Paluu arkeen. Sitä tämä päivä on ollut. Olen ollut ihan järjettömän väsynyt. Siis tietty tässä elämäntilanteessa saisin kyllä teoriassa nukkua vaikka koko päivän, mutta toisaalta juuri tässä elämäntilanteessa olisi äärettömän typerää jäädä sänkyyn vain koska sattuu väsyttämään. Niinpä palautin kännykkään nykyisen arkiaamuherätykseni, joka on ysiltä (eli ei edes oikeasti paha, mutta jostain syystä tänään tuntui ihan kaamean aikaiselta ja olen ollut koomainen koko päivän). Mutta siihen tottuu taas nopeasti. Ja edelleenkin lämmitän mieltäni sillä, mikä arkiherätys joskus on ollut. Sen jälkeen ei enää tunnukaan yhtään niin pahalta!

Paluu arkeen tarkoitti myös paluuta käytännönasioiden äärelle. Haahuilin loppuvuoden sanoen kaikille, että työstän mielessäni tärkeitä kuvioita ja sitten ensi vuonna pistän tuulemaan. Nyt sitten on se ensi vuosi, joten parempi olla nukkumatta kaikkia päiviä tai haaveet eivät koskaan toteudu. Niinpä olen tänään selvitellyt asioita, omia ja muiden, mutta etupäässä niitä omia. Pitäisi osata vähän päästä irti omasta boheemiudesta ja alkaa pitämään paremmin yllä kalenteria sekä kirjata tehtävälistaa. Kävin tänään myös palauttamassa lainakamerani Canonille, mikä oli iso kyynel. Vanhaan palaaminen tuntuu niin ankealta kun on vähän aikaa saanut käyttää sellaista, jossa kaikki pelittää niin kuin pitäisi. Että sellaista täällä, arjen aloitus.

zara housut 28-3zara housut 36zara housut 21zara housut 34Takki: GinaTricot / Huivi: Gina Tricot / Laukku: Kate Spade / Housut: Zara /
Nilkkurit: Gaudi

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Ihana takki! Onko milloin hankittu?:)

Vastaa

Kiitti! Tämä on itse asiassa 2nd handinä ostettua vuosi sitten, joten en yhtään tiedä kuinka vanha oikeasti on! :)

Vastaa

Toi Ginan takki on kyllä aivan upea – takin sävyt sopivat sulle hyvin :)

Vastaa

Kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Arkeen palaaminen on aina raskasta, etenkin rikkonaisten viikkon jälkeen, mutta siihen tottuu jossain vaiheessa. Ainakin toivoa sopisi, että tottuu :)

Vastaa

Voi niinpä! Yllätti kyllä miten hankalat nämä haja-arkipäivät ovat olleet, on nukuttanut aivan tolkuttomasti! Mutta kyllä sen samalla mielessään tietää, että taas arkeen tottuu, se vain vie sen muutaman päivän tai vaatii ainakin yhden normaalin viikon. Voih, toivottavasti huomenna olisi jo vähän helpompaa :)

Vastaa

Aivan ihana asu, niin sinua! <3
Yhdyn ajatuksiisi arkeen palamisen suhteen.
Olen kahden työpäivän jälkeen aivan loppu. Niin ajattelin että mitä kaikkea saankaan aikaiseksi kun vuosi vaihtuu ja tässä sitä ollaan eikä mitään tunnu tapahtuvan.
AHDISTAA! :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.