louis vuitton huivi 17 louis vuitton huivi 14

Muutama vuosi sitten aloittamani päätös  asusteiden suhteen (eli hankkia vähemmän, mutta parempaa) on osoittautunut niin hyväksi, että sama kaava on alkanut toteutua myös vaatteiden kohdalla. Olenkin tullut kärsivällisemmäksi vaatehankintojen suhteen ja oppinut odottamaan sitä täydellistä, sillä se on joka kerta kannattanut – yksikään korvike ei ole tuntunut samalta kuin sitten lopulta sen juuri eikä melkein -version käsiin saaminen.

Täydellistä mustaa huivia odotin kauan. Siis todella kauan.

Monta kertaa meinasin sortua johonkin ihan kivaan ihan vain siksi, että koin niin monen asun huutavan parikseen mustaa huivia (selvästi ohuempaa kuin syksyllä hankkimani Acnen -musta). Oikeastaan halusin jonkun muun kuin Vuittonin klassisen monogram-kuosisen huivin, mutta huomattuani yhä uudelleen vertaavani kaikkea siihen, tajusin, että ehkä kyseinen huivi todella on se täydellinen minulle. Talvipakkasten ajan huivi odotti kärsivällisesti käyttöönottoa, mutta nyt kevätauringon pilkistellessä avasin innokkaasti ruskean laatikon ja sain vihdoin kietoa huivin kaulaan. Ja kyllä, se on juuri niin monikäyttöinen kuin toivoinkin ja tietenkin, tuntuu ihanalle. Nyt vain toivon, että huivi pysyy hyvänä herkästä materiaalista huolimatta.

louis vuitton huivi 11louis vuitton huivi 07

Klassisista ja laadukkaista vaatteista puhuttaessa on helppo hehkuttaa myös näissä asukuvissa näkyvää kotimaisen LiLLE Clothingin harmaata kotelomekkoa. Siitä on muotoutunut monikäyttöinen luottovaate, jonka kanssa tuntuu aina hyvältä. Eri tavoin yhdistelemällä mekko taipuu rennosta juhlavammaksi, joten se käy niin arkeen kuin juhlaankin.

Nykyiseen vaatehankintafilosofiaan nojaten en aikaillut kun Katri Niskasen liikkeessä viikko sitten poiketessani ihastuin ajattomiin mustiin housuihin ja burgundinpunaiseen bleiseriin. Sitä tunnetta ei pukeutumisessa voita mikään, kun joku tuntuu istuvan päälle täydellisesti ja on kuin itselle tehty. Niinpä povaan hennon roosan paperikassin sisällöstä vaateiloa pitkäksi aikaa. Kunhan säät tästä vielä vähän lämpenevät, pääsevät nekin asukuviin!

louis vuitton huivi 04

Mekko: LiLLE Clothing* / Takki: Zara / Kengät: Zign, Zalando* / Huivi: Louis Vuitton / Laukku: Marc Jacobs
*saatu blogin kautta
Kuvat: Reetta / Life is Beautiful

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Niin totta joka sana! :)
Olen itsekin alkanut kiinnittämään yhä enemmän huomiota laatuun ja asusteiden suhteen tein sen päätöksen jo viitisen vuotta sitten. Eikä ole kyllä ikinä tarvinnut katua.

Ja toi sun huivi on kyllä ihana ja sinä myös! <3

Vastaa

Voi kiitos <3 Niin totta, että harvoinpa sitä laatuun panostamista tarvitsee katua, vaan ihan päinvastoin :)

Vastaa

Ihanan tyylikäs asu!

Minä olen varsinainen huivihamsteri; enemmän on paremmin ja sitä rataa. Täytyy kyllä sanoa, että Balmuirin laadukas huivi on ihan eri tuntuinen kuin tekokuiturätit. Tuo LV on ollut myös minulla harkinnassa, mutta en ole raaskinut hankkia sitä. Olen vähän epävarma siitä, miten se kestää käytössä.

Vastaa

Kiitos kovasti!!

Huivit ovat kyllä ihania! Mä olen ollut kanssa tosi heikkona huiveihin, mutta nyt parina viime vuotena järkeistänyt valikoimaani ja myynyt monta pois hankkien tilalle vähemmän, mutta enemmän niitä ”just eikä melkein” -versioita.

Balmuirin huivit on kyllä kanssa ihania, tuon tuosta käyn niitä hypistelemässä Stockalla. Balmuirilta itse asiassa toivoinkin eka löytäväni sen täydellisen mustan huivin, mutta vaikka monta muuta ihanaa löytyi, niin ei juuri sellaista mustaa, mitä etsin. :)

Vastaa

Bleiserirakkaus on kyllä rakkautta parhaimmillaan! Itse rakastuin Dotsissa yhteen vaaleansiniseen bleiseriin enkä voinut olla olemassa ennen kuin sain sen itselleni <3 En ole vielä ehtinyt asukuvaamaan sitä, mutta tulossa on! :)

Huiveja en ole onneksi ostellut vuoteen, koska mulla on niitä uskomattomat varastot. Ihan hyvä ajatus kyllä panostaa laatuun niissäkin.

Vastaa

Tiedän niin tuon tunteen kun jokin jää kummittelemaan mieleen niin pahasti, että ei auta muu kuin käydä kotiuttamassa kyseinen vaate tai asuste! Mulla on tällä hetkellä parikin sellaista juttua ja ihmettelen, miksi panttailen kun kuitenkin tiedän miten haaveilu tulee päättymään ;)

Jään innolla odottelemaan asukuvaa uudesta bleiseristäsi! :)

Vastaa

Mulle ei taida nuo ihan kärkiluokan luksusmerkit koskaan vaatekaappiin päätyä, mutta muuten allekirjoitan myös tuon laadun ja vähemmän ostamisen ideologian. :) Huivi on kyllä nätti! Ja aidot luonnonmateriaalit, kyllähän ne vaan päihittää keinokuidut mennen tullen.
Ja nytkin päälläni on se sama pitkä kashmir-villatakki, josta puhuttiin joskus ennen joulua jo ja sen jälkeen olen tainnut käyttää tätä melkein joka päivä. Materiaali on vaan ihan täydellinen, juuri sopivan lämmin riippumatta siitä millainen lämpötila sisällä tai ulkona milloinkin on.

Vastaa

Luksusmerkit todella eivät ole ainakaan omassa mielessä synonyymi laadulle ja tuntuu, että monessa saa maksaa brändistä, siksi olenkin tyytyväinen tuntemattomampiin, mutta laadukkaisiin. Tiedä olisinko tätäkään koskaan raaskinut itse ostaa, mutta yllätykseski joululahjapaketista paljastui tämä musta kaunokainen. Mutta en voi kieltää, huivi tuntuu päällä täydelliseltä ja on juuri sellainen lisä, mitä vaatekaappiini kaipasinkin :)

Ja se sun villatakki on muuten ihana, ihastelen sitä mielessäni joka kerta! :)

Vastaa

Kaunis asu ja sopii sinulle ! Katselinkin tuota huivia kaulassasi, se on kyllä ihana.
Mä niin kannatan laatuun satsaamista ja lisäksi yritän noudattaa myö vähemmän on enemmän periaatetta. Kun tavaraa on vähemmän on niin paljon helpompaa ;)

Vastaa

Voi kiitos! Niin totta, että vähempi tavara sekä keventää oloa että tekee valinnasta helpompaa ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.