Selvässä nousussa vaatekaappini kuoseissa on raita ja pilkut. Ruutukuosin asema toki on edelleen horjumaton, mutta kaikki uudet hankintani ovat kahta ensin mainittua. Laskusuhdanteessa sen sijaan ovat vähemmän aikaa kestävät kausiprintit.

polkadot-mekko-1

Viimeisin alehankintani on tämä Zaran ihana kietaisumallinen mekko. Hetken tosin mietin kassalle kiikuttamista, sen verran kärsinyt mekko oli. Mutta hinta oli syystäkin halpa ja puolen tunnin tuunaus sai aikaan ihmeitä.

Ompelin irronneen napin ja korjasin harottavat langat. Vyöstä napsin pois eripariset retrohenkiset metallisoljet. Ja siinä se, täydellinen mekko, joka sopii niin toimistoon kuin illan viettoon. Toimii loistavasti myös kauluspaidan parina. Tai vaikka silmälasieni!

polkadot-zara-2polkadot-mekko-2

Tilasin vajaat pari viikkoa sitten kahdet uudet vahvuudettomat silmälasit. Instrulla oli kaikki kehykset 70 prossan alessa, joten satuin shoppailemaan juuri oikeaan aikaan. Niinpä tilauksessa on kahdet uudet asusteet, joilla tuoda lisävirtaa arkilookiin. En malta odottaa niiden saapumista, toivottavastu viimeistään ensi viikolla!

polkadot-zarapolkadot-mekko-3

Kietaisumekko: Zara / Silmälasit: Cheap Monday / Kello: Rosefield

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Voi miten kivan mekon oot löytänyt. :)

Vastaa

Oi kiitti! :)

Vastaa

Tää on niin kaunis tyyli että en ehkä kestä. Ja tässä olisi myös tunnustus sulle <3 http://www.peaceandstyle.fi/2017/01/nain-aloitat-bloggaamisen.html

Vastaa

Oi, kiitti ihana! Ja oooh, tunnustus, täytyykin käydä heti kurkkaamassa <3

Vastaa

IHANA! <3
Mä pysyin lujana enkä mennyt Zaran aleihin ollenkaan ennen reissua, toivottavasti tää päätös palkitaan jollain ihanalla löydöllä reissusta! :D

Vastaa

Oiii, kiitti <3 Haha, tuo on varsin hvyä syy olla menemättä! Oon ihan varma, että reissulta löytyy kaikkea vielä kivempaa! Ihanaa matkaa! :)

Vastaa

Kaunis asu! Olisi mukava lukea lisää alusvaatepostauksia, tällaisena alusvaatefriikkinä ne ovat oikein odotettuja ja mieleisiä! ;D

Vastaa

Kiitti! Heh, katsotaan..

Vastaa

Kaunis mekko ja kaunis nainen! Muistuipas tummista kehyksistäsi mieleen DKNY:n aurinkolasipostaus, joko arpaonni suosi jotain onnekasta? :-)

Vastaa

Kiitti! Äh, arvonnan suorittaminen on hautautunut ihan kokonaan muiden juttujen alle, nöyrimmät pahoittelut!! Mutta tänään illalla selviää voittaja :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.