Vuosi alkaa hiljalleen olemaan pulkassa, ja eilisiltana sen sijaan, että olisin käynyt läpi matkakuvia, intouduin tekemään blogihistoriani ensimmäisen kokonaisen vuoden kattavan asukoosteen! Niinpä nyt ihan kunnolla asukuvia, kokonaisen vuoden mittakaavassa! Mukana tietenkin kaikki asut, joista on kuvamateriaalia, suurin osa blogissani jo julkaistuja, mutta onhan siellä seassa bonuksena muutama sellainenkin, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet julkaisematta – kuka bongaa joukosta uusia? ;)  Muutama loppuvuoden reissuasu ei mukaan ehtinyt, mutta ne seuraavat mukana uuteen vuoteen, kuten matkatunnelmatkin, joten niihin palailen pikimmiten, kuten myös reissuostoksiin! Sen lisäksi huomenna myös luvassa pieni raotus siihen, mitä minun uusi vuoteni tulee pitämän sisällään, mutta sitä ennen, niitä asuja, olkaapa hyvät! :)

asut 2013 2

asut 2013 4

asut 2013 3

asut 2013 6

asut 2013 5

asut 2013

2013 asu 7

2013 asu 5

2013 asu 8

2013 asut 1

2013 asut 2

2013 asut 3

2013 asut 4

2013 asut 7

2013 asut 5

2013 outfits 1

2013 asut

2013 outfits 3

2013 outfits 2

2013 outfits 4

2013 outfits 5

2013 outfit 1

2013 outfits 6

2013 outfit 4

2013 outfit 2

2013 outfit 3

2013 outfit 6

2013 outfit 5

  Ihanaa Uutta Vuotta 2014 kaikille! <3

Katso myös nämä

41 comments

Vastaa

Kiva, kun laitoit kaikki asupostaukset yhteen, niin sai yhdellä silmäyksellä monta hyvää vinkkiä:) Hyvää ja onnistunutta uutta vuotta myös sinulle!

Vastaa

Oi, kiva kulla, jos oli iloa! :) Kaunis kiitos, ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

Vastaa

Ei vitsi, siinä on kyllä asu poikineen! Sä oot kyllä taitava yhdistelemään!

Teillä oli ilmeisen mahtava reissukin, en saanut kommentoitua, mutta luin kyllä kaikki päivitykset:)

Onnellista uutta vuotta!

Vastaa

Voi ihana, kiitos kehuista <3 Hih, matkajuttuja pursuaa vielä lisää koneelta ja mielessä, vielä kun saisi näppäimistön suoltamaan ulos menneen matkan tunnelmia ;) Kiitos tästä ja kaikista muista jättämistäsi ja ilostuttaneista kommenteistasi, ja aivan ihanaa uutta vuotta!!

Vastaa

Aivan upeita asuja, tosi monesta sai loistavaa inspiraatiota työpukeutumiseen (minkä tylsyyteen olen hajoillut tässä viimeisen kuukauden ajan…)!

Vastaa

Oi, kaunis kiitos sanoistasi! :) Hih, tämä talviaika on kyllä niin luovuuden kätkevää ja pukeutumistylsää aikaa, että niin helposti vaan heitää päälleen ne tutut ja mukavat luottovaatteet, sitten kun valon määrä alkaa lisääntymään, niin kummasti pukeutumisrintamalla inspiroituu ihan uudella tavalla! ;)

Ihanaa uutta vuotta Sinulle!

Vastaa

Ihania asukuvia! Käy ihan kateeksi tuo vaatemäärä, hyvää uutta vuotta! :)

Vastaa

Hih, ja itsellä on vaikka kuinka usein tunne, ettei ole mitään päällepantavaa ;) Kiitos ihanasta kommentistasi ja oikein antoisaa uutta vuotta!!

Vastaa

Upeita asuja, oot ollut kyllä tosi ahkera näiden kanssa. Ihanaa uutta vuotta myös sulle! :)

Vastaa

Oi kiitos!! Hih, asukuvia olisi varmaan vielä enemmänkin, jos ei olisi tätä kökköä synkkääkin synkempää aikaa, jolloin ei vain ole valoa täydentää vaatekuvasarjaa juuri lainkaan ;)

Oiken ihanaa uutta vuotta myös sinulle!!

Vastaa

No onpas nätti kokoelma asuja! Ihanan naisellinen tyyli sulla kyllä on, kuljetko koskaan ”rönttövaatteissa”? :D Hyvää uutta vuotta! :)

Vastaa

Voi kiitos <3 Hih, ehkä mulla tosiaan on vähemmän niitä perinteisiä rönttövaatteita, mutta myönnettävä on kyllä, että kotipäivänä tai vaikka salille kiitäessä päällä ihan vain farkut ja neule, tai jotain muuta simppeliä :) Kiitos kommentistasi, ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle!!

Vastaa

Apua mikä pläjäys! Nostan hattua pelkästään työmäärästä näiden kuvien kanssa!
Ihanaa, että sinulla on niin monipuolinen ja rohkea tyyli – ihailen!

Vastaa

Voi kiitos!! Hih, myönnettävä on, että meinasin luovuttaa kun tajusin, ettei kuvien kasaaminen ollutkaan vaan ihan pikainen juttu, mutta sitten kun olin jo työntouhussa, en enää raaskinut jättää kesken :D

Ihanaa uutta vuotta!!

Vastaa

Waude mikä nainen! :)

Vastaa

Voi ihana sinä, kiitos! :)

Vastaa

Ihania asuja! Hyvää uutta vuotta sinulle! :)

Vastaa

Kiitoksia!! Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle! <3

Vastaa

Olet taitava pukeutuja, kovin kauniita asuja!

Vastaa

Voi, olen otettu! Kaunis kiitos ja ihanaa uutta vuotta!! :)

Vastaa

Ihania asuja ja NIIIN paljon hameita ja mekkoja:) Oikein onnekasta ja parhainta mahdollista uutta vuotta 2014!

Vastaa

Hih, taidan toden totta olla ihan helmoihin hurahtanut ;) Kiitos ihana, oikein antoisaa uutta vuotta myös sinulle!! :)

Vastaa

Niin kauniita asuja!

Ihanaa vuotta 2014! :)

Vastaa

Oi kiitos! :) Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle!!

Vastaa

Sä olet kyllä inspiroivin muoti- (tai pitäiskö ennemmin sanoa tyyli-) bloggaaja kautta aikojen!

Vastaa

Voi apua, olen otettu sanoistasi! Huih, ihana, kiitos :) Kiitos tästä hyvänmielen kommentistasi ja aivan ihanaa uutta vuotta sinulle!!

Vastaa

Tyylisi on mielettömän ihana! :) Kiitos inspiraatiosta. Tästä sain ideoita omaankin pukeutumiseen. Vaatteiden yhdisteleminen ei ole helppoa, mutta siinä olet huikean taitava. :) Kateeksi käy! ;) Hyvää uutta vuotta siulle! :)

Vastaa

Voi että, olen otettu ja sanaton!! Niin paljon ihania sanoja, jotka jättävät hymyn ja hyvän mielen <3 Kiitos sinulle tästä ja kaikista muistakin ihanista kommenteistasi, jotka ovat aina yhtä iso ilo! :)

Vastaa

Sun vaatekaappi on kyllä ihan täydellinen! Ihania asuja, kiitos inspiraatiosta :)

Vastaa

Hih, voi että, ei kyllä itsestä yleensä siltä tunnu ;) Kiitos sinulle ihanista sanoistasi ja oikein antoisaa uutta vuotta <3

Vastaa

Oi mitä asuja! Ja mulle monta uutta, kun löysin blogisi vasta tänä kesänä. Suosikkia on mahdotonta löytää, mutta ihailen kykyäsi käyttää ja yhdistää värejä rohkeasti.

Ihanaa uutta vuotta myös Sinulle!

-Katja

Vastaa

Voih, kiitos ihanasta kommentistasi ja aivan ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin :) Hih, pitäisiköhän joku päivä ryhtyä kasaamaan asukollaaseja menneiltä vuosilta – se tosin voisi olla vähän liikaa, en ole ihan varma haluanko itse muistaa mitä oli päälläni vaikka viisi vuotta sitten ;)

Kiitos sinulle tästä ja kaikista kommenteistasi, ja oikein ihanaa uutta vuotta!!

Vastaa

Asupostaus menneiltä vuosilta kuulostaisi kyllä tosi mielenkiintoiselta ja hauskalta! Tosin täytyy myöntää, että en itsekään ehkä sellaista sukellusta menneisyyteen haluaisi omasta pukeutumisestani nähdä :-D

Vastaa

Hyvää uutta vuotta, ihana!!! ^^ <3

Vastaa

Oi kiitos, ja oikein ihanaa ja ilon täytteistä uutta vuotta myös sinulle!! <3

Vastaa

Kerrassaan upeita asuja! Olispa sitä itsekin noin hirmu taitava yhdistelemään eri vaatteita! Ja omistaispa sitä myös yhtä laajan repertuaarin mitä yhdistellä… *haaveileva huokaus*

Vastaa

Voi ihana, kaunis kiitos ihanasta kommentistasi – ja kaikista niistä aiemmistakin arjen ilostuttajista, joilla olet minua muistanut <3 Aivan ihanaa uutta vuotta sinulle!! :)

Vastaa

Hyvää uutta vuotta! Tyylikkäitä ja persoonallisia asuja. Pistin muuten sähköpostia huomasitko vai meniköhän roskapostikansioon?

Vastaa

Oi, hei, voi kyllä sain! Suuret kiitokset!! Ja nöyrimmät pahoittelut, etten ole viel vastanut, itselä on roikknut vastaamattomina loman ajan liuta meilejä kun en ole vain osannut tarttua näppäimistöön, kai olen ollut jotenkin aivan liian lomamoodissa :/ Viestisi on ollut kuitenkin vahvasti mielessä, ja huomenna arjen alkaessa paneudun myös vastaamaan! :) Ihanaa uutta vuotta sinulle!!

Vastaa

Hei!

Olen seuraillut blogiasi vuoden päivät epäsäännöllisen säännöllisesti. Olen tähän asti myöskin ollut hiljainen, mutta nyt tahdon lähettää sinulle terveisiä. Olet äärettömän monipuolinen pukeutuja ja taitava yhdistelemään erilaisia vaatekappaleita. Saat yllättävät värit, materiaalit ja struktuurit sointumaan kauniisti yhteen. Mielestäni juuri tällainen inspiroiva bloggari on! Sinusta myös näkee, että olet hyvin omistautunut tälle blogille, suuri kiitos siitä! :) Toivon sinulle kaikkea hyvää ja etenkin mieltä avartavaa vuotta! Valintasi oli rohkea! Olen varma, että suuri riskinottosi kantaa vielä suurta hedelmää. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.