rahua amazon beauty 10

Käsitellyille ja helposti takkuuntuville hiuksilleni toimivan luonnonkosmetiikkashampoon ja hoitoaineen löytäminen ei ole ollut helppoa. Oikeastaan ehdin jo lähes luopua toivosta ja viimeisimmät kerrat kun olen päätynyt kokeilemaan uutta luonnonkosmetiikan vaihtoehtoa, olen varannut suosiolla testipäiväksi sellaisen, jolloin ei varmasti ole mitään menoa eikä huono hiuspäivä haittaa. Toistuvana ongelmana tuntui olevan, että luonnonkosmetiikan shampoot eivät puhdistaneet riittävästi ja hiukset tuntuivat jäävän herkästi vähän nihkeiksi ja vastaavasti taas hoitoaineet eivät olleet käsiteltyyn ja karheaan tukkaani riittävän tehokkaita vaan ajoivat hiukset pahaan takkuun. Ehdinkin jo epäillä, että luonnonkosmetiikan hiustuotteet sopivat vain vähemmän käsittelemättömille hiuksille tai muuten vain parempikuntoiselle tukalle.

Sain pari kuukautta sitten testiin äärettömän kauniit Rahuan hellävaraisen shampoon,  kosteuttavan hoitoaineen ja korjaavan Omega 9 -hiusnaamion ja jos jonkun, niin erityisesti näiden toivoin toimivan.

Niin monta kertaa pettyneenä valmistauduin kuitenkin pitämään odotukset matalalla ja otin testipäiväksi tuttuun tapaan erään kotipäiväksi varatun sunnuntain. Yllätys olikin iso kun shampoo levittyi hiusmassaani hyvin, tuoksui ihanalta ja oli kaikin puolin edukseen. Samoin kävi hoitoaineen kanssa, yhdistin tehohoitoa ja tavallista hoitoainetta ja kas, jo huuhdellessa hiukset tuntuivat pehmeiltä ja föönatessa harja lipui helposti hiusten läpi. Lopputulos oli ihan päinvastaista kuin mitä olin odottanut!

rahua amazon beauty 4

Seuraavalla kokeilukerralla uskalsinkin käyttää Rahuaa jo työpäivänä ja sama tunne jatkui, itse asiassa tuotteet tuntuivat jopa lisäävän rakennetta hiuksiin. Lopputulos oli sileä, helposti hallittava ja tuuhea. Ei kai siis tarvitse sanoa, että innostuin – viimein omiin hiuksiin toimivaa luonnonkosmetiikkaa!

Pehmeydestä ja sileydestä kiitos kuului erityisesti todella tehokkaalle naamiolle ja säätelenkin hoitoaineen ja naamion suhdetta tarpeen mukaan, mutta yleensä käytän molempia. Shampoo ja hoitoaine pelaavat muutenkin hyvin yksiin, hoitoaine puhdistaa, mutta on mukavan hellävarainen ja hoitoaine taas kosteuttaa ja pehmentää. Molemmat sopivat siis hyvin käsitellylle hiukselle.

Rahuasta on muutenkin helppo pitää, merkki on ylellinen, newyorkilaisen kampaajan kehittämä, ja pakkaukset todella kauniit. Tuotteet pohjautuvat nimensä mukaisesti arvokkaaseen rahuaöljyyn, joka kerätään perinteisin menetelmin Amazonin sademetsistä. Ne ovat täysin luonnonmukaisia ja vegaanisia. Hintaluokka pyörii laadukkaiden kampaamotuotteiden kanssa samoissa luvuissa, eli selvästi perustuotteita enemmän, mutta tässä tapauksessa hinta myös korreloi laatua, eli ehdottomasti ei vain hyvät luonnonkosmetiikan vaihtoehdot vaan ylipäätään erinomaiset hiustuotteet.

rahua amazon beauty 5 rahua amazon beauty 9

Tuotteet saatu blogin kautta. Rahuaa myydään mm. Biodellyssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.