Pitsimekko vilahtikin jo sunnuntain kukkaisan maiseman keskellä, mutta tässä vielä lähempi asukuva. Mekko on alelöytöjä (kuten on laukku ja turkoosit kengätkin, heh) ja tykästyin siihen niin paljon, että se tulee varmasti löytämään tiensä matkalle mukaan, kuten myös kultainen laukku. Turkoosit kengätkin mielelläni pakkaisin laukkuun, mutta eivät ne kuitenkaan ole niin monikäyttöiset, että olisivat järkevät matkajalkineet, joten pitäydyn suosiolla helpoissa ja erityisen monikäyttöisissä matkakengissä.

valkoinen pitsimekko 8valkoinen pitsimekko 31valkoinen pitsimekko 15Mekko: Only / Laukku: Zara / Vyö: H&M / Kengät: Mai Piu Senza

Katso myös nämä

3 comments

Vastaa

Kenkäfriikkinä täytyy sanoa, että ihan mielettömät popot! Aivan ihanat! Tykkään kaikesta, väristä, korosta ja mallista. Arkisin laitan itsekin mieluummin vähän tukevampikorkoiset kengät jalkaan, piikkikorot jäävät lähinnä juhlintaan :) Ja ihana on mekkokin, aikas hyviä löytöjä olet tehnyt! :)

Vastaa

Oi kiitti, mahtavaa, että tykkäät! Itse olen erityisen ihastunut väriin; varsinainen huomiomagneetti! Myös paksu korko saa plussaa, niillä on kyllä mielettömän hyvä kävellä :) Näin kummasti sitä on alelöytöjä tipahdellut kaappiin, vaikkei mukamas ole edes käynyt aleostoksilla… ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.