Eilen toista kertaa järjestetty Gloria Blog Awards tarjosi juhlahumua, kuohuvalasillisten kilistelyä ja iltamekkoja yllin kyllin, ja niissä tunnelmissa oli erinomaista polkaista käyntiin viikonloppu. Pukeutumisessa juhlien pääväri tuntui olevan musta, valtavan moni nainen tuntui päätyneen ajattomaan ja varmaan pikkumustaan ja miehet taas mustaan pukuun. Meillä rikottiin kaavaa kevyesti, miehellä oli tummansininen puku ja itsellä kyllä pohjaväriltään musta, mutta kuvioinnilaan voimaakkaan kukallinen makkarankuorimekko. Juhlavaatteiden kanssa kävi siis niin kuin usein, päädyin sitten kuitenkin siihen, mitä olin ihan ensimmäisenä ajatellut – turhaan pyörittelin muita vaihtoehtoja! :)

gloria blog awards 1gloria blog awards 6

Osanotto oli ihanan runsas ja oli mukava törmätä illan aikana moneen tuttuun. Kaiken kaikkiaan tunnelma oli muutenkin hyvä ja järjestelyt onnistuneet, Meri-Tuuli Lindströmin suunnittelemat coktailpalat oivaltavia ja Scandic Marinan tilat viihtyisät. Me tosin tylsästi saavuimme viime tipassa ja lähdimme ajoissa, mutta piipahdus oli mitä mukavin. Kiitos siis ihana äänistänne, oli mukava päästä ottamaan osaa juhlaan, ja tietenkin onnittelut blogigaalan voittajille, menivät muistamiset epäilemättä ihan oikeisiin osoitteisiin!

gloria blog awards 2gloria blog awards 3

Hämärä ei todella tarjonnut otollisia olosuhteita kuville, niinpä tyydyin nappaamaan muutaman otoksen ihan vain kännykällä. Pahoittelut huonosta laadusta! Erityisesti harmittaa, ettei mekosta ole kunnon kuvaa, josta värit pääsisivät todellisina esiin, mutta ehkäpä näisät silti vähän jyvälle pääsee?

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Oli kiva nähdä eilen :)

Vastaa

Kuin myös!! :)

Vastaa

voi miten kaunis toi mekko oli ja neiti miten hoikka sä olet, vau! :)

Vastaa

Oi, voi että, kaunis kiitos – upea oli kyllä myös sinun juhlamekkosi!! :)

Vastaa

Vau mikä mekko! Sopii ihan mielettömän hyvin sulle :) Mä kanssa katoin, että blogipostausten mukaan lähes kaikilla oli mustaa päällä, ihanaa että keksit jotain ”mielenkiintoisempaa” ;) Haaveilen niin kovasti, että pääsen tuonne tilaisuuteen vielä joku vuosi. Ehkä tavataan siellä vielä joskus lähitulevaisuudessa ;)

Vastaa

Oi kiitos! Hih, joo, olin tyytyväinen, etten sitten kuitenkaan päätynyt mustaan, vaikka kieltämättä itsekin pikkumusta -vaihtoehtoa mielessäni pyörittelin :) Voi että, toivottavasti ensi vuonna olet mukana!! Vastaavat tilaisuudet ovat kyllä ihania, pientä juhlahumua arjen keskelle, plus että pääsee pukeutumaan ;)

Vastaa

Wau! Tyrmäävän upea mekko sulla oli.

Vastaa

Oi ihana <3 Kiitokset!!

Vastaa

Wauuu! On kyllä hieno mekko ja sopii sinulle todella hyvin.:) Ja ihan turha murehtia, ainakin minusta tällainen on ihan riittävä kuvanlaatu – aina silloin tällöin. Kännykkäkuvista/ hieman sumeammista otoksista tulee ihan oma tunnelmansa :)

Vastaa

Oi ihana, suuri kiitos <3 Kiva kuulla, että tällaiset toisenlaisetkin kuvat toimii! Kai sitä on jotenkin itse niin kriittinen ja tykästynyt ulkona luonnonvalossa otettuihin kuviin, että silmään ottaa heti keinovalo ja maailman tylsimmät ovenkarmit ;) Mutta toisaalta, kuten sanoit, omanlaisensa tunnelmahan kyllä kieltämättä vastaavissa otoksissa on!

Kiitos ihanasta kommentistasi ja kivaa alkanutta viikkoa!!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.