Olen tänään viettänyt turistipäivän äitini kanssa Tampereella ja herätys oli omalla mittapuullani kukonlaulun aikaan. Raahauduinkin puoliunisena varhain aamulla Pasilan asemalle ja hyppäsin junaan, kotiutuen vasta nyt illalla. Päivän aikana ehdinkin kävellä jalat uuvuksiin, ottaa vastaan muutamat sadekuurot ja tietenkin se tärkein, eli viettää aikaa äidin kanssa ja kierrellä kaunista Tamperetta. Jalkani todella kivistävät ja kolottavat ihan ennenkuulumattoman paljon ja syytän siitä tyystin päivän jalkineita – todennäköisesti olen näissä tossuissa tarpoessani käyttänyt sellaisia lihaksia, joita en ole pitkään aikaan pahemmin aktivoinut. Kirotut matalat jalkineet! No ei vaan, oikeasti kyllä pitäisi käyttää muuallakin kuin urheillessa matalia kenkiä niin eivät jalkaparat menisi shokkiin yhden kaupunkipäivän viettämisestä matalapohjaisissa.

lenkkarit 01

Purin juuri Tampere-kuvia koneelleni ja näiden katselu on hyvä muistutus siitä, miksi olen tässä viime aikoina todennut, että uuden kameran hankinta on väistämättä edessä kesän jälkeen. Laatuongelmat vain tuntuvat pahenevan eikä tätä vanhaa kameraa oikein tee mieli enää edes käyttää, mutta minkäs teet, tällä nyt on vielä vähän aikaa sinniteltävä. Joten pahoittelut näiden viime aikaisten (ja lähitulevaisuuden) kuvien laadusta, yritän saada asian pikapuoliin korjattua!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hyviä kuvia, ei valittamista. Mutta ymmärrän, kun itseä kivistää. Ihana asu btw, tykkään paljon.

Muistinko muuten koskaan onnitella teidän uusista matkailusivuista!! En ehkä, joten Onnea! Näyttää aivan mielettömiltä ja onhan siellä jo monesti pitänyt käydä kuolaamassa. :)

Vastaa

Kiva kuulla, jos ei loista huonolaatuisuus – omaan silmiin se hyppää heti ekana kuvia katsoessa, mutta toisaalta, ehkä sitä vaan on itse ylikriittinen ja toisaalta taas tietää mihin verrata :D

Ja kiitos tuhannesti onnitteluista ja kehuista!! Aivan ihanaa, että pidät <3 <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.