Kesäfarkut!

Tänään ei kesäsäästä ole ollut tietoakaan, mutta onneksi viikonloppu oli mitä ihanin ja lauantaina pärjäsin kesämekossani täydellisesti. Yhden tai kaksi sadepäivää siis kyllä kestää, kunhan ei jää pysyväksi.

Talvella käytin paljon mustia pillifarkkuja, mutta nyt kesäkarderobiini on ilmestynyt vaaleat farkut, nyt viimein kun mieleiseni löysin, eli toisin sanoen tarpeeksi korkeavyötäröiset. Mom jeansis, kuulemma.

Samat farkut näkyivätkin tässä Leivonmäen kansallispuiston retkiasussa, eli todistettavasti taipuvat moneen!


Pusero: Kappahl Vintage Stories, saatu blogin kautta / Farkut: Monki / Sandaalit: & Other Stories / Laukku: Coccinelle / Aurinkolasit: Mango
Kuvat: Elsa / Oi mutsi mutsi

5 Comments

  1. Neiti kesäheinä vai miten se meni?:)

    • Heh, kesäistä todella!

  2. Ihana, ihana Anna-Maria! Palasin jälleen lukijaksesi pienen blogienlukemistauon jälkeen (kaksi lasta peräperää, aika hieman kortilla), mutta nyt taas ”back in business”, ja oi kuinka ihana blogisi on yhä – tai ehkä jopa upeampi kuin aiemmin! Ahmin vaikka kuinka monta postausta ja inspiroiduin monesta valtavasti. Ihania kesäpäiviä sinulle!

    • Voi eikä, miten ihana kommentti!! Tämän ääreen olen palannut nyt useasti, osaamatta silti pukea sanoiksi, miten ihanalta tuntui saada tämä. Osuit vielä ihan täydelliseen hetkeen, oli nimittäin mieli erinäisistä syistä maassa, mutta kommenttisi toi niin kauniin pilkahduksen päivään. Ihanaa kun löysit takaisin ja ihanaa, kun jätit kommentin! <3 Kaunista kesää myös sinulle!

  3. beautiful……..

Leave Your Reply