Veronassa shoppailin maltillisesti, enemmän keskityin tuttuun tapaani kiertelemään kaupunkia ja ammentamaan ympäristöstä kaiken sen, mitä lyhyessä ajassa ehdin. Jotain varsin kivoja juttuja kuitenkin tarttui matkaan, kuten vaikkapa ne kaksi kaunista kynsilakkaa sekä tämä viininpunainen pusero, sekin tämän syksyn sävyinen. Hame on hankintoja Tukholman minilomalta.

Pusero: Dani, Verona / Hame: Topshop, Tukholma / Kengät: Rossini, Dubai / Nahkatakki: Vila

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Todella kauniit värit paidassa! Koko asukin on oikein nätti. :)

Vastaa

Oi, kaunis kiitos! Olen nyt vallan syttynyt viininpunaiselle (vai kuuluuko sitä kutsua burgundiksi?), enkä taida olla ainoa ;)

Vastaa

Kaunis paita ja sopii siulle hienosti ja muutenkin nätti asu! :) Itse en todennäköisesti tietäisi, miten päin olisin, jos kokeilisin tuota samaa asua! Todella naisellinen ja en varmaan osaisi olla paita housujen/hameen sisässä, vaikka muuten tykkään hameista erittäin paljon. http://vivivinna.blogspot.com.es/

Vastaa

Oho, jostain syystä kommenttisi oli mennyt suoraan roskapostikansioon, mistä lie johtunut! Hyvä että tulin kurkanneeksi sinne niin sain poimittua talteen :) Kaunis kiitos kommentistasi! Korkea vyötärö on aina vähän haastava, etenkin jos yläosan vielä pujottaa vyötärön alle – ei välttämättä mikään armollisin yhdistelmä! :)

Vastaa

Helppoahan tuo Veenuksen vartalolla!

Vastaa

Missää?!??

http://imm.io/FN1P

Vastaa

Ohhoh, mutta kiva, kun sait ongittua talteen. Niin, ehkä korkean vyötärön juju on juuri siinä, että se on tarkoitettu noin. :) Sopii ihan täydellisesti! :) Vaikka muuten olen hoikassa kunnossa, niin löytyy se pikku pömppis, joten tuo asu ei tosiaan olisi miulle armollinen. Onneksi vaatteilla voi vähän naamioida pömppistä piiloon… ;) Hyvää päivän jatkoa! :) http://vivivinna.blogspot.com.es/

Vastaa

Totta kyllä :) Itsellä vain korkeavyöträisiä on erimateriaaleisina (ja myös hameen mitta vaikuttaa paljon), mutta tämä on tällainen trikoohame, ja tuntuu, että kaikki paistaa läpi (eritoten tuo paita joka on suht pitkä oli vaikea piilottaa ohuen hameen alle niin, ettei vyötärö ole täynnä muhkuja :) Vaatteilla voi kyllä kummasti korostaa ja häivyttää, se onkin se puoli mitä pukeutumisessa värien ja materiaalien ohella rakastan ;) Ihanaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Tuli väärä kuva sulla.

http://koululainen.fi/s/f/editor/images/Lehti_4_10/Pilakamat/Piikikas_pallo_netti.jpg

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.