pluutu helsinki 1

Viikonloppuun on taas ehtinyt mahtua paljon ja hauskan erilaisia juttuja. Jos perjantai-iltaa vietin Tavastialla ja Teerenpelissä, niin eilen nautin vegaani-illallista rouheassa konttiravintolassa (siitä lisää myöhemmin!) ja tänään poikkesin pittoreskissa Leipomo-kahvila N’avettassa Sipoossa (enkä ollut ainoa,upea sää ja herkulliset leivonnaiset olivat vetäneet paikan täyteen päiväkahvittelijoita).

Eikä viikon herkuttelut ja uudet kokemukset suinkaan jää siihen, aiemmin viikolla poikkesin Saaran kanssa myöhäiselle aamiaiselle Plootuun, jossa samassa tilassa toimii huonekalumyymälä ja Rupla -kahvilarupla. Kahvihetkelle voi siis istahtaa lukuisien yksityiskohtien maailmaan ja samalla voi inspiroitua niin kauniista kalusteista kuin sisustusesineistä.

pluutu helsinki 6pluutu helsinki 2pluutu helsinki 3

Ruplan koko päivän aamiainen on varsin kohtuuhintainen, yhdeksällä eurolla saa kahvin, herkullisen jogurttiannoksen sekä runsaan täytetyn croissantin tai sämpylän. Mainio kokonaisuus, joka toimii muulloinkin kuin aamiaisaikaan. Tarjolla on muutakin maistuvaa, kuten raakakakkuja ja hyviä kahveja.

Ihastuin paikan tunnelmaan sekä kahvilan ja huonekalumyymälän yhteen limittymisen luomaan persoonalliseen kokonaisuuteen. Plootuun on siis suunnattava uudelleenkin!

pluutu helsinki 4 pluutu helsinki 5 pluutu helsinki 8 pluutu helsinki 9pluutu helsinki 7

Rööperin Rupla löytyy Plootun tiloista osoitteesta Iso-Roobertinkatu 32.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Heeiii tahtoo tuonne!!!

Vastaa

Mennään!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.