :) Ai juu, ja terkut meren ääreltä! Ajeltiin tänään Bukarestista (josta alempi kuva on) rannikkokaupunki Constantaan ja huomenna palaillaan rannikkoa pitkin Bulgarian puolelle.

bukarest view 1

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hmm, alkaa näyttää siltä ettet tainnut pohtia tätä kahden blogin pitämistä kovin tarkasti. Lähes identtisiä postauksia on aika tylsää lukea monesta paikasta, vai ajattelitko blogien keräävän aivan erilliset lukijakunnat? Siis ihan hyvällä sanon, että tällaisten lukeminen on yhtä tylsää kuin varmaan kirjoittaminenkin. Voisit aivan hyvin jättää toisen blogin päivittämättä niillä kerroilla kun siihen ei ole mitään omaa sanottavaa.

Vastaa

Heipä hei vakilukijani ja kommentoijani! Näin matkan päällä tosiaan tulee muutamia saman kaltaisia postauksia kyllä, tai siis tuli, tässä juuri liitelen takaisin kotiin :) Tilanne siis muuttuu ehti kun taas olen takaisin arjessa. Olen tosiaan ajatellut näiden kahden blogin keräävän osin eri lukijakuntaa, siksi matkablogin puolella keskityn matkan yksityiskohtiin ja täällä blogissa lähinnä yleiskuulumisiin, mutta tosiaan, nyt ajan puutteen vuoksi viimeisissä postauksissa on sisällössä ollut samaa!

Pääsääntöisesti siis kaikki matkajutut tulevat nykyään sinne matkablogin puolelle, mutta koska en ehtinyt nyt matkan aikana kokoaamaan muita postauksia (vaikka olinkin niitä puolivalmiiksi tehnyt varastoon, mutta matkan hektisyys yllätti), päätin tulla myös tänne blogiin kertomaan heipat reissun päältä ettei tämä jää tyystin hiljaiseksi siksi aikaa :) Matkalta palattua siis reissublogin puolelta tulee löytymään menneen matkan läpikäyntiä ja täällä palataan arkeen asujen ja sen sellaisten kanssa.

Vastaa

Ah, näyttääpä ihanalta paikalta! :)

Vastaa

Voi, sitä se olikin! Voisin vaikka heti lähteä takaisin ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.