Aika menee huimaa vauhtia, liiankin. Palasimme juuri Grazista takaisin Wieniin vajaan parin sadan kilometrin ajomatkan vaihdellessa sateesta aurinkoon, eli epävakainen keli jatkuu edelleen. Parhaimmillaan on aivan ihanan lämmintä ja pahimmillaan kirpeä tuuli iskee suoraan luihin ja ytimiin. Onneksi tulin pakanneeksi kerrostettavaa vaatetta matkaan enkä sateenvarjojakaan unohtanut matkalaukusta. Palailen Grazin tunnelmiin kunhan kotiudun, nyt keskityn suunnittelemaan mitä vielä haluaisin kokea matkan kahden vikan päivän aikana. Listalla on ainakin lisää pääsiäistunnelmaa, vähän vielä leivoksia, taidemuseossa poikkeaminen ja vanhankaupungin kujilla kulkemista.

graz city 2graz city 12 cgraz city 4graz city 10graz city 8Ai niin, hei ihanat, superpahoillani, että Yotuel-pakettien voittajien arvonta on venähtänyt, muistin asian vasta juuri nyt – ilmeisesti loma tehnyt liian hyvää kun arkiasiat unohtuu! Suoritan arvonnan ihan pikapuoliin, kiitos kärsivällisyydestä!!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Sinulla on aina niin ihania kuvia blogissasi! Varsinkin tuo ensimmäinen on erittäin vangitseva. Jäin tuijottelemaan sitä ihan huomaamattani. :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! :)

Vastaa

Kauniin näköinen kaupunki :)

Vastaa

Graz oli kyllä ihana, ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki :)

Vastaa

Oi kuinka kaunista! <3

Vastaa

Graz oli kyllä aivan ihana <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.