Kaappeja siivotessa käsiin sattui taas paljon kaikkea kiertoon lähtevää. En tosin tiedä, mitä lopulta jää jäljelle tässä palossani päästä ylimääräisestä tavarasta eroon, mutta ehkä se on vain ihan hyvä. Muutamat kevättakitkin ajattelin blogikirppistellä lähitulevaisuudessa, mutta sitä ennen kyselen, löytyykö ostohalukkaita seuraaville laukuille ennen kuin kokeilen muita kanavia myynnissä

Jos haluat ostaa jonkin, niin myyn luonnollisesti ensimmäiselle ostamaan tarjoutuvalle. Joko nouto Helsingin keskustan tuntumasta tai postitus (jolloin postarit ostajalle).

Michael Kors Bedford Belted Shoulder LG Tote – MYYTY

Kauniin ruskea nahkainen Bedford Belted  LG Tote –laukku. Kaksisankainen, sisällä kolme erillistä osiota, joista keskimmäinen vetoketjullinen. Voi kantaa olalla.

Vain muutaman kerran käytetty, joten priimakuntoinen. Samainen laukku mustana hyvin kuvin ja detskuinfoin löytyy täältä, Fashionetten sivulta.

Hinta 125 €.

ASOS mokkanahkainen clutch

Pehmeänahkainen tilava nudesävyinen clutch. Käytetty, mutta vielä hyväkuntoinen. Juhlakäytössä täällä, arkiasuun yhdistettynä täällä ja kesäkäytössä täällä.

Hinta 15 €.

Coccinelle Doctor Bag

Coccinellen tummansininen nahkainen lääkärinlaukku. Vain muutaman kerran käytetty, joten priimakunnossa.

Samainen laukku erivärisenä, mutta muuten samanlaisena Fashionetten sivulla.

Hinta: 110 €.

Guess punainen clutch – MYYTY

Guess kauniin punainen nahkainen Clutch. Kymmenisen kertaa käytetty, kunto erinomainen. Mittasuhteet näkyy esimerkiksi näistä collegepaitaisista asukuvista tai näistä kukkamekkoon paritettuna.

Hinta 27 €.

LUMI Outi-olkalaukku – MYYTY

LUMIn viileä beige (sävy twin)  laukku ruusukultaisin yksityiskohdin. Sähkönsininen vuori. Vähän käytetty, joten vielä erinomaisessa kunnossa.

Hinta 85 €.

Botkier Legacy Mini Bag – MYYTY

Botkierin Legacy Mini Bag (sävy Fuschia) kultaisin yksityiskohdin. Ostettu Shophobilta, josta tällä hetkellä loppuun myyty. Lisää täällä. Priimakuntoinen!

Hinta 65€.

Tiger of Sweden Clutch – MYYTY

Tiger of Swedenin nahkainen vaaleansininen laukku (sävy VARAZZE Soft Blue). Vain pari kertaa käytetty, joten priimakuntotinen.

Hinta 25 €.

Olethan yhteydessä s-postitse (secretwardrobe (at) windowslive.com), mikäli haluat ostaa jonkun laukuista. Jos kysymyksiä tulee, huikkaa toki kommenttikentässä niin jää vastaukset muidenkin silmille. En löytänyt tähän hätään mittaa kotoa, mutta linkit sisältävistä laukuista löytyy mitat linkkien takaa ja muiden suhteen jos mittoja kaipaat, selvitän asian.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Minkä kokoinen sininen Tigerin laukku on?

Vastaa

Kääks, miten hankalaa kun ei ole mittaa… Yritin meittiä mihin sellaiseen verrata, mitä löytyisi useasta kodista. Heh, tää on about puolitoistasenttiä lyhyempi kuin perus viinipullo (eli oiskohan n.28 senttiä), ja korkeaus on suurin piirtein mitta peukalon kärjestä keskisormeen kun ne levittää kauas toisistaan. Sori, huonot vertaukset!! Huomenna yritän saada mitan käsiin :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.