Kosmetiikan ystävän must-vierailukohde Tallinnassa on Pillerkaarin kosmetiikkamyymälä Solaris-kauppakeskuksessa. Pillerkaarista erityisen tekee se, että se on vain ja ainoastaan virolaiseen kosmetiikkaan keskittynyt myymälä, ja suuri osa valikoimasta on myös luonnonkosmetiikkaa.

pillerkaar-tallinn-2pillerkaar-tallinn-1

Aika huikeaa, että virolaisia kosmetiikkamerkkejä on niin runsaasti, että niille on mahdollista omistaa kokonainen myymälä!

Valikoimassa on kolmisenkymmentä paikallista kosmetiikkabrändiä hintahaitariltaan edullisemmista vaihtoehdoista (muutamasta eurosta) aina pariin luksusvaihtoehtoon (useamman kymmenen euron tuotteisiin) asti. Luonnonkosmetiikka on hyvin edustettuna ja onkin aika ihanaa, että 1,3 miljoonan asukkaan maaksi Virossa panostetaan luonnonkosmetiikkaan ja vieläpä laadukkaaseen sekä kauniiseen sellaiseen niin runsaasti. Tuotteissa näkyy myös kokeilevuus ja leikkisyys, mikä myös tekee paikallisesta kosmetiikasta erittäin mielenkiintoista!

pillerkaar-tallinn-011 pillerkaar-tallinn-8pillerkaar-tallinn-3

Oli mukava saada viime viikonlopun reissun yhteydessä kunnon katsaus kosmetiikkatarjontaan Visit Tallinnan organisoimana, itselle kun entuudestaan tuttuja ovat olleet ainoastaan Ontic Mineralsin meikit sekä Turblissin turvenaamiot. Ontic Mineralsin mineraalimeikkivalikoima on ihanan laaja, värivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja pigmenttiä on tuotteissa hyvin. Huulipunat ovat hoitavia ja luomivärien värivalikoima on huikea!

Valikoima Pillerkaarissa on kaiken kaikkiaan monipuolipuolinen, pääpaino on ihonhoitotuotteissa, mutta valikoimasta löytyy myös hius- ja kylpytuotteita sekä kynsilakkoja ja meikkejä. Näin joulun alla tarjolla oli myös runsaasti lahjapakkauksia, joten jos Tallinnaan suuntaa joululahjat mielessä, kannattaa pitää valmispakkaukset mielessä, joilla pääsee kivasti kokeilemaan useampaa tuotetta.

pillerkaar-tallinn-7pillerkaar-tallinn-5pillerkaar-tallinn-6

Uusina kiinnostavina esiin nousi erityisesti Nurmen vartalotuotteet, JOIKin kauniit kosmetiikat (erityisesti hurmaavat vartalokuorinnat ja tuoksukynttilät), Tilk!:in supersöpöt laatikot sekä Moshin hauskat graafiset tuotteet, joista löytyy leikkisiä painatuksia niin viroksi kuin englanniksikin. Myös ylelliset Domina Elegansin tuotteet jäivät erityisesti kiinnostamaan, brändiltä muuten löytyy myös oma miestenkosmetiikkasarja.

pillerkaar-tallinn-12 pillerkaar-tallinn-14 pillerkaar-tallinn-16

Äitini villiintyi todenteolla tekemään kosmetiikkaostoksia, mutta itse tein muutaman täsmähankinnan.

Tilk!:in käsivoide oli aivan pakko ostaa ihanan pakkauksensa takia, vaikka oikeastaan en edes varsinaisesti tarvitsisi vielä uutta käsivoidetta. JOIKin tuoksukynttilä taas sopii täydellisesti kynttilähullun kotiin ja Ontic Mineralsin mineraalimeikkipohjasta olen kuullut niin paljon kehuja, että nyt hyvän tilaisuuden tullen se oli pakko ostaa testiin – kokemuksia siitä lisää pian, sillä tuote pääsi saman tien käyttöön!

pillerkaar-tallinn-10

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.