Sehän on jo huhtikuu! Kunnon kevät saapui silmänräpäysessä ja tällä viikolla olen tyytyväisenä liikkunut kevättakissa. Aika ihanaa!

Muuten ei kyllä niinkään. Tämä viikko on vielä ollut superkiireistä työjuttujen saralla. Tiistaina esittelin yhdelle asiakkaalle muutaman viikon ajan työstettyä päivitettyä somestrategiaa ja ja nyt parhaillaan työstän toiselle asiakkaalle nollasta kokonaan uutta somestrategiaa, joka pitää esitellä tiistaina, eli heti pääsiäisen jälkeen. Niinpä tänä pääsiäisenä työ on prioriteettilistan kärjessä. Nämä ovat sen verran isoja projekteja ja muutenkin jännittää esitellä asiakkaille omia ideoita ja konsepteja, että haluan tehdä pohjatyön todella huolella. Äänessä oleminen ei muutenkaan ole itselle luontevaa, joten senkin kannalta parempi, mitä huolellisemmin materiaali on tehty.

Nykyisellä tiedolla kuitenkin vihdoin tiistain jälkeen pitäisi helpottua. Kaksi kevään isoa projektia on hyvässä vaiheessa, tai riippuen toki tämän toisen vastaanotosta. Ensimmäisen palaute oli hyvää, olisipa tämän toisenkin. Kunhan siis vielä alkuviikon painan näitä työn alla olevia projekteja päätökseen, niin loppuviikosta olen ajatellut keskittyä kotijuttuihin, nimittäin vihdoin ensi viikolla kodista tulee kunnolla asumiskelpoinen. Viimeiset tasot asennetaan tiistaina ja loput putkityöt hoidetaan torstaina, se jos mikä on sekä jännää että ihanaa! Toki kaikenlaista pientä säätöä vielä täytyy tehdä, mutta tärkeintä on se, että pesutilat ja wc on toiminnassa, viimeistelyjä ehtii sitten asuessakin hoitaa.

Niinpä enää pieni työpuserrus ja sitten palkintona viikonloppu uudessa kodissa!

Asu on eiliseltä. Pääsiäisen kunniaksi halusin pukea päälle jotain keltaista, ja ainoita sellaisia evakkoon mukaan pakattuna oli tämä kirpparilta joskus ostettu pitsitoppi. Kevättakilla pärjäsi mainiosti, mutta ihan t-paita-kelit ei sentään vielä ole, mutta kyllä nekin sieltä vauhdilla tulevat.

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Pitsipaita & hame: Zara / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Coccinelle / Takki: Mango

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.