Laukkukirppis!

Yritän nyt muuton alla hankkiutua eroon käyttämättömänä kaapissa seisovasta tavarasta, joten ennen kuin pistän muualle myyntiin, kokeilen josko tätä kautta löytyisi uusia omistajia!

En tiedä kiinnostaako ketään kenkäkirppis, mulla on järjetön määrä  priimakuntoisia (korollisia koon 40) kenkiä, joista haluan päästä eroon. Kengät on aina hankalampia kun ovat tiettyä kokoa ja siten mätsäävät jo siltä osin harvemmalle. Mutta siis, jos joku on kiinnostunut, voi olla suoraan yhteydessä tai vaihtoehtoisesti jos usempi on, niin voin tehdä niistä myös oman kirppispostauksensa tänne. Jos siis kiinnostaa ja koko mätsää, kommentoi, niin tiedän kannattaako oman postauksen kokoaminen niille.

Mutta niin, nyt laukkuja! Ei varauksia, myyn ensimmäselle ostamaan tarjoutuneelle. Postitus onnistuu viiden euron postimaksuilla tai sitten jos saadaan aikataulut mätsäämään, nouto keskustasta sopii myös.

Edit: ”Varattu” tarkoittaa, että kaupoista sovittu, mutta eivät vielä toteutuneet.

1. Marc by Marc Jacobs nahkainen pikkulaukku – MYYTY

Kaunis viileän ruskea Marc Jacobsin laukku, menee crossbodyna. Magneettikiinnitys. Ostettu Stockalta hintaan 220 €, mutta jäänyt ihan supervähäisellä käytölle, eli ihan priimakunnossa! Mitat  n. 25x19x4cm. Hinta 95 €.

2. Tiger of Sweden nahkainen clutch

Tiger of Swedenin kauniin sininen nahkainen clutch. Käytetty vain muutaman kerran, joten uuden veroisessa kunnossa. Mitat n.29x18x1cm. Hinta 35 €.

3. ASOS nahkainen clutch

ASOSin pehmeänahkainen kookas murretun keltainen (lievästi liukuvärinen). Mitat n.35x27x4cm. Käytetty, mutta nahkapinta erittäin siisti. Käytönjälki näkyy soljessa (näkyvästi kulunut) ja sisäpuolella läpässä tahra (ei näy ulos). Muuten siisti ja täysin ehjä. Magneettikiinnitys. Hinta 20€.

4. Tiger of Sweden mokkanahkainen laukku – MYYTY

Tiger of Swedenin musta mokkanahkainen laukku. Käytetty, joten käytönjälkiä selvästi havaittavissa. Ehjä ja edelleen käyttökelpoinen. Lyhyemmän hihnan toinen ruuvi löystynyt, jonka saa joko itse pienellä ruuvimeiselillä kiristettyä (fiksaisin itse jos omistaisin oikean kokoisen) tai suutarilla laitettua. Mitat n.40x35x11cm. Hinta 25 €. MYYTY

5. Gianni Chiarini nahkainen clutch – MYYTY

Stockalta ostettu luonnonvalkoinen nahkainen italialaisen Gianni Chiarinin laukku lyhyellä irrotettavalla hihnalla. Pehmeää laadukasta nahkaa, hopeiset yksityiskohdat. Neppparikiinnitys. Vähän käytetty ja vain tarkalla tarkastelulla voi bongata häivähtävää käytön jälkeä, kaiken kaikkiaan toddella hyvässä kunnossa. Mitat n.30x21x3cm. Hinta 30€. MYYTY

6. Coccinelle punainen nahkalaukku

Coccinellen kauniin punainen nahkalaukku. Vähän käytetty ja käytännössä katsoen uuden veroinen. Irrotettava olkahihna. Hinta ostettaessa ollut n.340€. Mitat n.34x23x15cm. Hinta 160€.

7. Koristekivinen iltalaukku

Reissulta ostettu iltalaukku, jossa etupuolella koristekivinen pinta ja kääntöpuolelta mustaa keinonahkaa. Irrotettava hihna. Vain muutaman kerran käytetty, joten kunto erinomainen. Mitat n.20x16x1,5cm. Hinta 15 €.

8. FURLA violetti nahkalaukku – MYYTY

FURLAn Lontoosta ostettu violetti nahkalaukku. Vähän käytetty ja priimakuntoinen! Mitat n.32x22x15cm. Hinta 90 €. MYYTY

9. Konjakinvärinen Clutch irrotettavalla hihnalla

Reissulta ostettu konjakinvärinen keinonahkainen clutch irrotettavalla hihnalla. Etupuolella kultaiset niittikoristeet. Täysin käyttämätön. Mitat n.31x23x2cm. Hinta 13€.

10. Zara nahkainen laukku – MYYTY

Zaran nahkainen laukku. Väri kulta, mutta kauniin viileän sävyinen, jopa pienesti hopeaan taittuva (kuvan väri vastaa hyvin oikeaa). Vähän käytetty, pinnassa muutama himmeä naarmu (näkyy kuvassa). Mitat n.26x22x1,5cm. Hinta 13€.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest

Ilahduta kommentilla!

avatar
Sarkka
Sarkka

Moi! Olen kiinnostunut zaran kultaisesta laukusta ja koon 40 kengistä :)

Elsa
Elsa

Laitoin mailia Tiger of Swedenin laukusta!

Saara

Mua kiinnostaa Marc! Onko se niinku nuden värinen?
Ja myös kultainen Zara kiinnostaa ellei mennyt jo :)
Laitetaan viestiä, pus!

Anne
Anne

Onko Coccinellen punaisessa laukussa pitkälle hihnalle muuta kiinnitystä, kuin tuossa lyhyempien hihnojen vieressä? Osasinkohan nyt kysyä ymmärrettävästi :D

Riitta
Riitta

Hei, olen kiinostunut Gianni Chiarinin laukusta, jos vielä vapaana?

Jenni
Jenni

Kenkäkirppis kiinnostaa! :)

Sanni
Sanni

Mikäli kaikki ei mee tätä kautta, kannattaa kurkkaa semmonen kun http://www.rekki.fi! Ihania laukkuja!

Eirene
Eirene

Onko keltainen Asosin laukku se, mitä joskus vuosia sitten jo ihastelin? Jos on niin hep, tänne! 😄

Essi
Essi

Hei! Onko Coccinellen punaisessa laukussa taskuja/lokeroita sisällä? Entä miten sangat asettuvat alas, kun laukkua käyttää olkahihnalla?

Anna
Anna

Heippa! Zaran kultainen laukku ja Marc Jacobsin ruskea laukku kiinnostavat kovasti, jos ovat vielä vapaana. Laitan sinulle sähköpostia.

Heidi
Heidi

Hei, onko
ASOS nahkainen clutch vielä vapaana?

wpDiscuz