Sain vihdoin tänään pestyä ikkunat ja nyt meiltä näkee taas ulos. Tiesin kyllä, että ikkunat ovat olleet likaiset, mutta myönnettävä on, että sen, kuinka likaiset, tajusin vasta ne pestyäni – ihana kirkkaus avautuu nyt ulos katsoessa eikä armoton auringonvalokaan paljasta luurankoja ikkunaruuduista. Muuten olenkin viettänyt päivän pitkälti koneen ääressä, kirjoitellut matkajuttuja Take me thereen, tehnyt tarkempia reissusuunnitelmia (ihan vähän myös pakannut, vaikka onkin vielä ihan liian varhaista siihen) ja saipa Elsa houkuteltua myös ilmoittautumaan mukaan melontaan ensi viikolla. Vaikka ensin ajattelin, että viikot ennen reissua pysyvät rentoina niin yllättävää kyllä kaikkea pientä ohjelmaa on alkanut tipahtelemaan kalenteria täyttämään, mutta kiva vain, mieluummin kesäkautena on liikkeessä kuin nysvää kotona – sitä ehtii tehdä sitten syksylläkin!

summer outfit 14Summer outfit 42Summer outfit 34Summer outfit 41summer outfit 5Tunika: H&M / Korikassi: Past&Present / Hame: Zara / Sandaalit: Ivana Helsinki / Kaulakoru: H&M / Rannekoru: Mam’zelle* / Bikiniyläosa (alla): Cubus*
*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Onpa kaunis asu, varsinkin hameessa on aivan ihana kuosi! :)

Vastaa

Oi kiitos! :)

Vastaa

No mutta Wau!! Nyt on kyllä tullut kaksi yllättävää asiaa samalla viikolla asuissasi. Ensin oli ne housut+tennarit (!) asukokonaisuus, jossa yllättäjänä oli tietysti ne tennarit :) Mutta ainakin itse löysin yllättäjän tästäkin asusta. Se on tuo paita. Yleensä et pidä mitään kovin paljastavia asuja ja tämäkään ei missään nimessä ole sellainen, vaan tyylikkäästi kesäinen valinta, mutta pääsi yllättämään :)
Sinulla on kyllä niin kaunis kroppa, että sääli sitä olisikin kesällä kätkeä kokonaan. Tykkään todella paljon tämän asun kokonaisuudesta. Niin helteisiin päiviin sopiva. Jos niitä helteisiä päiviä olisi. Tai edes lämmin.. Meillä on ollut täällä pohjoisemmassa ehkä kaksi päivää koko kesänä, että lämpö ylsi +20 asteeseen. Kesävaatteet on yhä enimmäkseen käyttämättä kaapin perällä. Erikoinen kesä :)

Vastaa

Oii, kiitos ihanasta kommentistasi ja kehuistasi!!

Ja nyt kun sanoit, niin ihan totta, tuo yläosa toden totta on sellainen, millaista vastaavaa en tiedä olenko edes koskaan käyttänyt :D Harvinaista tosiaan, että ”uskaltaudun” lähtemään näin rohkeasti liikkeelle ;) Mutta paahteinen (se kesän ainoa sellainen?) päivä antoi siihen otollisen mahdollisuuden, etenkin kun ajatus oli suunnata brunssin jälkeen vielä puistoon makoilemaan.

Tajusin juuri pari päivää sitten, että osa kesäkengistäni on edelleen laatikoissa varastossa – eipä ole tullut kaivattua kun on ollut niin vähän lämpimiä päiviä! Niin toivon, että loppukesä yllättäisi ja kesävaatteet (ja ne kengät!) pääsisivät kunnolla käyttöön – kestäisi tulevan talvenkin paremmin jos olisi ollut kunnollinen (tai edes kohtuullinen) kesä :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle!

Vastaa

Hei kaunokainen, kiinnostaisi kuulla vastauksia muutamiin visaisiin kysymyksiin: http://www.peaceandstyle.fi/2015/07/miten-blogimina-eroaa-tavallisesta.html

Vastaa

Oi kiitos haasteesta! Täytyykin pistää toteutukseen :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.