Viime viikonloppuna pakkasin kesän laatikoihin ja päästin syksyn tilalle, ja sen jälkeen onkin tapahtunut paljon, nimittäin kylmenemistä. Tuntuu ihan hassulle, että yhtäkkiä edes ne tyypilliset syysvaatteet eivät tunnu riittävän ja onkin tosi viileää. Toisaalta, ollaanhan jo syyskuun loppupuolella, että sinällään ei ihmekään. Kesäkausi vain viipyili tavallista pidempään.

Itsellä on ollut melko hoppuinen viikko. Ei sillä, että olisi ollut pitkiä päiviä, vaan ollut paljon uusia juttuja ja sosiaalisia tilanteita, mikä on imenyt mehut. Lisäksi mielessä on lista asioista, miten haluaisin kehittää omaa yritystoimintaa ja pitäisi myös paketoida uusia palvelukokonaisuuksia (nyt kun on alkanut havaitsemaan, mille on kysyntää). Se kuormittaa ihan toisella tapaa kuin rutiinitekeminen. Niinpä ensi viikolla on pakko varata aikaa ihan vain suunnittelutyölle, mutta tänä viikonloppuna aion ainakin yrittää ottaa mahdollisimman rennosti. Ottakaahan tekin!

Tämä asu on Tallinnasta. Silloin säät olivat vielä varsin lempeät, mutta tässä tyylissä ollaan selvästi jo syksyyn päin kallellaan. Kokonaisuus toimisi ihan hyvin nytkin, tosin ehdottomasti sukkisten kanssa. Toisaalta, ehkä jopa paremminkin niin, mutta tuolloin vielä tarvinnut ajatella koko asiaa. Toisin kuin nyt, nyt siirryin suoraan 30 ja 40 denierin sukkiksiin ja kevyisiin nilkkureihin.

Bleiseri: Mango / Mekko: & Other Stories (huivi lisätty) / Kengät: Aerosoles, saatu blogin kautta / Laukku: Marc Jacobs

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.