Vaikka töitä onkin nyt kuun taitteessa (ja epäilemättä myös läpi heinäkuun) vähemmän, on viikko silti tuntunut kiireiseltä. Asuntoasioiden hoitoon menee yllättävän paljon aikaa ja kädet syyhyää jo ihan kunnolla vauhtiin pääsyä. Tosin olen jo tällä viikolla ollut pariin otteeseen tuskastunut siitä, että kohta on asteittain alettava tehdä lopullisia valintoja. Nopeimmin edessä taitaa olla päätös keittiöstä ja väliseinän mallista sekä mitoista, sillä niiden toimitusajat ovat sellaisia, ettei voi loputtomasti jahkailla. Tai voi, mutta se kostautuu remontin venymisessä, ja sitä en halua.

Samalla olen miettinyt pieniä yksityiskohtia ja ollut onnellinen, että vielä tällä viikolla ei tarvitse mitään lyödä lukkoon. Voi olla, että teen instan puolella pikagalluppeja kiperissä paikoissa, sillä yleensä sekä ajatusten ääneen sanominen että muiden kuuleminen auttaa samalla työstämään omaa mielipidettä. Jokainen läheisen kanssa tehty asuntokatselmus on antanut uutta näkökulmaa, ja vaikka olisin lopulta päätynyt alkuperäiseen ajatukseeni, ajatusprosessi itsessään on ollut tärkeä. Mutta niin, se remontista toistaiseksi. Ajattelin kyllä alkaa tekemään jonkinlaista viikkoyhteenvetoa siitä, mitä on tapahtunut rempan suhteen kunkin viikon aikana, ihan vaikka vain itselle tulevaa varten muistiin. Sitten oli tietenkin Tallinna, tänään magneettikuvaus ja huominenkin taitaa mennä aktiviteettien parissa. Sunnuntaina ehkä sitten ihan rennosti, ja ensi viikolla taas kolme päivää Tallinnassa. Toivottavasti säät suosivat!

Tämä asu on viime viikonlopulta, silloin oli ainakin ihana hellekeli!

Mekko: NLY, saatu blogin kautta / Nahkalaukku: Madewell / Kengät: Vagabond

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei, katsoppa http://www.tuulipuu.fi kuusilautalattiat, vahattuna tai maalattuna. Aitoa vanhannäköistä lautalattiaa, mutta uutta.

Vastaa

Oi, tämäpä on kiinnostava! Kiitos vinkistä, tutustun heti lisää :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.