Olen päässyt sisään streaming-palveluihin vasta noin vuosi sitten, mutta sen jälkeen onkin tullut seurattua sarjoja melkeinpä pelkästään sitä kautta. Perinteistä tv:tä en ole vuosikausiin katsonut, enkä liioin ole koskaan jaksanut tutustua nauhoittaviin digibokseihin, on ollut niin paljon helpompaa katsoa haluamansa ohjelmat, dokumentit ja elokuvat netin kautta silloin kun huvittaa. Ensin katselin vain ilmaiskanavia, mutta kun aloimme kaipaamaan vaihtelua, otimme testiin maksullisen ja sille tielle jäätiin – niin kiva katsoa laadukkaita ohjelmia monipuolisemmalla tarjonnalla!

viasat 6viasat 3

Yhteistyössä Viaplayn kanssa sain jonkin aikaa sitten käyttööni Viaplayn paketin ja niinpä olen tutustunut siihen nyt kesäviikkojen aikana. Se, mikä erottaa Viaplayn muista vastaavista palveluista on offline-toiminto. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ohjelmia voi helposti tallentaa koneelleen tai vaikka tabletilleen ja katsoa niitä silloinkin kun riittävän hyvää nettiyhteyttä ei ole saatavilla. Tämä olisi ollut niin hyvä meille Maltalla kun hotellin netti tökki todella pahasti eikä sallinut edes parin minuutin pätkien katsomisia ilman jumituksia! Samoin lentokoneessa kyseinen toiminto olisi loistava.

Nykyäänhän monin paikoin on jo hyvät nettiyhteydet, mutta etenkin lomalla liikkuessa törmää helposti tilanteisiin, joissa netti takkuaa tai sitä jopa ei ole saatavilla, kuten vaikkapa matkoilla, mökillä tai liikenteessä, niihin tilanteisiin tämä ominaisuus onkin erittäin aiheellinen! Ohjelman saa yhdellä klikkauksella tallennettua laitteelle (niin helppoa, että jopa minä onnistuin, heh) ja se säilyy kuukauden verran, kunnes poistuu itsestään (toki sen voi poistaa halutessaan jo aiemmin).

viasat 4

Lainassani on nyt yhtä aikaa ollut Huawein tabletti, jonka kautta olen testaillut juurikin tuota offline -toimintoa ja tunnen entistä suurempaa paloa tabletin hankkimiseen. Tokihan näitä voi katsoa vaikka kännykän ruudulta, mutta omasta mielestä se menee jo liian pieneksi kun taas tabletin ruutu toimii mainiosti ja korvaisi samalla myös monin paikoin läppärin.

Tänä sateisena kesänä onkin tullut vietettyä vähän liikaakin aikaa ruudun äärellä ja juuri eilen tallensin Viaplaysta muutaman elokuvan ja dokumentin tulevaa viikkoa varten ja seuraavalle reissulle aion myös varautua viihteen voimin. Jos sadesää vain jatkuu ja tekemispula sattuisi iskemään, löytyy Viaplayn runsaasta valikoimasta monia tunnettuja kansainvälisiä sarjoja tekstityksineen aika monen kauden verran. Siitä huolimatta toivon, että saadaan nauttia auringosta ja että ulkona pystyy oleilemaan ilman kastumisriskiä! Viaplayn sarjavalikoimaa pääsee selaamaan täältä ja leffoja löytyy täältä.

viasat 01viaplay

Onko Viaplay sinulle jo tuttu juttu?

Mikäli haluaisit kokeilla palvelua kahden kuukauden ajan maksutta, kerro missä sinä mieluiten käyttäisit Viaplayta? Samalla osallistut arvontaan, jossa palkintona on kymmenen lahjakorttia, joilla saa kahden kuukauden tutustumisjakson ilmaiseksi – siinä ajassa ehtii jo kahlata aika ison määrän sarjoja sekä leffoja läpi! :)

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen nimimerkillä varustettuna ja osallistumisaikaa on torstai-iltaan 16.7 klo 24:00 asti – voittajat arvon seuraavana päivänä!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

46 comments

Vastaa

Viaplayn tarjontaan tutustuisin tällä hetkellä iltaisin sohvalla, samalla neuloen. Tällä hetkellä neulominen on jäänyt tauolle, koska olen niin tottunut katsomaan televisiota (=tallennettuja ohjelmia boxilta) samalla, mutta kesän tullen katsottavia ohjelmia ei tunnu löytyvän, joten neulominenkaan ei etene. Ja olisihan se mukavaa, jos tarjonnasta löytyisi jokin kiinnostava sarja/elokuva, mikä kiinnostaisi miestäni ja minua, niin pitkästä aikaa voisi yhdessä uppottua johonkin yhteiseen ohjelmaan.

Vastaa

Tutustuisin ohjelmatarjotaan terassilla aurinkotuolissa matkoille :)

Vastaa

Onpa kätevää! Tää palvelu olisi sadepäivän pelastus mökillä! :) Tosin käyttö ei varmastikaan rajoittuisi sadepäivään eikä varmasti mökkiinkään… :P

Vastaa

Käyttäisin Viaplayta sadepäivänä kotisohvalla tai vaikka mökillä. Näppärän kuuloinen ohjelmapalvelu:)

Vastaa

Käyttäisin Viaplayta kotoisassa nojatuolissani :)

Vastaa

Käyttäisin Viaplayta työmatkoilla bussissa (matkaan menee noin 45min/suunta). Offline-toiminto olisikin tässä kätevä kun se vie varmaan vähemmän akkua kuin striimaaminen :)

Vastaa

Mökillä takkatulen loimussa, jos helteet tulee niin rannalla olis kiva sarjoja katsella

Vastaa

Mökillä tietenkin, kun on ainoastaan aikaa! :)

Vastaa

Ihan kotona tulisi varmaan katsottua, kun tv:n tarjonta on mitä on. Ehkä reissussa, varsinkin junassa..

Vastaa

Käyttäisin Viaplaytä rentoutumiseen viikonloppuisin! Opiskelijaelämä alkaa syksyllä, jonka vuoksi irtisanoin Elisaviihteen joka tähän asti ollut käytössä, tulisi siis tarpeeseen :)

Vastaa

Mökillä tämä olisi kiva juttu!

Vastaa

Luultavasti käyttäisin viaplayta ihan kotisohvalla, kun en ainakaan vielä omista tablettia enkä sille välttämättä näe tarvettakaan.
Tv-tarjonnan vaihtoehdoksi olisi ihan kiva päästä kattelemaan muitakin sarjoja tai leffoja.

Vastaa

Ihan kotosalla sohvam nurkassa, toki mökillä ja junassa olisi kova juttu!

Vastaa

Käyttäisin viaplayta ihan koti sohvalla ja toki myös mökillä.

Vastaa

Kotona tai junassa

Vastaa

Tutustuisin tarjontaan sadepäivinä, lasten päiväuniaikaan sekä iltaisin.

Vastaa

Kello kahdeksan illalla kun pikkuinen tyttäreni nukahtaa alkaa tämän äipän laatu-aika mahdollisimman mukavissa kotivaatteissa, mahdollisimman mukavassa paikassa eli yleensä sohvan tai sängyn uumenissa ja mahdollisimman maistuvien herkkujen kera. Viaplay olisi just täydellinen seuralainen ;)

Vastaa

Mökillä ja automatkoilla tämä olisi loistava!

Vastaa

Suomen surkean kesäsään kunniaksi=syystä missä ja milloin vaan, kun tulee tarve paeta näitä syyskelejä keskellä kesää?

Vastaa

Kotisohvalla ja mökillä :)

Vastaa

Junassa tai ihan vaan kotona :)

Vastaa

Viaplay olisi ehdottomasti mainio rentoutumis- ja reissuseuralainen :)

Vastaa

Kesäreissuille ottaisin Viaplayn mukaan. Takapenkin pikkumiehet varmasti arvostaisivat kun matkalla olisi katsottavaa mukana…

Vastaa

Hei,

Mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan. Netflixit ym.on jo tuttuja, mutta olen todella kranttu sen suhteen, mitä viitsin katsoa. Enemmän valinnanvaraa on aina plussaa.

Terkuin, ReetaJohanna

Vastaa

Täällä kotona käyttäisin raksatliden vastapainona ;)

Vastaa

Katsoisin varmaan enimmäkseen kotona, mutta tämä olisi myös tosi kiva matkustaessa!

Vastaa

Ehdottomasti nyt äitiys(sairas)lomalla, kun pitäisi levätä mahan kanssa: mökillä, kotona, tabletilta! :)

Vastaa

Tutustuisin mielelläni Viaplayn tarjontaan samalla kun imetän maratooni-imetyksiä sängyssä iltaisin. Käytin aiemmin siihen Watsonia joka harmikseni muuttui maksulliseksi. Tosi kätevää katsoa ohjelmia ipadiltä.

Vastaa

Tämä olisi oikein mainio mökillä, jonne ei ole mahdollista saada nettiyhteyttä. Tabletti jo löytyykin :)

Vastaa

Vau, miten ihana arvonta! :) Nyt kyllä toivoisin, että onni potkisi, tykkään niin paljon sarjoista ja elokuvista. Joskin juuri nyt on ihan kamala kiire, mutta niin, jos minua suosisi onni, niin katsoisin uutukaisella tabletillani maaseudun helmassa yömyöhällä. ;)

Vastaa

Viihdyttäisin jälkikasvua sadepäivinä Viaplayn tarjonnalla.

Vastaa

Kotona, viaplay, netflix, jopa areena ja ruutukin tulleet tutuiksi, koska ei ole tvtä. Ehdottomasti siis 2kk maksutta viaplayta olisi siis hyvin tervetullutta tänne, kun lempparimpiin rentoutumiskeinoihin ja ajanvietteeseen kuuluu sarjojen katselu.

Vastaa

Tämä olisi täydellistä mökillä, joka niin katveessa että jopa puhelimen kautta netin jakaminen t-ö-k-k-i-i. Ja nyt kun noita sadepäiviä tuntuu riittävän, varsinkin tyttö pitkästyy kun ei ole mitään tekemistä. Kaikki videot on katsottu jo 100x

Vastaa

Katsoisin tätä ihan kotona ja varmasti toisi vaihtelua netflixin tarjontaan. :)

Vastaa

Kotikonnuille on matkaa 600 kilometriä ja mökille 400 kilometriä, viaplay olisi oivallinen kaveri näille reissuille :)

Vastaa

Kaikkialla! Mutta etenkin sateisina iltoina kun tulee kämppisten tai poikaystävän kanssa istahdettua sohvalle leffailtailemaan olisi Viaplay huippu. Ei enää kiireessä leffavuokraamoon juoksemisia :)

Vastaa

Katselisin Viaplayta kotisohvalla ja sängyssä ennen nukkumaanmenoa.

Vastaa

Meillä itseasiassa oli Viaplay vähän aikaa mutta lopetin sen (lasten suruksi) koska jostain oli taas säästettävä. Olispa kivaa voittaa Viaplay takaisin!

Vastaa

Sateisina päivinä kotisohvalla ja aurinkoisina päivinä parvekkeella tai mökillä vaikka laiturilla. :)

Vastaa

Käyttäisin kotisohvalla :)

Vastaa

Kotona ja mökillä vauvanhoidon lomassa, päikkärien aikaan ja illalla, jos silloin on aikaa. Eli joustavasti silloin kun vauva-arki antaa myöden ?

Vastaa

Matkustelen työmatkoja ja viikonloppumatkoja paljon julkisilla kulkuvälineillä. Erityisesti pidemmillä junamatkoilla sarjojen katselu kivan naposteltavan kanssa saisi ajan kulumaan nopeasti ja miellekkäästi! :)

Vastaa

Lapsille löytyisi varmaan jotain sopivaa katsottavaa, esim kesälomareissun automatkojen ajaksi?

Vastaa

Mökillä ja työmatkoilla =).

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.