Tällä viikolla olen ollut todella väsynyt. Tai ehkä sitä on jatkunut jo vähän pidempäänkin. Nyt vain on aivan erityisen vetämätön olo. On ollut paljon pieniä työjuttuja, jotka ovat kilpailleet huomiosta ja sitten sää, joka on ottanut takapakkia kevääseen. Aurinko on siis ilahduttanut lähinnä pieninä pilkahduksina. Sitten on tämä korona-arki. Päivät toistavat toisiaan ja huomaan yhtäkkiä kaipaavani tosi paljon lomaa, irtiottoa arjesta.

Kun tällä viikolla pysähdyin miettimään, huomasin, etten muista milloin olisi ollut sellainen päivä, etten olisi tehnyt lainkaan työjuttuja. Ihmekös siis, jos tuntuu tältä. Asiaa ei taida auttaa sekään, ettei nyt arjessa ole remontin kaltaista huomiomagneettia, joka rikkoisi viikkoja ja tarjoaisi mielelle irtiottoa työasioista. Remontti toki oli uuvuttavaa, ja paahdoinhan sitä koko syyskauden, mutta se myös toi ihan toisenlaista virikettä arkeen ja vei hetkittäin mielen kokonaan pois työasioista. Nyt vastaavaa ei ole, ja huomaan työvelvollisuuksien vellovan läpi viikon mielessä, vaikken kuitenkaan jaksaisi ajatella.

Koska on tuntunut kuin virtajohto olisi vedetty irti, mietin, että olisi voinut tehdä hyvää pitää tämä viikko blogivapaata, mutta tässä näköjään olen. Juuri makasin peiton alla ja mietin, miten taas yksi päivä on mennyt näin vauhdilla, mutta en kuitenkaan ole onnistunut tavoittamaan vielä hetkenkään levollisuutta, niinpä päätin kokeilla blogia. Normaalisti tällainen tunne ajaisi katselemaan matkoja, totaalista maisemanvaihdosta, joka itsellä on se paras nollaaja. Mutta aika on mitä on, joten se niistä maisemanvaihdoksista toistaiseksi. Täytyy vain jatkaa päiväni murmelina -fiiliksellä ja toivoa, että kevät pian alkaisi kunnolla ja toisi siten pientä energiaa. Kävin tänään ostamassa myös uuden rautakuurin, jos vaikka siitäkin saisi vähän apua.

Joku varoitti, että remontin jälkeen saattaa iskeä väsymys. Ehkä tämä on sitä, tai sitten kevätväsymystä. Tai työväsymystä. Tai tätä korona-aikaa, vaikuttaa nimittäin, etten ole ainoa, joka on näinä aikoina tuntenut tavallista voimakkaampaa väsymystä. Oli miten oli, ärsyttää kun on niin energiaton olo!

Neule: Y.A.S / Satiinihame: H&M / Nilkkurit: Jonak / Laukku: Marc Jacobs
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.