Hyvää äitienpäivän iltaa!

Näin äitienpäivän kunniaksi ajattelin tehdä jotain poikkeuksellista blogihistoriassani. Hyvä näin kahdeksan vuoden välein kokeilla jotain uutta, heh. Katsotaanko saako tämä kokeilu jatkoa!

Musiikkia ei ole taidettu sivuta blogissani montaa kertaa, mutta olen sen suhteen melko kaikkiruokainen, vaikka ehkä ääripäitä välttelen tässäkin suhteessa, ja soittolistakin elää fiiliksen ja ajanjakson mukaan. Huomaan jumittavani tiettyihin biiseihin, joita kuuntelen paljon viikon tai kahden aikana, ja sitten siirryn seuraaviin.

Juuri tunnin lenkiltä palattuani ajattelin koota minilistan (eihän nyt kaikkea kerralla!) tällä viikolla repeatilla soineita biisejä. Ensi viikko tuo taas mukanaan varmasti uudet suosikit, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Alla siis tämän viikon kuunnelluimmat!

kukkakimppu

Viikon hitti: Dave Gahan & Soulsavers – All of This and Nothing
Muut paljon kuunnellut: Madness – Our House, Anna Eriksson – Aina yksin (kiitti Elsa tästä jumituksesta ja siihen liittyvästä muistosta, joka on maustanut biisin ihan uudelle tasolle), The Divane Comedy – A Lady of a Certain AgeVaya Con Dios – Time Flies, Hindi Zahra – Beautiful Tango, Morcheeba – Otherwise, Anja Garbarek – The Last Trick

Inspiroivaa uutta viikkoa!

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Hihihihihihih! Kannattaa tutustua Annan koko tuotantoon :D

Vastaa

Haha, täytyy ehkä ujuttaa tän viikon listalle joku uusi Annan biisi ;)

Vastaa

Olenkin miettinyt, mahtaako kukaan kuunnella Morcheebaa. Nähtävästi joku noinkin lähellä :)

Vastaa

Hih, mun soittolistalle eksyy vähän kaikkea! Tuo löytyi Spotifyn syövereistä pari viikkoa sitten ja on sittempin tullut kuunneltua varsin aktiivisesti :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.