Mielessäni risteilee tällä hetkellä hirveästi postausaiheideoita, mutta vielä kun saisi kaikki ajatukset pureskeltua ja palasteltua ruudulle. Olin suunnitellut tänään kirjoittelevani blogin tulevista kuvioista (sillä pientä jännittävää päivitystä luvassa), mutta olen tällä hetkellä kirjaimellisesti vajonnut sohvan nurkkaan ja vahvasti vaikuttaa siltä, että tänä iltana en tästä enää halua pyrkiä pystyyn. Palaan siis blogikuvioihin ja muihin juttuihin keskemmällä viikkoa, siihen mennessä kun alkuviikon työrupeama on hoidettu alta.

Muistakaa muuten perjantainanen I love me -messujen kirppis. Olen tuomassa myyntiin monta paria kenkiä (jos vain saan kaikki jotenkin raahattua paikalle), joten jos kengänkokosi on 40, tule ostamaan pois. :) Ja tietty myynnissä muutakin, erityisesti kasa koruja!

collegepuserole cool amour college 9  Collegepusero: Mango / Kynähame: Zara / Korkkarit: Diavolina

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kiva asu, vaikka otsikon perusteella ajattelin jotain ihan kamalaa! Avasin postauksen varmana siitä, että inhoaisin asua. Se kuitenkin toimii! :D

Olisipa kiva päästä hypistelemään korujasi (kenkiä en osta käytettyinä ja kokoni on muutenkin pienempi), mutta joudun poistumaan messuilta jo ennen neljää perjantaina. Ehkäpä uskaltaudun kuitenkin moikkaamaan, jos sinut jostain satun bongaamaan. :)

Vastaa

Haha, totta kun sanoit :D No mutta kiva, ettei ollut kauhistus ;)

Ja voi, tule ehdottomasti moikkaamaan jos ehdit! :)

Vastaa

Piti kommentoida jo aikaisemmin, kun voivottelit luonnonkiharan tukkasi lähes luonnollista tilaa, että itse asiassa hiuksesi olivat niissä kuvissa paljon kauniimmat kuin suoriksi taltutetut.
Ihmettelen miksi kaikki luonnonkiharan omistavat valittavan sen vaikeutta ja sitä, että niitä pitää koko ajan taltuttaa suoriksi. Totuus on, että jos omaa ohuet hiukset niin kiharana ne näyttää monta kertaa tuuheemmilta. Itse omaan luonnonkiharat, jotka tosin iän myötä ovat paljon suoristuneet, mistä lie johtuu. Olen äärettömän laiska laittaan hiuksia ja luonnonkihara on mielestäni erittäin helppohoitoinen silloin: pese ja pidä, muutamalla pinnillä kiinnitän pois silmiltä. Okei, luonnonkiharat näyttää aina vähän erilaisilta päivästä päivää, ehkä välistä vähän villiltäkin, mutta tartteeko kaiken aina olla niin ”steriiliä” ja hallittua.

Vastaa

Kiva kuulla, että tykkäsit siitä lookista! :) Siinä itseassa kohotusta toi edellisen päivän juhlakampaus, eli olin gaalailtaa varten laittanut hiukset pitkän kaavan mukaan ja tehnyt hyvän pohjatyön muotovaahdolla, tyvikohtottajalla ja paplareilla, mikä näkyi juurikin seuraavan päivän lookissa. Kun heräsin, hiukset oli todella villit ja tyvi tuuhea sekä kunnolla koholla (ei siis tavallini lookkini kun laiskana en yleensä jaksa muotoilevia pohjatuotteita käyttää).

Itse asiassa näissäkään kuvissa hiuksia ei ole suoristettu (osin föönillä kuivattu kyllä), eli mulla on oikeastaan niin, että pesupäivänä näyttää tältä, mutta seuraavan päivän tukka taas paljon rennommalta (kun taipuu miten sattuu yön aikana, joskus hyvin ja joskus huonosti) :) Käytän suoristusrautaa todella harvoin, sillä en halua rasittaa hiuksia. Tykkään eniten pesupäivän hallittavasta fiiliksestä – hiukset tuntuvat kuivavan paikoilleen, tyvi on freesimpi ja hiukset pysyvät paremmin ojennuksessa.

Seuraavana päivänä tyvi on lätässä, etuhiukset vähän jo rasvoittuneet, mutta latva taipuu minne sattuu (oikeastaan se lättänä tyvi on se kaikkein ärsyttävin juttu). Toisaalta olen jo siihen tottunut, eli seuraavan päivän hiukset ovat aina vähän yllätys – niinpä ajoitankin hiustenpesut ns.tärkeämmille päiville ja annan sitten muina päivinä olla miten ovat juuri samasta syystä kuin sinä, eli olen todella laiska hiustenlaittaja. Siksi rakastankin pitkää tukkaa, kun sen todella voi antaa olla miten vain hiuspäivän mukaan eikä tarvitse nähdä vaivaa sen kanssa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.