On tunnustettava, että olen tässä jo hetken aikaa potenut kovaa blogikriisiä, joka onneksi on (toivottavasti) jo sen ihan pahimman piikkinsä ylittänyt ja vähän tasaantunut, vaikka edelleen olen vielä vähän hukassa. Kriisi on monen osatekijän summa, joista päällimmäinen on hiljalleen kehkeytynyt kaipuu muutokseen. Olenhan pitänyt blogia jo kuusi ja puoli vuotta, kasvanut ja tehnyt muutoksia elämässäni, joten kaipa tuo on ihan ymmärrettävää, että jossain vaiheessa se sama uudistumisen tarve iskee myös blogiin. Kaikki on ollut perushyvin, mutta silti itseä on vaivannut pieni urautuminen. Olen onneksi saanut ihanaa vertaistukea, ilmeisesti kun tunne ei ole täysin tuntematon muille pitkänlinjan bloggareille, joiden elämän ja arjen painopisteet ovat vuosien saatossa eläneet.

Kyse ei siis ole motivaation puutteesta vaan pikemminkin kehityksen kaipuusta, jollain tapaa tarpeesta päivittää blogi vastaamaan enemmän nykyisyyttä ja halusta ravistella rutiineita. Mutta ensin pitäisi kaivaa itsestä esille, mitä se käytännössä tarkoittaa. Helpommin siis sanottu kuin tehty, rutiineihin kun on helppo unohtua. Kriisi puhkesi kunnolla kun huomasin olevani ainutlaatuisessa tilanteessa, jossa blogilleni olisi muitakin kotipaikkaehdokkaita. Samalla se sekä lämmitti mieltä että pakotti siihen kauhistuttavaan tilanteeseen, että on pakko pysähtyä ja miettiä mihin suuntaan haluan mennä ja arvailla, mikä taho voisi tukea sitä parhaiten. Luulin jo miettiväni itseni hengiltä, sillä harvoin päätöksenteko on helppoa kun puhutaan itselle arvokkaista asioista, ja blogi koko historiallaan on sitä minulle.

vaaleansininen pusero 22-7

Myönsin itselleni, että olen solmussa. Moni asia kuulosti hyvältä ja kiinnostavalta, mutten ollut varma, mitkä ns. oikeasta syistä. Läheiseni ovat varmasti viimeisen kuukauden aikana kuulleet niin paljon blogijuttujen ja siihen liittyvien omien vaikuttimien analysointia, etten yhtään ihmettele jos kaipaavat yhtäkkiä pientä etäisyyttä sekä minuun että blogiini, heh. En kuitenkaan voisi olla kiitollisempi kaikista kannustavista sanoista, kehitysideoista ja ihan vain kuuntelusta. Vaikka ajatukset ehtivät heilahdella lyhyen ajan sisään paljon, aikalisän ottaminen kannatti ja pääsin hiljalleen ydinasioiden äärelle, mikä on se, että viihdyn täällä meillä, Bella-blogeissa, älyttömän hyvin. Uskallan koko sydämestäni sanoa, että meillä on mieletön tiimi, jossa tunnen olevani erityinen ja tärkeä. Sillä on merkitystä.

Kun kysyin mieheltä jonkin aikaa sitten, jo päätöksen tehtyäni, että teinkö tyhmästi kun annoin kiintymykseni ihmisiin painaa vaakakupissa niin paljon, mies totesi, että eikös se ole juuri niitä tärkeimpiä asioita, jotka saavat viihtymään missä tahansa työssä. Hän oli oikeassa, sillä on valtavan iso merkitys kenen kanssa asioita tekee ja miten omaa kehitystä kannustetaan sekä tuetaan. Tuskin siis tarvitsee sanoa mihin päätökseen päädyin, vaikkei se ollut helppo, yksi hankalimmista vähään aikaan. Tilanne, jossa jouduin peilaamaan sekä blogini tulevaisuutta että muistelemaan menneisyyttä, miettimään itseäni sekä teitä lukijoita ja antamaan ajatuksen myös omille uratoiveille.

Yksi valinta siis tehty, mutta vielä monta edessä. Uudistumisen kaipuu nimittäin on edelleen hyvin vahvasti pinnalla. En vielä tiedä miten ratkaisen sen, mutta kai se vaatii sitä, että ravistelen rajojani ja kokeilen jotain uutta rohkeasti. Niinpä en voi sanoa, että mikään ei muuttuisi, sillä itse toivon, että jotain muuttuu. En vain tiedä vielä mitä. Se voi olla jotain pientä ja hassua, ulkoista tai sisäistä, mutta aika näyttää tarkemmin. Tai sitten, ehkä on aika vain hassutella vähän enemmän. Ehkä on aika ottaa entistä rennommin?

summer look

Mies jo ehdotti, että mistä jos vain saadessani sellaisen ajatuksen päähäni, mistä voisi kirjoittaa, kirjoittaisin, enkä jäisi miettimään? Ajatuksessa on perää, sillä huono tapani on vähän ylianalysoida ja monesti mitä enemmän pureskelen sitä turhemmalta moni ajatus alkaa itsestä tuntumaan. Myönnän, olen usein (okei, aina) vähän liiankin kriittinen omille tekemisille ja ajatuksille, joten vähän vähempi miettiminen voisi tehdä ihan hyvää. Kaiken kaikkiaan olen saanut paljon hyviä ajatuksia ympäriltä ja huomannut jälleen sen, että on niin helppo jumittua sinne laatikon sisään ja tilanteeseen, jossa jonkun muun pienikin ilmoille heittämä ajatus voi tuntua ihan valtavalta ahaa-elämykseltä! Siksi ihanat blogiystäväni janoankin kuulla teidän ajatuksianne ja toiveitanne!

KERRO JA VOITA!

Olisi valtavan mukava kuulla, mistä erityisesti olisi kiva lukea ja mitä nähdä. Millaiset aiheet kiinnostavat eniten, mitä haluaisit lisää tai onko mielessäsi jotain uutta, mikä voisi olla kiva lisä blogiini? Pienet ja isot, villit ja varovaiset, ajatukset ovat enemmän kuin tervetulleita, sillä niistä voi kummuta vaikka mitä innostavaa!

Juuri nyt olisi siis erinomaisen ihana kuulla postaustoiveita ja ihan ylipäätään ajatuksia siitä, mistä juuri sinua kiinnostaa lukea! Pienetkin terveiset ilahduttavat aina!

tuotepalkinto

Pienenä porkkana arvon ajatuksensa ilmoille tuoneiden kesken kuvassa näkyvän tuotepaketin (kaikki saatu blogin kautta), niinpä näppäimistö laulamaan ja kommenttilaatikkoon terveisiä! Minä kiitän isosti jo ennakkoon, olette tärkeitä!

Tuotepaketin arvonta on käynnissä su 21.9 puoleen yöhön asti, mutta mietteesi ovat toki senkin jälkeen erittäin tervetulleita!

Kahdesta ekasta kuvasta kiitos Johanna Söderlund.

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

132 comments

Vastaa

Ihan ymmärrettävä sun fiilis. Varsinkin kun sun blogi ihan oikeesti vaikuttaa niin harkitulta.. eli mun ehdotus on tosiaan se rennommin ottaminen, myös mokailu. Enemmän särmää. Ethän sä voi olla noin siisti ja harkittu koko ihminen! Tai onhan sinussa varmaan särmää ja rentouttakin, kun uskalsit töistäkin lähteä niin, muttase voisi ehkä enemmän näkyä blogissa.

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Peukutan ehdottomasti rentouden puolesta! :)

Vastaa

Hmm! Itse tykkään varmaankin eniten tämän blogin kohdalla katsella kauniita asukuvia. Jaksat aina miettiä erilaisia yhdistelmiä ja niitä on mukava kurkistella aamukahvin äärellä, tai miksei myöhemminkin. Yleisesti tykkään hirveästi lueskella terveys- ja urheilujuttuja. Niihin ei kyllästy ikinä ja sitä kautta saa boostattua omaa motivaatiota. Hassu juttu, mutta jokin siinä toisen smoothiessa tai lenkkarikuvissa saa itsenikin innostumaan. Toki intoa pitää kaivaa muualtakin ja pidän kovasti liikkumisesta, mutta aina sillon tällön pieni piristys on tarpeen :) Toisten aamuista on myös kiva lukea!

Vastaa

Oi, kiitos kivasta kommentistasi!! Olipa kiva kuulla, että liikunta ja hyvinvointijutut kiinnostaa – tämä onkin yksi niistä aiheista, mitä olen itsekin miettinyt, että voisi tuoda kuvioihin enemmän, joten ajatus sai nyt kovasti vahvistusta kommenttisi kautta :)

Vastaa

Minä pidän myös eniten kaikista esteettisen kauniista asukuvista. Tämä on minullekin oikea levähdyksen paikka, ihastella kauniita kuvia. Samalla ammennan niistä valtavasti iloa itselleni ja visoita siitä, miten omaakin vaatekaappia voisi hyödyntää. Ennen kaikkea vaatteiden yhdisteleminen kiehtoo, ei sitä varaa ole uusia ostaa koko ajan.

Pidän myös arkipäivän juttujen kertomisista, myönnän olevani utelias. Mutta vain sen verran kun haluat kertoa. Ei siis painetta sen kanssa :)

Vastaa

Oi, kiitos ihanista sanoistasi! Arjen tuomista enemmän postauksiin olen kovasti miettinyt (ja ihan varovaisesti jo yrittänytkin), joten kiva kuulla, että se on myös sellainen puoli, joka kiinnostaa :)

Vastaa

Mä olen pitänyt todella paljon sun blogista ihan tämmöisenään :) Jaksat usein postata upeita asuja ja matkapostauksesi ovat hyviä ja kattavia vinkkipaketteja :)

Miehesi vinkki on mielestäni hyvä, että kirjoita siitä mikä tulee heti mieleen ilman suurempia pohdiskeluja. Näin blogi saisi ehkä hieman sun rennompaakin puolta :).

Olisi kiva nähdä myös sun vinkkejä esimerkiksi kampauksien ja meikkien suhteen :).

Vastaa

Kiitos kovasti kivoista sanoistasi ja kannustuksesta! Olet ihan oikeassa siinä, että tuostahan se pitää lähteä, rentoudesta ja siitä, mikä tuntuu hyvältä :) Meikkijuttuja voisi kyllä ehdottomasti olla lisää munkin mielestä, joten täytyypä yrittää aktiivisemmin napsia myös meikkikuvia muiden aiheiden joukkoon! :)

Vastaa

Blogisi on ihanan pirteä ja saa AINA hyvälle tuulelle! Näet paljon vaivaa kehittelemiisi aiheisiin, kuvista ja asuista puhumattakaan. Sen kyllä huomaa! Olet ihana kirjoittaja ja toivoisin tulevaisuudessakin lisää postauksia omista lempparituotteistasi, asuistasi, vinkkejä pukeutumiseen ja ihania matkakertomuksia :) Tämä blogi on jo jalokivi ja inspiroi valtavasti <3

Vastaa

Voi ihana, kiitos sanoistasi! Hih, menin ihan sanattomaksi <3 Ihana kuulla, että olet tykännyt ja kiitos vinkistä, lempparituotteet ja asuvinkit ovat mainio idea!

Vastaa

Heippa,
Aidot oikeat fiilikset, niistä kertominen on kiinnostavaa lukea. Tunne jotta jollakin muulla on elämän solmuja saa tuntemaan yhden vertaisuutta ja herättää aitoa kiinnostusta. Tässä juurikin todennut toisellekin bloggarille samaa :). Olemalla aito oma itsensä pääsee ihmisten mieleen ja jopa sydämmiin. Pelkillä kippojen kuvauksilla ei loppupeleissä pitkälle pötki. Kivat kuvat toimivat mausteena mutta sisältä ratkaisee. jatka kuule samaan malliin vaan :).

Vastaa

Kiitos kovasti ihanista sanoistasi ja kunnustuksesta! Olet kyllä niin oikeassa, juuri tuolla persoonan näkymisellä on valtava merkitys! Vaikka haluankin pitää kaunista blogia, en missään tapauksessa haluaisi sen olevan kuiva, vaan kuitenkin kaiken muun ohella ehdottomasti myös minun näköinen ja tuntuinen :)

Vastaa

Minulle parasta antia blogissasi ovat ehdottomasti matkajutut. Osaat kirjoittaa niin elävästi, että tuntuu kuin kävelisi rinnallasi. Lisäksi tykkään ihan postauksista, joissa pohdiskelet syvemmin joitain juttuja. Saan niistä usein ajattelemisen aihetta itsekin. Toki kukaan ei voi olla syvällinen joka päivä, joten ihan arkipäiväisetkin jutut kiinnostavat.

Vastaa

Oi, olipa kiva kuulla, että matkajutut kolahtaa! Matkustus aiheena on ihan tosi lähellä omaakin sydäntä, joten niistä on aina yhtä iso ilo kirjoittaa :) Ja kiva juttu, että myös pohdiskelevammat postaukset ovat mieleen! Tuo onkin niitä puolia/aihealueita, mitä olen miettinyt, että saisi näkyä enemmänkin blogissani :)

Vastaa

Nautin blogistasi, sillä minä myös olen kovin pedantti ja perfektionisti – blogiasi on tällaisen ihmisen helppo lukea. Tänne tullessaan voi myös luottaa, että saa laadukasta ja kiinnostavaa lukemista. Harkitut asukokonaisuudet ja kauniit kuvat miellyttävät.

Jos tahtoisin ehdottaa jotakin, voisin heittää ilmoille Anna-Maria tutkii -tyyppisen ”juttusarjan”. Esimerkiksi äskettäinen informatiivinen huivipostauksesi oli tätä jo – millaisilla eri tavoilla huivin voi sitoa? Entäpä vaatteiden materiaalit, syksyn must-jutut, graafinen pukeutuminen, harkittu väri-ilottelu (vuodenaikatyypit), toimivimmat laukkuniksit, kodin tekstiilit, onnellinen ja käytännöllinen vaatekaappi, luotettavimmat tuotemerkit – ja nämä kaikki nimenomaan sinun kokemustesi ja oivallustesi kautta! Ota top 5 aihetta ja sellaisia, joista et ole vielä kirjoittanut, niin juttusarjan kanssa ei tule stressiä.

Muutoksen tuuli olkoon hyvästä!

Vastaa

Kiitos kovasti ajatuksella jätetystä kommentistasi ja ihanista sanoistasi!

Idea olisi ihan huippu! Ja tiedätkö mitä, just tuollaista juttusarja-ajatusta olen itsekin tässä viime aikoina pohtinut ja se miettinyt, että se voisi olla sitä pientä uutta mitä kaipaan ja samalla vähän jatkumoa :) Pari ajatusta olen jo ennestään psitänyt ylös sen tiimoilta ja nyt sain runsaasti lisää, iso kiitos siis loistoideoista, jotka alkoivat heti muhia mielessäni! :)

Vastaa

Ruokaohjeet on sulla aivan ihania! Niiden kanssa ei voi mennä pieleen, joten kopioin aina reseptit ja alan kokkaamaan. :-)

Asukuvat on hienoja. Ehkä jos niihin yhdistää matkailun, erikoisemman kuvauspaikan tms. Ja perinteisten poseerausten lisäksi voisi olla ”liike”-kuvia. Siis sellaisia mitkä on napattu kun teet jotain. Jos on jumppa-asu niin oikeasti jumppaat, jakkupuvussa kävelet Helsingin katuja. Ja spontaaneja ilmeitäkin voisi olla.

Rennon ei tarvitse olla hörhöä, rentokin voi olla laadukasta ja tyylikästä. Siitä justiin sun blogissa tykkään. Ei kaikkien tartte olla hiusjatkeissa ja mauttomissa logolaukuissa.. ;-) Sun blogi on aikuinen blogi, ei keskenkasvuisen teinin tai eksyneen ikinuoren.

Mitä teetkin, älä ainakaan lopeta! Tsemppiä :-)

Vastaa

Oi, kiitos aivan ihanasta ja ajatuksella jätetystä kommentistasi, joka sai aikaan leveän hymyn ja hyvän mielen :)

Voih, noista liikekuvista niin haaveilen itsekin! Heh, vielä kun saisi kuvaajankin innostumaan edes hitusen asukuvien otosta – hyviä vinkkejä siihen? ;)

Vastaa

Minua kiinnostavat matkustelu, kauneudenhoito ja piristeenä josku reseptit. Tsemppiä! Olen kuullut, että jokaisen 7. vuoden kohdalla olisi tarpeellista kääntää uusi lehti, tavalla tai toisella.

Vastaa

Kiitos kommentistasi! Hih, ei ole varmaan yhtään perätön ajatus tietystä syklistä, jonka jälkeen on hyvä ottaa askel uuteen tai ainakin pysähtyä ihan kunnolla miettimään asioita :)

Vastaa

En osallistu arvontaan, mutta huikkaan täältä oman näkemykseni. Minusta sinulla olisi paukkuja perustaa täysin oma sivusto, ikäänkuin pieni oma media. Toki se on sitten eri asia, haluaako olla ns. omillaan ja tässähän juuri kerroit päätöksestäsi jäädä Bellablogeihin, mutta pakkoa sanoa, kun se tuli heti vahvasti mieleeni. Sinulla on blogissasi paljon laadukasta sisältöä, josta saisi työstettyä sivuston eri kategorioineen ja matkailu olisi kyllä ainakin yksi mehevä osa. Erilaiset postaussarjat tuovat myös lisää mielenkiintoista sisältöä.

Vastaa

Heippa Katja! Kiitos ihanasta kommentistasi, johon pakko ihan heti vastata :) Myönnän miettineeni paljon tuotakin vaihtoehtoa, eikä se missään tapauksessa ole poissuljettu vaihtoehto! Kieltämättä siinä olisi monen monta aspektia, jotka kiehtovat ja tukevat myös tiettyä yrittäjähenkisyyttäni sekä kaipuuta tehdä enemmän kokonaisvaltaisesti, toisaalta myös tässä kohtaa iskee erityisen vahvasti kuvioihin se oma hyvinkin armoton itsekritiikki, joka rakastaa vedellä mattoja ideoideni alta – oman mielen taustapiruni siis todella tarvitsisi rinnalleen sen vähän armollisemman ja kannustavamman olennon ;)

Kiitos näistä sanoistasi, tuli hirveän hyvä mieli <3

Vastaa

Rivien välistä kyllä ainakin välittyi mulle, että tätä vaihtoehtoa on pohdittu ja mikä siinä pistää kapuloita rattaisiin. Siihen on pakko sanoa, että mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen ja tällä tavalla itsensä haastaminen tekee vain ja ainoastaan hyvää, etkä voi ehkä kuvitellakaan kuinka paljon se lopulta vapauttaa luovuutta ja antaa tilaa hengittää, kasvattaa henkisesti jnejne. Mulla on arvatenkin aiheesta paljon sanottavaa, siksi en voi kuin kannustaa sinua. Olet niin tunnettu bloggaaja, että voit aina palata takaisin jonkin portaalin alle, jos täysin oma ei olisikaan oma juttu. Go for it Annamaria!

Vastaa

Muoti, sisustus, ruoka, kauneus, shoppailu… Sinäpä ne mielenkintoisimmat aiheet, joista voisi lukea enemmänkin =)

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos kommentistasi!! :)

Vastaa

Tämänhetkistä kuningatarsisältöä blogissasi minun kannaltani ovat 1) asupostaukset ja 2) brunssiarvostelut.

Kohta 1 siksi, että pukeudut niinkuin nuoren aikuisen naisen mielestäni ”kuuluisikin” (jos tällainen ilmaus sallitaan :D) pukeutua: hillityn tyylikkäästi, mutta silti selvästi feminiinisen leikittelevästi. Kuten olemmekin joskus todenneet, naisille sallitaan pukeutumisessa enemmän vapauksia kuin miehille ja sinä osaat hyödyntää niitä vapauksia, kuitenkaan sortumatta joitain muotiblogaajia vaivaavaan ”tässä mun sateenkaarenvärinen hapsuponcho, liekkipipo ja isän maastohousut”-muotinopanheittoon.

Asupostauksesi ovat siis lähes poikkeuksetta esteettisiä ja toteuttavat myös suurempaa yhteiskunnallista funktiota – jos nimittäin edes yksi ihminen ottaa pukeutumisestasi onkeensa, olet tehnyt maailmasta paremman tai vähintäänkin esteettisemmän paikan ;D.

2 taas siksi että hyvä ruoka on hyvää ja on kiva kuulla mistä sellaista saa. :D

Yleishuomiona todettakoon, että myös meikkaus-/tukanlaitto-/huivinsitomisohjeesi ovat hyviä. Niistä ei toki itselleni ole sattuneesta syystä kauheasti hyötyä, mutta niitä on kiva lukea, koska ne ovat hyvin kirjoitettuja.

Yleisestikin kirjoitustyylisi on hyvin analyyttinen ja asiallinen ja yksi niistä asioista, jotka mielestäni erottavat sinun blogisi niistä sadoista muista, jotka teoriassa käsittelevät samoja aiheita (loistoesimerkkinä erottuvuudestasi tämä miesihannettasi koskeva kirjoitus muutaman vuoden takaa: http://anna.fi/secretwardrobe/2011/06/16/mies-makuuni/ ).

Lopuksi vielä sanottakoon, että hyvä lähtökohta on kirjoittaa siitä mikä itseä kiinnostaa, ylläripylläri! Itse lähden siitä, että esimerkiksi jussikari.fi:hin kirjoitan oikeudellis – yhteiskunnallisista asioista; muita juttuja varten minulla on sitten muita blogeja. Vaikka blogisti luonnollisesti itse päättää mistä kirjoittaa, minusta on hyvä pitää tietty linja ja miettiä millaista yleisöä blogillaan hakee. Todennäköisesti ne, jotka ovat kiinnostuneet oikeudellis-yhteiskunnallisista näkemyksistäni, eivät välttämättä ole kiinnostuneita videopeliharrastuksestani yms., joten ne jutut menevät sitten muihin blogeihin.

Eli jos mietit blogillesi uutta suuntaa, niin esittäisin vastakysymyksenä, mihin tällaista suuntaa tarvitsisit? Onko sinulla jokin aihe, josta tahtoisit palavasti kirjoittaa, mutta josta olet epävarma, sopisiko se blogin nykyiseen linjaan (vai haluaisitko lempata jonkin aiheen kokonaan pois)? Jos tahtoisit esimerkiksi vertailla eri panssarivaunujen ominaisuuksia, suosittelisin uuden blogin perustamista sitä varten – mutta muuten tämänhetkinen linjasi toimii minusta varsin hyvin. :D

Vastaa

Ooh, mikä pitkä ja ajatuksella jätetty kommentti! Tosi kiva kuulla ja lukea!

Myönnettävä on, että tuossa meikkausvinkkien jne kohdalla en voinut olla nauramatta, en todella olisi osannut odottaa, että senkin voisi nähdä kiinnostavana vaikkei yhtään liippaisikaan omaan elämään :) Mutta siis, huippuahan vain, ja loistosoitus rajoittuneista ennakokäsityksistä :D

Olet ihan oikeassa, että on syytä kirjoittaa itseä kiinnostavista asioista – hyvin vaikea kuvitella, miten lopputulos voisi onnistua ilman sitä :) Ja samaa mieltä siinäkin, että tietty rajaus toki on hyvä. Siksi toisinaan olen pureskellut ohi lipuneita ajatuksia toisen blogin perustamisesta, mutta tullut aina siihen tulokseen, etten todella jaksaisi kirjoittaa kahta blogia ja toinen kärsisi aina. Niinpä olen sitten päätynyt sisällyttämään ne aiheet tänne ja rippottelemaan sekaan silloin tällöin, ja onneksi ovatkin sellaisia, jotka istuvat kokonaisuuteen (kuten vaikkapa matkustus).

Ehdottomasti en siis kaipaa uutta suuntaa, musta tuntuu, että olen löytänyt hyvän kombon, mutta enemmänkin mulla on jonkin sortin tarve kehitykseen (mikä tuntuu olevan säännöllisesti esiin pulpahtava fiilis ylipäätään elämässäni), eli mietin, miten voisin tehdä sitä mitä teen järkevämmin (esim ajankäyttö, suunnitelmallisuus jne) ja paremmin (visuaalisesti, informatiivisuudeltaa jne.). Nyt asiat soljuu perushyvin näin, joten ehkä on ollut vähän liian hyvä hetki miettiä, että miten tätä voisi kehittää vielä vähän lisää. On myös mukava haastaa itsensä pohtimaan eri mahdollisuuksia!

Ajatusta erilaisista teemoista ja postaussarjoista olenkin pyöritellyt mielessäni ja oli hauska huomata, että täällä joku muukin heitti sen ajatuksen ilmoille. Siinä voisi olla sellaista tiettyä eteenpäin menoa, jota kaipaan – en siis haikaile niinkään ihan uusia aiheita vaan enemmänkin mietin uusia tapoja lähestyä vanhoja aihealueita. Samalla myös mietin blogin ulkoasua, että saisiko sitä järkeistettyä ja kehitettyä, sillä voi hyvinkin olla, että just tuollaiset pienet asiat ovat niitä, mitä itse kaipaan :) Niin, ja toki on myös hirmu kiva kuulla, mikä muita kiinnostaa – siitä voi saada mainioita idiksiä ja inspiraatiota!

Mutta siis, mikäs olisikaan sen mukavampi kuulla, kuin että nykyinen linja toimii! Kiitos kovasti huippukommentistasi! :)

Vastaa

Parasta antia blogissasi ovat minun(kin) mielestäni kauniit ja harkitut asut, visuaalisesti mahtavat valokuvat ja hieno tapasi kirjoittaa. Pakko myöntää, että aina ei jaksa lukea pitkiä juttuja joka blogissa läpi vaan kurkkaa vaan kuvat, mutta sinun juttusi luen aina!

Pienemmäksi muutokseksi ehdottaisi juttusarjaa (joka taisi täällä jo ollakin) jostakin sinulle mielenkiintoisesta aiheesta. Esim. kirjoja joita suosittelet, kaveriesi erikoisia harrastuksia joita käyt kokeilemassa, vapaaehtoistyömahdollisuuksia tms – jokin aihepiiri joka haastaa sinua tekemään ja kokemaan ja eroaa myös blogimassasta (sisustustrendit, syksyn värit jne – joita toki tykkään lukea mutta niitä on ”kaikkialla”).

Toinen idea (jonka myös joku toinen tietty jo mainitsi :) on yksityisyritteliäisyys. En tiedä blogimaailmasta kylliksi ymmärtääkseni sen ansaintamalleja ja rakenteita, mutta joku business-orientoitunut kaveri voisi sparrata sinua liiketoiminnallisista näkökulmista, ja itse osaisit miettiä millaista sisältöä/missä muodossa jne haluaisit tuottaa. Kylkeen joku IT-nörtti, ja AVOT!

Kaikkea hyvää syksyysi :)

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Tuo juttusarja on musta aivan ihana idea ja myönnettävä on, että se on sellainen ajatus, jota olen jo itsekin ehtinyt hieman pohtia. Kuulostaa siis tosi hyvältä, ja luulen, että se on sellainen idea, mikä tullaan blogissa näkemään :) Kiitos siis ihan konkreettisista ajatuksista, loistoideoita!!

IT-nörtille olisi kyllä ehdottomasti tarvetta :D Kaipaisin muutenkin ajatuksia juuri näiden visuaalisten ilmeiden sun muiden kehittämisestä, etenkin kun itse ymmärrä yhtään mitään ;)

Kiitos sanoistasi ja ihanaa viikon (ja syksyn) jatkoa!

Vastaa

Pidän blogistasi, koska kirjoitat hyvin, teksti on sujuvaa ja sitä on aina mukava ja helppo lukea. Tykkään kovasti asukuvista ja värikkäistä asuistasi. Välillä kaipaisin ehkä enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. Asukuvat ovat usein aika samanlaisia. Tykkäisin lukea lisää kauneusjuttuja myös :)

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi, mainioita ajatuksia!! :)

Vastaa

Piti tässä oikein alkaa miettimään, mikä on se syy jonka takia olen jo vuosia lukenut blogiasi päivittäin. Vaihtelevat ja kiinnostavat aiheet, jäsennelty ja hyvin kirjoitettu teksti, laadukkaat kuvat, satunnaiset vinkit silloin tällöin… Nuo nyt tulivat päällimmäisenä mieleen :) Lisäksi vuorovaikutus lukijoiden kanssa on aktiivista ja on ihanaa, että ainakin omiin silmiini kommenttiboksi on siisti ja molempia osapuolia kunnioittava.

Tuntuu, että viime aikoina olet kirjoittanut tekstien sekaan enemmän pienistä hassuista sattumuksista tai luonteenpiirteistä, ja ne ovat kivasti keventäneet muuten niin harkittua tekstiä. Huomaamatta täälläkin nousee hymy niitä lukiessa, eli lisää vain jatkossakin :) Ja niinkuin joku muukin ehdotti, niin olisi hauska katsella välillä asukuvia in action.

Lukijana en ole koskaan kyllästynyt tai ajatellut blogin polkevan paikallaan, mutta ymmärrän että kirjoittajalla voi olla toiset fiilikset. Joka tapauksessa mielenkiinnolla odotan, minkälaisia muutoksia on tulossa!

Vastaa

Oi, kiitos aivan ihanasta ja niin ajatuksella jätetystä kommentistasi! Tätä lukieassa ei voinut olla hymyilemättä hyvää mieltä ja oli ihana huomata, että olit kiinnittänyt huomiota juuri noihin pieniin arkisiin juttuihin. Olenkin jo jonkin aikaa kaivanut arjen näkymistä vähän enemmän blogissani, ja siksi olen näin aluksi ihan varovaisesti halunnut kokeilla tuoda sitä muun tekstin lomassa enemmän esiin :)

Kiitos sanoistasi ja ajatuksistasi, niistä oli aivan ihana lukea! :) Ihanaa viikon jatkoa!

Vastaa

Joku edellä jo taisi mainitakin, mutta mielestäni vaihtelevat aiheet ovat ihan parasta blogissasi. Tykkään lukea matkapostauksia, asupostauksia aivan ihanilla vaateyhdistelmillä, välillä hieman vakavampaakin pohdiskelua. Ja kaikki nämä kuvitettuna mahtavilla kuvilla.
Blogisi on yksi mielenkiintoisimmista blogeista joita luen. Jos joskus on juttu joka ei itseäni kiinnosta, voin tsekata vain kuvat ja palata seuraavana päivänä silti hyvillä mielin blogiisi.

Voin sanoa että jatka samaan malliin, vaikken uudistuksia vastaan olekaan.

Vastaa

Oi, olipa ihana kommentti! Kiitos kovasti kauniista sanoistasi – aivan ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :)

Vastaa

Vaikka meillä on erilainen vaatetyyli, minusta ihania ovat sinun asukuvat, ihania värikkäitä ja kekseliäitä vaateyhdistelmiä. Mutta myös sinun matkakertomukset, kuvat ja tarina niiden takana, niitä on mukava lukea, kuin tuntisi itse olevansa paikan päällä. :)

Vastaa

Oi, olipa kiva kommentti! Kiitos kovasti sanoistasi <3

Vastaa

Postaustoiveita: hius- ja meikkitutorialeja, videoita!, kannanottoja/mielipiteitä asiankohtaisiin ilmiöihin/uutisiin, kotipostaus ja ruoka/leivontakuvia&ohjeita kotoa. Myös sellaiset ”Oi miksi”-postaukset on kivoja esim. mikä viikon aikana on ihmetyttänyt arjessa (esim. miksi mikropuuro aina kiehuu yli?). Myös ehdottomasti tyylivinkkejä kaivataan! Myös kuvia missä hassuttelet olisi kiva nähdä tai vaikka kokoelma ”epäonnistuneista kuvista/ilmeistä olisi hauskaa.

Kuvia saa olla paljon ja välillä tekstiä ei tarvitse olla niin paljon ja välillä toisin päin. Myös viikon instagram kuvia tms. kuvia arjesta viikon ajalta voisin koota aina kerran viikossa yhdeksi kuvapostaukseksi,

Vastaa

Ooh, mitä hyviä ideoita kommenttisi olikaan pullollaan! Nämä täytyy napata itselle muistiin, kiitos kovasti :)

Vastaa

Olen tykännyt nykyisestä blogistasi; paljon kauniita, värikkäitä kuvia ja vaatteita. Omaperäisiä ideoita vaatteiden yhdistämisestä, kosmetiikka-, matka- ja ruokapaikkavinkkejä jne. En kaipaa erityisesti mitään uutta. Olet moniin bloggareihin verrattuna ollut hyvin avoin ja tuottelias. Jatka omalla rehellisellä linjallasi.

Vastaa

Kiitos kovasti ihanasta hyvän mielen kommentistasi – ihan huippua kuulla, että nykyinen kokonaisuus toimii! :)

Vastaa

Minua ovat kiinnostaneet eniten henkilökohtaisemmat postaukset. Yhdessä kerroit olevasi jännittäjä, sellainen olen myös minä. Myös se, että olet uskaltanut jättäytyä hetkellisesti pois työelämästä, on hienoa ja kadehdittavaakin :) Toivoisin, että jossain vaiheessa elämääni pääsisin pitämään sapattivuotta.

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Ihana kuulla, että henkilökohtaisemmat postaukset kiinnostavat – toivoisinkin, että saisin tuotua itseäni enemmän blogiin ja olisi kiva kirjoittaa aiheista, joista ei mielestäni liikaa puhuta (kuten vaikkapa tuo jännitys ja sen vaikutukset arkeen/työhön) :)

Vastaa

Olen lukenut blogiasi ja viihtynyt sen parissa,olen lukenut innolla kun uskaltauduit irrottautua työelämästä ja lähdit etsimään uusia polkuja-niin minäkin haluaisin tehdä-aina se vaan ei ole mahdollista.Lukisin mielläni lisää juttuja muodista, matkoista, vintage vaatteista ja kierrätyksestä-itse olen aarteita löytänyt sinunkin kirppispöydästäsi-miksi ei vain arkisiakin asioita sillä ne tekevät elämässä välillä juuri juhlan-ei aina glitterit ja sifongit, ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja osallistun siis arvontaasi myös, HeidiS

Vastaa

Oi, olipa kivoja ideoita! Kiitos kovasti ajatuksistasi ja sanoistasi – aivan ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa :)

Vastaa

Minulle tuli mieleen tällainen idea: jos haluaisit lisätä vuorovaikutusta lukijoiden kanssa, voisit esimerkiksi antaa väri- tai pukeutumisneuvontaa joillekin halukkaille lukijoillesi. Sinulla on varmasti silmää väreille ja muistaakseni ihan jokin kurssi pukeutumisneuvontaan liittyen käytynä. Tämän neuvontaprosessin voisi sitten esitellä blogissa, jolloin muutkin voisivat saada siitä vinkkejä. Itse ainakin tulisin riemusta kiljuen kuuntelemaan joltakulta hyvällä värisilmällä varustetulta vinkkejä itselleni sopivista väreistä (no, kuvattavaksi blogiin tms. en kyllä varmasti haluaisi), kun itselleni ei ole tällaista värisilmää suotu.

Vastaa

Tämä on musta aivan ihana idea! Olen itse asiassa kuullut melkein saman ajatuksen ennenkin, entinen työkaverini ehdotti sitä ja se kuulosti jo silloin hauskalta, vaikka ujona vähän arkailinkin ideaa. ;) Tätä kyllä täytyy kyllä ihan vakavasti pohtia ja ajatus alkoikin jo hauskasti itää mielessä – kiitos kovasti inspiraatiosta!

Vastaa

Vähiten minua kiinnostavat matkapostaukset ja brunssiarvostelut. Syy näihin lienee se etten pahemmin itse harrasta matkustamista enkä asu pääkaupunkiseudulla mihin brunssiarvostelut keskittyvät.

Eniten pidän asukuvista ja eritoten informatiivisistä asupostauksista kuten huivijuttu oli.

Yksi postausehdotus voisi olla sellainen, että valitsisit vaatekaapistasi muutaman alaosan, muutaman yläosan ja muutaman paidan jotka sopisivat kaikki keskenään yhteen ja tekisit niistä mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Lisäksi parit kengät ja muutama asuste. Nämä voisivat olla jotain perusvaatteita jollaisia löytyisi kaikkien vaatekaapista. Näin saisimme taas vinkkejä pukeutumiseen. Minkä on yksi tärkeä juttu miksi luen blogiasi. Haen ideoita ja vinkkejä omaan pukeutumiseeni vaikkemme täysin samalla tyylillä pukeudukkaan.

Yksi asia mikä on viimeaikoina pistänyt silmääni hieman negatiivisella vivahteella on blogisi kaupallistuminen. Ymmärrän toki mitä blogimaailma on, mutta en pidä postauksista joita kirjoitetaan vain sen vuoksi, että on saatu joltain jäätelökone tms. ja asiasta kirjoitetaan juttu vain sen vuoksi. Tämä on mielestäni lisääntynyt blogissasi ja ainakin osasta niistä jutuista mielestäni huokuu se, että ne on kirjoitettu vain sen vuoksi, että on ollut pakko. Toivoisin ettet kehittäisi blogiasi ainakaan tähän suuntaan.

Kaikenkaikkiaan mukava blogi. Sopivan pitkiä/lyhyitä juttuja aistikkailla kuvilla. Helppo käydä lukemassa päivittäin.

Vastaa

Kiitos kovasti ajatuksella jätetystä kommentistasi! Nämä vaatekaapinyhdistelyideat on musta ihan loistavia, ja olenkin tässä raapustanut itselle muistiin nyt muutaman jutun, joista lähteä työstämään. En tajua, miten vastaavaa ei ole tullut itse niin ajatelleeksi aikaisemmin, vaikka oikeastaan just tällaiset haasteet viehättää kovasti! Olisi kiva voida siis tarjota tällä rintamallakin enemmän :)

Harmi kuulla, jos yhteistyöjutut häiritsee! Nyt kun olen blogistani enemmän taloudellisesti riippuvainen, niin on selvää, että olen aktiivisempi kiinnostavien yhteistyökuvioiden suhteen. Pidän tosi tärkeänä, että myös suhdeluku pysyy suurinpiirtein saman kuin ennenkin, eli kiinnostavia yhteistöitä satunnaisesti. Vaikka itse voisikin välillä tehdä yhteistöitä enemmän, olen tosi tarkka siitä, millainen fiilis blogistani välittyy ja millaista blogiani on lukea, eli olen aika varovainen sen suhteen, ettei tulisi liikaa tai vääränlaisia (toki näissä sitten mennään jo maku- ja mielipidekysymyksiin, että mikä on liikaa jne.). Minun vastuullani toki on kyetä toteuttamaan yhteistyökuviot mielenkiintoisesti ja pystyä välittämään omia fiiliksiä ruudun toiselle puolelle, etteivät tuntuisi irrottuvan muusta sisällöstä!

Tuo jäätelekonepostaus muuten ei ollut yhteistyöpostaus, siis sain sen kyllä blogin kautta, mutta siitä ei olisi tarvinnut kirjoittaa – taisin tehdä sen siis vähän huonosti, sillä ajatukseni oli ihan iloita jäätelökoneesta, mutta harmi jos siitä jäi mainosfiilis :) Tavaroiden kanssa mulla on tiukka linja, eli en ota vastaan mitään sellaista, mistä edellytetään, että se pitäisi nostaa esille blogissa, eli haluan lukijan voivan luotta siihen, että blogin kautta saaduiksi merkityt/mainitut tavarat näkyvät koska olen itse valinnut ne näkyviin, ei siksi, että antaja olisi sitä edellyttänyt. Mutta sitten taas esimerkiksi nuo Osta pois -päivät oli ihan sovittu yhteistyöjuttu! :)

Huih, tulipa pitkä vastaus!

Kiitos vielä kovasti ajatuksistasi ja ideoista, oli mukava lukea mietteitäsi! Ihanaa viikon jatkoa :)

Vastaa

Pidän paljon matkakertomuksistasi sekä käytännön matkusteluun liittyvistä vinkeistä. Esim. pakkaamiset, hyvät matkatuotteet yms.
Blogisi on visuaalisesti tasapainoinen ja hyvännäköinen ja sitä on mukava lukea senkin vuoksi. Asujen yhdistelystä ja ns. vaatekaapin tukipilareista, joita jokaisen tulisi omistaa, on aina kiva lukea ja miettiä samalla mitä oma kaappi sisältää ja miten sitä voisi hyödyntää paremmin.

Vastaa

Oi, ihana kuulla, että matka-aiheet kiinnostaa! Se on sellainen teema, joka on todella lähellä omaakin sydäntä, joten niistä on ihana kirjoitella :)

Kiitos kovasti ajatuksistasi ja kauniista sanoistasi! Tuo juttuidea vaatekaapin tukipilareista oli loistava, täytyypä pistää toteutukseen :)

Vastaa

Hei, tykkään blogistasi. Matkakertomukset ja esim. miten käytän huivia ovat hyviä juttuja. Aiheet jotka opastavat – nyt kiinnostaa aihe kynähameen pidosta niin, ettei mitään näy alta. Tekstisi ovat myös hyviä.

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Vitsit, miten hauska sattuma tuo mainintasi kynähameen käytöstä, nimittäin se on sellainen aihe, josta mulla on parhaillaan postaus työnalla, eli toivottavasti saan sen pian julkaisukuntoon :)

Vastaa

Voisit joskus taas uusia sen postauksen, jossa kerroit kuinka syöt :)

Vastaa

Tämä onkin sellainen aihe, joka on vähän elänyt sitten viime kerran, joten uusinta voisikin olla oikein paikallaan – kiitos kovasti toiveesta :)

Vastaa

Edellisen postauksen kuvat porkkanakakun palasta ovat jotenkin erittäin esteettisiä ja sisustuselementit ihanasti aseteltuna etenkin viimeisessä kuvassa. Tykkäänkin erityisesti juuri sisustuspainoitteisista jutuista, sillä kuvasi ovat kauniita ja selkeästi harkittuja otoksia – värit sointuvat kauniisti yhteen, niissä on harmoniaa.

Kuitenkin myös mukava rento asenne on hyvä blogia kirjoiteltaessa, niinkuin muutenkin elämässä :) Kaikkea ei tarvitse ottaa liian vakavasti, ja ripaus huumoria piristää aina!

Vastaa

Kiitos kovasti ihanasta kommentistasi ja ajatuksistasi! Olet niin oikeassa, että rento asenne ja ripaus huumoria on syytä olla matkassa mukana :)

Vastaa

Tällaisena perus-uteliaana ihmisenä minua kiinnostaa eniten ns. ” pinnan alla” jutut ja ajatukset. Tällaisia ovat olleet esim. pohdinnat tulevasta työnkuvasta, parisuhteesta, ehkäisystä, miksei muistakin yhteiskunnallisista aiheista. Myös sisustusratkaisut kiinnostavat, olen ymmärtänyt että teillä on neliöitä kuitenkin ”rajoitetusti” kuten itsellänikin joten erityisesti kaikki säilytysratkaisut yms. kiinnostavat. Samoin ruokajutut ovat omaa sydäntä lähellä joten esim. päivä kanssani-tyyppinen postaus syöminesi ruokineen voisi olla kiinnostava. Kaikkea tätähän blogissasi jo onkin / on ollut joten itse en osaa (rutiineja ja tuttuutta rakastavana) kaivata mitään huikeaa uutta muutosta tai suuntaa.

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Tosi kiva kuulla, että vastaavat pohdiskelevammat jutut kiinnostavat :) Mulla onkin muuten ollut mielessä tehdä tuohon ehkäisyyn uusi tilannekatsauspostaus, täytyypä yrittää muistaa viedä ajatus ihan postaukseen asti :) Kiitos myös muista vinkeistä – päivä kanssani -postausta ei muuten olekaan vähään aikaan ollut, joten sellaisenkin aika voisi olla taas! Ja sisustusjuttuja on myös tavoitteena tehdä vähän aiempaa aktiivisemmin. :)

Vastaa

Tykkään katsella asukuvia tosi paljon. Ja kun kerrot itsestäsi, niin ne on mielenkiintosia.

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos kivasta kommentistasi :)

Vastaa

Asukuvat ja tietty esteettisyys blogissasi kiehtoo. Itse ehkä kaipaisin enemmän jossain muodossa sitä miten olet oppinut pukeutumaan omalle vartalolle sopivalla tyylillä ja jotain vinkkejä miten pikku hiljaa oppisi löytämään oman tyylin. Esimerkiksi feminiinisyys ilman korkokenkien käyttöä aiheuttaa itselläni joskus päänvaivaa työpukeutumisen suhteen. Mistä löytää omaan vartalotyyppiin sopiva työympäristössä asiallinen, mutta persoonallinen tyyli, olematta liian klassinen.

Vastaa

Oi, tässä olikin mainioita ideoita! Kiitos kovasti inspiraatioista, pureskeltuja asujuttuja tulossa varmasti lisää – työnalla onkin jo pari, mutta tästä sain vähän isäpontta jatkaa aiheita vielä pidemmälle :)

Vastaa

Hei! Mielestäni blogisi ei kaipaa suuria mullistuksia, sillä se on ollut tällaisenaan jo vuodet niin mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa! :-) Ihailen kauniita asukuviasi ja taitoasi poseerata kuvissa niin tyylikkäästi – muutenkin olen sitä mieltä, että tässä vakavassa ja välillä niin stressaavassa maailmassa blogisi tarjoaa mitä parhaimman tavan hetken hengähtää ja nauttia erilaisista tyyleistä ja väreistä, keveistä asioista! Se on enemmän kuin tarpeen! :-) Nuorena aikuisena ja myöskin suuren uramuutoksen vastikään tehneenä kasvu uuteen rooliin uudessa ammatissa mietityttää ja mielellään kuulisi blogissasi pohdintoja sen suhteen.. Ja myös vinkkejä siitä, miten jännityksen kanssa voisi oppia parhaiten elämään ja miten uskaltaisi enemmän heittäytyä! :-) iloista syksyä! :-)

Vastaa

Oi, olipa ihana kommentti! <3 Kiitos näistä hyvän mielen sanoistasi ja ajatuksista, joissa ehdottomasti on valtavasti potentiaalia blogipostauksiin, vaativat vain hetken pureskelua oikeaan muotoon. Kiitos ihana, ja ihanaa syksyä myös sinulle! :)

Vastaa

Moi! Tässä muutamia postausideoita: lempikaupat, esittelyitä Helsingin kaupoista, ajanviettopaikoista, sisustuskaupoista. Top 10-meikit, Top 10 matkakohteet, lempipaikat Helsingissä, sisustusjutut… Myös kaikki pohdiskelevat tekstit on kivoja. Missä näet itsesi 5 v kuluttua?

Vastaa

Oi, olipa kivoja idiksiä! Nämä täytyy ehdottomasti kirjata muistiin :) Kiitos kovasti kommentistasi!

Vastaa

Olen vasta löytänyt blogisi ja sen ihanat asukuvat, niitä lisää :) olen tosiaan lukenut blogiasi vasta hetken, joten minulla ei ole mitenkään kauhean selkeää kuvaa siitä, mitä olet blogissasi vuosien saatossa käsitellyt :) mielipiteet minua kiinnostaa aina, ja uskon, että hyvillä kirjoitustaidoillasi ja kaikin puolin huolitellulla kirjoitustyylilläsi voisit vaikuttaa ihmisiin myös vakavammilla aiheilla – jos se siis sinua yhtään kiinnostaa :D

Vastaa

Oi ihanaa, että olet eksynyt blogiini!! Kiitos kovasti ajatuksesta! Olenkin miettinyt, että omia pohdintoja voisi tuoda blogiinkin enemmänkin asukuvien ja muiden keveän kauniin maailman ohella, joten mukava kuulla, että se kiinnostaisi :)

Vastaa

Mun kommentti on yhtä tyhjän kanssa mitä tulee kehittämisideoihin, koska tykkään sun blogista tällaisenaan :)

Mun suosikkeja on asupostaukset, kuvat kodista, ravintola-arvostelut, matkakertomukset ja eri elämäntilanteiden analysointi. Mieleen on jäänyt erityisesti postaus, missä miehesi pääsi ääneen ja kertoi teidän rakkaustarinan omasta näkökulmastaan. Muhun uppoaa tällainen :)

Ei muuta kuin kiitos blogista!

Vastaa

Oi eikä, ihanaa, että se postaus on jäänyt mieleen!! Onpa kiva kuulla :) Kiitos muutenkin ihanasta kommentistasi ja sen aikaan saamasta hymystä sekä hyvästä mielestä! :)

Vastaa

Voi sua. ♥ Niin tuttu tunne. Minulla helpotti, kun ei tarvinnut enää stressata kirjoittamisesta. Toki sen jälkeen halusin kirjoittaa, kun tiesin, että ei ole pakko. :D Siitä vasta se solmu syntyikin, kun oli niin täpinöissään, eikä lopulta saanut mitään ulos kun oli vain yksinkertaisesti aivan liian innoissaan. Se rennosti ottaminen on haastavaa. Parhainta tekstiä tulee silloin kun ei mieti mitään ja näppis laulaa kuin itsestään.. Muilla hetkillä pitäisi jättää kirjoittamatta. :D

Viikonloppuvinkkini on lasi viiniä. Kummasti rentouttaa.
Jos kaipaat uudistusta, kaippa voisit hankkia uuden blogipohjan? Kummasti piristää, kun on uudet ”maisemat”.

Vastaa

Kiitos ihana sanoistasi! <3 Onkin ollut ihan huippua seurata matkaa uuteen blogikotiisi ja nähdä, miten muutos on selvästi saanut aikaan oikein buustin aktiivisuudessa. Blogisi näyttää upealta ja vitsit, mitä asukuvia ruutuun tipahtaa yhtenään!! Ja olet niin oikeassa, oikea rento filis ja inspis aikaansaavat parhaan tuloksen – blogin ei missään tapauksessa pidä olla pakkopulllaa! :)

Vastaa

Voih, oot niin ihana. ♥

Vastaa

Hei. Matkailu kiinostaa aina ja luenkin matkapostauksesti hyvin tarkkaan. Joutain brunssipaikkoja olen kirjannyt muistiin. Näi ei Helsinkiläisenä olisin kiinnostunut pk-seudun pienistä kivoista kahviloista, ravintoloista ja vaikka lenkkipoluista. Niitäkin voisin kirjata ylös Helsingin reissua varten…

Vastaa

Oi, olipa kiva kuulla! Kiitos kovasti loistoideoista!! :)

Vastaa

Olen myös samoilla linjoilla erään aiemman kommentoijan kanssa – parhaat jutut tulevat, kun kirjoittaa siitä mikä itseä kiinnostaa. Se on näyttänyt ainakin toistaiseksi toimivan!
Itse olen pitänyt eniten kauniista kuvista, ja matkakertomukset ovat parhaita! Sellaisen kautta aikoinaan päädyinkin blogiisi.
Viime aikoijen pienet kodin tuunausjutut ovat tuoneet kivaa lisämaustetta – niistä saa aina inspiraatiota.

Vastaa

Totta, olet niin oikeassa – rentous ja itseä innostavat aiheet ovat avainasemassa, tai muuten koko juttu lässähtää ja jutusta tulee äkkiä pakkopullaa :)

Kiitos kivasta kommentistasi ja kannustuksesta, ihana kuulla, että matka- ja kotijutut kiinnostaa :)

Vastaa

Minäkin kuulun niihin, jotka rajauksetta nauttivat asupostauksistasi, esteettisestä silmästäsi ja blogisi positiivisuudesta, mutta tiedän, että kun ihmiselle tulee tunne muutoksen tarpeesta, niin se yleensä tarkoittaa juuri sitä eikä siihen auta kompromissit. Eli jos kaipaat muutosta, niin tyydytkö tosiaan siihen, että hieman muutat tyyliäsi?
Olet melkoisissa muutospaineissa muutenkin tällä hetkellä ja väkisinkin mietin, että miksi et yhdistäisi näitä asioita? Siis oma blogialusta (työpaikka) ja uudenlainen blogi. Saisit hoitaa myyntiä, mainontaa ja kenties toimia suureemankin yhteisön kantavana voimana, jos niin haluaisit. Aina pääsee takaisin, mutta uuden kokeileminen on jo itsessään palkitsevaa.

Vastaa

Tosi hyviä ajatuksia ja kysymyksiä heitit ilmoille! Itsekin olen varovaisesti pohtinut voisiko/haluaisiko noita yhtistää ja jos, niin miten. Siinä riittää pureskeltavaa ja väistämättä tulee kyseenalaistettua myös omia ajatuksiaan, eli mitkä kumpuavat siitä, että nyt vain viettää aikaa oman koneen äärellä enemmän kuin ennen ja siten tulee myös ehkäpä tarkasteltua blogiakin hitusen kriittisemmin kuin ennen :) Siksipä voi olla, että joku pieni kehitys ratkaisee asian tai mistäs sitä tietää, jos löydänkin itseni ihan jotain uutta askelta ottamasta :)

Kiitos kovasti ajatuksistasi ja ihanasta kommentistasi!

Vastaa

Minua ilahduttavat blogissa erityisesti asupostauksesi ja kauneusvinkit. Lisäksi olen suuresti nauttinut pohdiskelevista kirjoituksistasi, joissa olet rohkeasti ja avoimesti kertonut ja miettinyt hieman henkilökohtaisempiakin asioita. Olet taitava kirjoittaja ja analyyttinen, joten tällaiset reflektoivat pohdinnat ovat mielestäni olleet tosi mielenkiintoista luettavaa. Niistä on erityisesti välittynyt persoonallisuutesi. Mieleeni on jäänyt esimerkiksi postaus, jossa kirjoitit introverttiudesta. Se oli mielestäni hieno teksti ja puhutteli ”kaappi-introverttia” itsessäni :)

Vastaa

Tämä on lempparini koska pidän kirjoitustyylistäsi, asuistasi sekä kuvista. Visuaalisuus miellyttää, sekä ihana puolesi, analyyttisyys <3 Tämä on kaunis blogi. Ymmärrän tosi hyvin muutoksen kaipuusi, mutta täytyy sanoa, että minä en kaipaa tänne mitään uutta, tämä on niin hyvä näin. Mutta uskon, että mikäli kehittelet muutoksia, ne ovat vain positiivisia. Eihän sulla voi tässä asiassa mennä metsään :D <3 Mutta jos tulee mieleen joku uudistus, niin vinkkaan sulle kyllä sitten!

Vastaa

Olen suhteellisen uusi lukija, joten en osaa lähteä analysoimaan blogiasi sen tarkemmin, mutta olen tähän mennessä pitänyt kovasti lukemastani :)
Blogissa toivoisin jatkossa näkyvän esim. sisustusta, kosmetiikkaa, kirppislöytöjä ja arvontoja.
Hyvää syksyä!

Vastaa

Ihana kuulla, että olet pitänyt! Kiitos kovasti kommentistasi :)

Vastaa

Jo monta vuotta blogisi on ollut yksi suosikeistani, enkä kyllä osaa toivoa mitään parannuksia. Kuvat ovat kauniita ja kirjoitat hyvin asiasta kuin asiasta. Ruokajutut (reseptivinkkisi on aina niin ihanan kuuloisia!) , kauneus, arki ja matkailu; mun lempparit.

Vastaa

Oi, kiitos ihana kommentistasi! Olen todella otettu, että olet viihtynyt jo niin pitkään matkassa mukana <3

Vastaa

Olen tainnut lukea blogiasi lähes alusta asti ja jotain tässä on, kun tänne aina palaan uudelleen :) Loppukesästä siivosin rankalla kädellä seurattavien blogien listaani ja jäljelle jäi alle puolet alkuperäisistä. Iso osa poistetuista blogeista oli sellaisia, joissa tekstiä on todella vähän ja postaukset ovat pinnallisia, vähän vasemmalla kädellä tehtyjä, vaikka niissä onkin hienoja, aseteltuja kuvia ja niiden tekemiseen varmasti menee aikaa. Sinun blogissasi parasta on selkeä kieli ja hyvin kirjoitettu teksti, mutta sen lisäksi kuvat ovat todella hyviä – en odota bloggaajalta ammattivalokuvaajan tasoista jälkeä eikä siihen mielestäni pitäisi pyrkiäkään. En tunne ”blogiskeneä” ja verkostoa sen takana niin hyvin, että osaisin antaa konkreettisia neuvoja, mutta luulisin (kuten muutama muukin kommentoija), että saisit varmaan työllistettyä itsesi tälle alueelle. Jokin tällainen yhdistelmä voisi olla se fiksuin ratkaisu, koska kokopäiväinen työ muulla alalla ja tasokkaan blogin pitäminen (+siinä kehittyminen) muun elämän lisäksi on aika vaativa yhdistelmä, varmaan mahdoton pidemmän päälle.

Mutta siis, pidän blogistasi tällaisena kuin se nytkin on! Juttuehdotuksena ehkä sellainen, jossa tutkiskelet tai kerrot ystäväsi tyylistä (hänen suostumuksellaan tietysti), myös jonkinlaiset erilaiset elämäntarinat/urasuunnat/sattumukset ovat aina kivoja lukea. Tässä ajatuksena se, että monet eivät halua blogia pitää/tunnistettavasti esiintyä netissä, mutta voisivat kertaluonteisesti mielellään suostua (varmaan nimettömänä) pieneen tyylileikkiin/esittelemään rakkaimpia asusteitaan/kertomaan mieleenpainuvasta reissukokemuksesta.

Pidän myös kovasti matkakertomuksistasi, mutta täytyy tunnustaa, että tykkään itse matkustaa siten, etten pahemmin kohteesta tiedä etukäteen ;) Eli en yleensä tutki mitään ravintolasuosituksia tms. etukäteen vaan menen enemmän sinne, minne nenä näyttää, jolloin hutejakin tulee pakosti. Mutta esim. reiteistä ja siirtymisistä on aina hyvä tietää vähän etukäteen, joten niissä yksityiskohtaisista reissupostauksistasi on varmasti hyötyä. Ei muuta kuin tsemppiä pohdiskeluun! Varmasti suurin osa lukijoistasi jatkaa seuraamista, mitä ikinä tämän blogin suhteen teetkin :)

Vastaa

Hei, myös mulle blogisi parasta antia on asukuvat ja tyylipohdinnat. Sun tyyli ja tapa siitä kirjoittaa on tarpeeksi ”aikuinen” täällä blogimeressä, olematta kuitenkaan liian bisnes tms.. Vaikea selittää! :)

Lisäksi tykkään tosi paljon lukea kosmetiikasta, meikeistä ja sen alueen lemppareista ja kokeiluista. Sitä lisää!! Aika perus naistenlehtikamaa siis diggailen, juuri sinun näkövinkkelistäsi :)

Vastaa

Kauniit kuvat ovat kyllä blogisi yksi parhaista puolista. Asukuvatkin kiinnostavat, vaikka tyylisi on melko erilainen kuin omani. Parasta blogissasi on se, että vaikka ”punainen lanka” löytyy se ei kuitenkaan ole ennalta arvattavissa. Parannusehdotuksia en osaa sanoa. Toivoisin lisää ruokaohjeita jos niitä jostain jemmasta löytyy, tähän asti tulleet ovat monet makuuni.

Vastaa

Pidän blogistasi juuri tällaisena. Brunssiarvostelut ja tulevaisuudenpohdinnat ovat ehkä ihan parasta antia. Ihailen kovasti uskallustasi hypätä tuntemattomaan ja pohdinnat tulevaisuudestasi antavat inspiraatiota myös itselle. Kiitos, kun kirjoitat!

Vastaa

Voi ihana, kiitos upeista sanoistasi!! <3

Vastaa

Mä vasta hetki sitten oon alkanu seuraamaan sun blogia ja oon kyllä tykänny tosi paljon! Mun mielestä sulla on laadukas ja visuaalisesti kaunis blogi jonka sisältö on mielenkiintoista :)

Toiveena voisi olla vaikka blogin nimenmukaan mitä salaisuuksia vaatekaappiisi kätkeytyy, eli mitäs luurankoja/ muotihirvityksiä sieltä voisikaan löytyä ;)

Vastaa

Oi, tää olikin hauska idea! Kiitos paljon, sekä inspiksestä että kauniista sanoistasi! :)

Vastaa

Seuraan blogiasi, koska osaat luoda kuviin ihanan tunnelman. Rohkean pukeutujan kivoja vaatevalintoja on mukava seurailla ja vielä kun kuvat on otettu usein siellä suuressa kaupungissa. Asukuvien lisäksi pidän eritoten brunssi-, kahvila-, ja ravintolajutuista. Myös matkajutut ovat olleet mielenkiintoisia.

Vastaa

Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Aivan ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa <3

Vastaa

Täällä on tullut paljon hyviä kommentteja, ja täytyy nyt kommetoida tuohon blogiportaali-ideaan… Vaikka sinulla varmasti ammattitaitoa alalle löytyisikin, niin minä en kannusta blogiportaalin tai vastaavan sivuston perustamiseen. Näin lukijana pelkään, että blogista tulisi liian kaupallinen, ja toisaalta epäilen, että et itsekään olisi tyytyväinen jos koko elämäsi (työsi) pyörisi blogin ympärillä. Itse tietysti tiedät tämän paremmin, mutta lukijana pelkään että mikäli koko toimeentulosi olisi blogin varassa, blogista voisi tulla pakkopullaa ja rasite, tuntisit pakkoa postata silloinkin kun ei huvita ja kun ei ole mitään sanottavaa, ja siitä taas blogin laatu kärsisi. Mutta tämä on vain oma mielipiteeni, itse tietysti tiedät tilanteesi paljon paremmin :)

Minusta blogisi on ihanan monipuolinen, kiva kun on asukuvia, kauneusjuttuja, sisustusta, matkoja, brunsseja jne. Kosmetiikka- ja kauneuspostaukset eivät minua niin kovin paljon kiinnosta (uskon, että jokaisen pitää itse löytää ne itselle sopivat tuotteet, vaikka kehuisit jotain tuotetta niin se ei välttämättä sovi minulle). Hyvin kirjoitettua ja perusteltua tekstiä jaksaa kuitenkin lukea, joten eivät ne minua juuri haittaakaan. En siis tällä hetkellä kaipaa muutosta, mielestäni viimeisen vuoden-kahden aikana blogissasi on ollut sopivassa suhteessa kaikkea.

Olen seurannut blogiasi vuosikausia, varmaan melkein alusta asti, ja olen viihtynyt sen parissa erittäin hyvin. Jatka siis sillä linjalla mikä hyvältä tuntuu. Täällä tulikin jo hyviä postausideoita, nyt kun lähdin selailemaan vanhoja postauksia näkee hyvin tyylisi kehittymisen. Olet kyllä tainnut vastaavia postauksia tehdäkin, mutta nyt taas olisi hauska lukea postaus siitä, miten itse koet tyylisi ja makusi vuosien varrella kehittyneen ja tietysti niitä esimerkkejä vuosien varrelta.

Kiitos hyvästä ja laadukkaasta blogista ja inspiroivaa syksyä!

Vastaa

En oikeastaan keksi mitään toiveita, sillä pidän blogista näin. Etenkin kauniista ja tyylikkäistä kuvista ja kauneudenhoitojutuista :)

Vastaa

Ihana kuulla, että pidät <3

Vastaa

Olen pitänyt erityisesti blogisi tuote-esittelyistä ja mielenkiintoisista asuyhdistelmistä. Kotipostaukset ovat myös kiinnostavia.

Olet visuaalisesti lahjakas, ja sinulla on silmää kauneudelle. Asukuvat ovat kuitenkin hyvin samankaltaisia. Kuvat ovat kuitenkin aina upeita. Voisit kuitenkin kehittää asukuvien ympäristöä vielä askeleen eteenpäin. Sinusta varmasti on siihen!

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi, ihana kuulla, että tuotearviot kiinnostaa :) Oih, olen ihan samaa mieltä, olisi niin ihana saada asukuviin monipuolisuutta – hih, vielä kun saisi asukuvaajankin innostumaan ;)

Vastaa

Ruoka- ja herkut kategoriasi on kyllä niin aaaaah :) Vielä enemmän sen kategorian alle.. kiitos ;)

voilooa@gmail.com

Vastaa

Hih, kiitos toiveesta!! :)

Vastaa

Olen aina pitänyt asukuvistasi, asusi ovat hyvin sinulle sopivia ja vaikka tyylisi onkin klassinen käytät kivasti piristäviä värejä ja kuoseja. Olisi asukuvien lisäksi kiva nähdä kuvia myös kodistasi. Olisi kiva myös, jos kertoisit ihan pieniä juttuja lisää arjestasi ja vaikka esimerkiksi lemppari kahviloistasi. Blogisi on ollut kyllä hyvä näin, olen tykännyt myös kun olet kertonut hiusjuttuja. Aika kivasti hiusten pituus palautuu takaisin kuitenkin, vaikka loputtoman pitkältä ajalta niiden kasvatus tuntuu siinä vaiheessa kun hiukset ovat katkeilleet pidennysten tai niin kun omalla kohdallani blondauksen takia.

Vastaa

Blogisi on ollut jo kauan lempparini, siinä on sopivasti kaikkea kiinnostavaa. Kirjoitat mielenkiintoisesti ja asukuvat ovat kauniita. Olen viihtynyt erittäin hyvin blogisi parissa.:)

Vastaa

Oi, kiitos ihana sanoistasi!! :)

Vastaa

Reissupostaukset ovat ihania! Ja kaikki muutkin postaukset :)

Paljastappa joskus, että miten pukeuduit lapsuudessa ja teiniä-iässä (voi olla, että olet joskus sen tehnytkin) :)

Iloa bloggailuun! Terkuin, Aisha

Vastaa

Kiitos kovasti kommentistasi! Hih, joskus olen tiannut kirjoitella meneiden vuosien tyylivaiheista (=hirvityksistä), mutta tässä aiheessa riittäisi kyllä vielä ammennettavaa ja voisi ulottaa pidemmällekin :)

Vastaa

Olen pitänyt blogistasi paljon. Rakastin erityisesti postaustasi epäonnistuneista asukuvista, kuvatekstit yhdistettynä kuviin olivat todella onnistunut heitto! Se oli niin erilainen kuin mikään aiempi postaus ja erittäin hauska. Minua kiinnostaa eniten lukea blogissasi itsetutkiskelustasi, matka- ja ravintola-/kahvilavinkeistä ja nähdä sinun asuja. Osaat kadehdittavan hyvin yhdistellä eri kuvioita, materiaaleja ja värejä toisiinsa.

Luen varmasti blogiasi vaikka välillä joukkoon eksyisikin jokin ei-niin-kiinnostava juttu ja niin varmasti kaikki muutkin, siksi ehdottaisinkin, että kokeile rohkeasti välillä jotain itsellesi uutta juttua, se voi olla menestys :) tee vaikka bucket list tai kurkistus kotisi sisään! (Itse olen kylläkin tosi huono keksimään uusia ideoita)

Vastaa

Hih, ihana kuulla, että epäonnistuneet kuvat -postaus kolahti!! Se sai niin hyvän vastaanoton, että saa varmasti tulevaisuudessa vielä jatkoa :D

Kiitos muutenkin kauniista sanoistasi, kehuistasi ja kannustuksesta – tuli hirmu hyvä olo sanoistasi <3 Ehdottomasti olet oikeassa siinä, että rennosti uuden kokeileminen on todella hyvä lähtökohta ja sitä kautta voi löytä vaikka mitä uudella tapaa kolahtavaa!

Vastaa

Tykkään blogistasi,vaikka kaikista eniten mua kiinnostaa alennus-shoppailu eli mitä sait ja millä alella ja mistä.Mulla itsellä on budjetti alhainen ja olen alennushaukka,joten tietysti kaikki mitä voi halvalla bongata ,kiinnostaa.Myös ruokaresepteissä ja muussa.
Yleisesti kaikki asukuvat ja tykkäisin,että olisi mukana hinbta ja mistä ostettu.Se ei tunnu olevan muille ok,mutta mä nautin hintojen ja ostospaikan tietämisestä.

Vastaa

Tämä olikin hyvä vinkki, jota en ole tullut kunnolla aiemmin ajatelleeksi! Kiitos kovasti ideoista ja kommentistasi! :)

Vastaa

Kuten varmasti tiedät, olen tykästänyt blogistasi jo kauan ja tykkään edelleenkin – juuri sellaisena kuin se on. Pidän asuistasi, ja olet mielestäni ehkä koko blogimaailman paras pukeutuja ja yhdistelijä, minkä lisäksi olet paras vielä siinäkin mielessä, että asusi eivät perustu tuhannen euron Dolce&Gabbanaan ja Chaneliin, vaan vaatteesi ovat lähempänä normikansalaisen budjettia. (En edes aloita aiheesta ulkonäkösi, koska rajansa kaikella, kateudellakin. Ainakin perjantai-iltana työviikon jälkeen.)
Matkailu- ja sisustuspostaukset ovat kivoja, brunssipostaukset ovat mielestäni omalta kannaltani turhinta, koska takahikiän opeäidillä ei ole moisiin mahdollisuuksia, mutta varmasti ne ovat parasta antia taas sitten jollekulle toiselle.
Olet joissakin postauksissa antanut lukijoille myös vilahduksia kaikkein aidoimmasta ja sisimmästä itsestäsi, mikä on ihan huippua. Nostan edelleen hattua sun päätöksellesi lähteä siitä edellisestä työpaikasta!

Vastaa

Heippa rakas Anna-Maria! Ihanaa että avasit tän aiheen ihan täällä blogissakin, hienoja ideoita olet saanut ja mäkin halusin tulla tänne(kin) kertomaan että just sulla on mahdollisuudet ihan kaikkeen: kysymys lieneekin lähinnä se että mitä sä itse haluat?
Jos haluat blogistasi vielä ”isomman” niin go for it!
Minusta (ja monesta muustakin) sun suurin vahvuutesi on sun oma, valtavirrasta poikkeava, hyvin taitavasti rakennettu ja niin niin kaunis tyylisi – erityisesti pukeutumisessa mutta toki muussakin.
On ihanaa tulla katsomaan sun aina upeita asukuvia, kun voi olla varma että niissä ei ole sitä samaa just sillä hetkellä trendikästä asukokonaisuutta mikä on jo nähty (vähintään) neljässä muussa blogissa. Sun asut on aina SUN, jos ymmärrät mitä tarkoitan :)

Siksipä mun käytännön ideat ja ehdotukset olisivatkin:
-mitä ikinä teetkin niin pysy aina sinuna <3
-uskon että sun pukeutuminen kiinnostaisi myös ulkomailla, mitä jos kirjoittaisit englanniksi vaikka edes tiivistelmän suomenkielisen tekstin lisäksi?
-Kaikki tutorial-tyyppiset postaukset ovat mahtavia, esimerkiksi se huivipostaus oli parhaiten tehty blogipostaus mitä koskaan olen nähnyt, kellään. Piti sillon kommentoida jo siihen, mutta tähän sekin nyt tuli :) Voisitkohan joskus tehdä postauksen myös aiheesta "miten otan asukuvat", mua ainakin kiinnostaisi siinä kaikki ihan kameran teknisistä ominaisuuksista ja asetuksista lähtien!
-mites videot? Uskon että pienenä mausteena silloin tällöin ne toimisivat loistavasti sulla!
-instagram ja pinterest, niitä voisi hyödyntää loputtomiin…!

Oh, ehkä mä nyt lopetan, tuli jo kamalan pitkä kommentti – sorry :)
Mutta muista että sulla on mahdollisuudet ihan kaikkeen, teet vaan just niinkuin hyvältä tuntuu. Pusuja <3

Vastaa

Tämä on esteettisesti tosi kaunis blogi. Olet kaunis itse, asut ovat kauniita, kirjoitat kauniisti.
Pidän tyylistäsi, mutta oma tyylini on hyvin tylsä – avainsanana voisi toimia kohdallani mukavuus. Silti käyn katsomassa asukuviasi. Ehkä voisit välillä päivittää tänne myös enemmän ihan arkeesi liittyviä juttuja: asuja, päivän touhuja, ruokia, ajatuksia elämästä, kodin sisustuksesta jne.

Ihanaa syksyä sinulle!

Heli

Vastaa

Sinulla on aivan ihana blogi! Postauksia eri aiheista ja niistä huokuu se, miten teet huolellista työtä ja julkaisutahti on huikea. Parasta ovat matkapostaukset, asut ja henkilökohtaisemmat pohdiskelut. :) Osaat ottaa todella kauniita kuvia. Vaikutat myös ihmisenä todella mukavalta ja mielenkiintoiselta ja siksi kai luen blogiasi. Et kirjoita mekaanisesti, vaan annat jotain itsestäsi postauksiin. :) Lisäksi on tosi hienoa, että otat huomioon lukijat ja vastaat aina kommentteihin ja niistä välittyy ajatus, miten oikeasti olet keskittynyt jokaisen kommentin vastaamiseen.

Voi, kun voisin auttaa tuossa muutoksen kaipuussa, tiedän tunteen. Ehkäpä sinua auttaisi irtiotto blogista selvittääksesi ajatuksia, mitä haluat muuttaa? En kuitenkaan lukijana haluaisi sitä (ja siitä olisi vaikea palata säännölliseen julkaisutahtiin)! Sinun blogisi on ainoa, jota luen säännöllisesti ja suurimman osan postauksista, joten olisi kauheaa jos yhtäkkiä sinusta ei kuuluisi mitään.

Blogisi on näin hyvä, mutta jos haluat jotain muutosta/uutta, niin minulle heräsi seuraavanlaisia ajatuksia (ihan randomina). Mietin, että sinulla olisi paljon annettavaa blogirintamalla. Ehkäpä voisit luoda toisen blogin, kopion tästä, mutta kirjoittaisit englanniksi?

Olisi hauska, jos tekisit videopostauksia. Jos siis haluaisit astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.. Mutta ei välttämättä sellaisia videoita, joissa höpötetään kameran edessä, vaan sellainen liikkuvaa kuvaa (esim. tällainen oli päiväni ja sit kaupungilla kuvausta tms.) Minua kiinnostaisi videopostaus, joka on otettu matkalla! :)

Olen myös huomannut, että tykkäät erikoisemmista/kauniimmista hotelleista. Voisitko tehdä jonkinlaisen koosteen? Tyyliin parhaimmat/kivoimmat/erikoisimmat hotellit, joissa olen ollut? Oletko muuten kokeillut Airbnb-palvelua? Siitäkin olisi kiva kuulla kokemuksia.

Olisi edelleen kiva kuulla mielenkiintoisimmista/parhaimmista matkakohteista joissa olet ollut, vaikka ymmärrän, että jokaisella kohteella on ollut jotain annettavaa ja siksi hankala vertailla.

Tässäpä tallaisia ajatuksia. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle! :) Ps. Ja hyvää tulevaa matkaa sinne Barcelonaan! Minäkin matkustan just silloin viimeisenä viikonloppuna sinne ja samoin Finnairilla mennään. :P

Vastaa

Minulle blogisi edustaa sellaista seesteistä ikäänkuin kesälomafiilistä. Itse en edes pidä asukuvapostauksista enkä matkajutuista vaan enemmän kosmetiikka ja lifestylejutuista, mutta olen kuitenkin ollut lukijasi jo pitkään. Brunssiarvostelut ovat minunkin suosikkejani ;)

Vastaa

Oi, onpa hauska kuulla ja ihanasti sanottu! Tuo kosmetiikkapuoli muuten on sellainen, josta olen miettinyt, että olisi kiva lisätä sitä piirun verran, se kun tuntuu nykyään vähän liian herkästi jäävän asujen jalkoihin :) Kiitos kovasti kommentistasi!!

Vastaa

Itsekin nautin eniten blogisi esteettisyydestä ja laadukkaasta tekstistä. Asukuvat ovat suurimpia suosikkejani ja niihin liittyen voisin ehkä toivoa jonkinlaista yhdistelypostausta: tällainen mustaan, harmaaseen ja hurjimpana päivänä farkunsiniseen pukeutuva sekä kuoseja kaihtava tyyppi voisi kaivata vinkkejä värien ja printtien yhdistelyyn :) Tai ainakin jotain pohdintaa siitä, miten sinä päädyt rakentamaan asukokonaisuutesi.

Tykkään myös sisustusjutuistasi. Ruoka- ja matkajuttuja en aina lue (sama koskee kaikkia seuraamiani blogeja, eli ei siis liity sinuun erityisesti), mutta upeiden kuviesi vuoksi vähintäänkin katselen myös niitä varsin mielelläni :)

Vastaa

Se, miksi olen jo usean vuoden ajan blogiasi seurannut, on nimenomaan analyyttinen otteesi, selkeä ja kaunis kirjoitustyylisi sekä aina niin tyylikkäät asukuvasi. Mielestäni näitä ei kannata lähteä muuttamaan. On aivan liikaa blogeja, joissa ei ole sitä punaista lankaa ja kirjoitetaan mistä milloinkin tuntuu hyvältä. Hienoa, että kirjoitustesi sisältö vaikuttaa niin suunnitellulta ja harkitulta. Blogistasi on viime aikoina tullut muutenkin jo hieman henkilökohtaisempi ja paljastat jo kasvosikin, se on ollut jo hienoa kehitystä! Blogisi on tasokas ja ihana juuri tuollaisena, sinun oloisena. :) Mitä kuitenkin toivoisin lisää, olisi kosmetiikka- ja tuoksuaiheiset postaukset. Niitä oli ennen enemmän!

Vastaa

Pidän eniten kauniista asuistasi ja siitä, miten monipuolisesti ja omalla tavallasi kirjoitat blogiasi. Blogisi kuvat ovat myös aina kauniita ja kirjoitustapasi todella mukaansatempaava. :)

Blogisi on todella hyvä mielestäni ihan tälläisenään, mutta jos jotakin pitäisi toivoa, niin minua kiinnostavat ihan arkiset jutut ja ehkä voisin toivoa jotain vaatteisiin, asusteisiin ja asuihin liittyviä vinkkejä tms.

Vastaa

Minä puolestani haluaisin kuulla siitä, mitkä ovat unelmasi =). Blogiasi on todella mukava lukea.

Vastaa

Oi, mikä ihana toive <3 Ihana kuulla, että viihdyt blogini parissa!!

Vastaa

Olet hyvä kirjoittamaan ja ensimmäisenä tulee väittämättä mieleeni, että kirjoita aiheesta, josta olet haaveillut kirjoittavasi, muttet ole jostain syystä sitä tehnyt. Luota itseesi ja anna tekstin tulla vaikka ihan tajunnanvirtana.
Itse olen tykännyt blogeissa kaikesta, ihanat asut, ruokapaikkavinkit ja matkustelu..(innoissani odotan Espanjapostausta, siellä kun en ole vielä käynyt)
Haluaisin nähdä blogissasi vielä lisää ruokapostauksia, varsinkin matkoiltasi, minkälaista ruokaa ja mitä kannattaa kokeilla missäkin. Muotivinkkejä vaatteista ja asusteista, mitä kannattaa ostaa mistäkin (myös ne ulkomaat). Sekä sen mitä on toivelistallasi juuri nyt. Lisäksi olisi ihan kiva tietää miten olet muuttunut vuosien varrella, vaikka ihan lapsuudesta tähän päivään.

Ennenkaikkea olen kyllä ollut tyytyväinen lukija, ei tarvi mitään ainakaan muuttaa tai lisätä.

Kaikkea hyvää sinulle!

Vastaa

En muista mitä kautta blogisi löysin aikoinaan, mutta minusta tuli vakiolukija ennen kaikkea asukuviesi ja sisustukseen liittyvien postausten takia. Pidän tyylistäsi ja olen saanutkin täältä hyviä vinkkejä ja ideoita. Mieleen ovat jääneet myös hiusten kasvatukseen liittyvät postaukset ja kosmetiikkavinkit. Toivoisin lisää asukokonaisuuden valitsemiseen, asustamiseen, työpaikkapukeutumiseen yms. liittyviä neuvoja :)

Matkapostaukset sen sijaan olen kokenut jostain syystä liian raskaiksi lukea, vaikka pidänkin kovasti matkustelusta.

Vastaa

Pidän elämänasenteestasi, joka mielestäni välittyy blogista hyvin. Vaikka yleensä tekstisi ovat ihanan kepeitä ja iloisia, et myöskään pelkää ottaa vaikeampia asioita esille. Tämä tyyli, joka siis blogissasi on nyt ollut, on mielestäni hyvä : ).

Jos postausehdotuksia saa antaa, niin mielelläni kuulisin / näkisin seuraavaa:
– ajantasaisia ajatuksiasi työnhausta / tulevasta työpaikasta. Toki olet tästä vastikään kirjoittanutkin, mutta aihe on niin kiinnostava, että mielelläni kuulisin siitä ajoittain lisääkin : )
– luetko minkäänlaista kirjallisuutta? Jos luet, niin olisi kiva päästä kurkkaamaan kirjahyllyysi; sisältääkö se jotain kepeää vai syvällistä, faktaa vai fiktiota.. : )
– sisustuksesta olisi kiva lukea enemmänkin
– matkajutut kiinnostavat aina, mutta välillä ne ovat hieman ”raskaita” lukea, sillä sekä tekstiä että kuvia on paljon: pystyisikö postauksia pilkkomaan hieman pienemmiksi?
– ”päivän asu” -postaukset ovat ihania! Itse olen niin kaavoihin kangistunut pukeutuja enkä myöskään tunne värejä omakseni, joten on ihana nähdä toinen toistaan mielenkiintoisempia väri- ja asuyhdistelmiä, joita olet keksinyt : ). Päivän asut olivatkin aikoinaan ”se juttu”, jonka vuoksi aloin blogiasi seuraamaan : ).
– kaikki kauneudenhoitoon liittyvä kiinnostaa myös aina: tuotevinkit, meikkausvinkit jne.

Kaiken kaikkiaan sinulla on ihana blogi, ja aina kun näen Bloglovinissa, että olet tehnyt uuden postauksen, klikkaan sen auki saman tien : ). Oikein kivoja ja ihania bloggailuhetkiä Anna-Maria <3 !

Vastaa

Olen lukenut vuosien varrella joka ikisen kirjoittamasi postauksen. Minua kiinnostavat erityisesti
* brunssi- ja ravintolakokemukset,
* kosmetiikkasuositukset (ihotyyppini ja värini on niin sama, että voin tilata jopa netistä samat tuotteet, ja ne sopivat!)
* asukuvat
* kaikenlaiset pohdinnat, joita nykyään on ilahduttavasti enemmän kuin vaikka pari vuotta sitten

Eli juuri ne asiat joita jo nyt blogissa jatkuvasti on. Matkakertomukset eivät minua niin paljon kiinnosta, mutta kauniit kuvat katson niistäkin aina.

Olisi kiva joskus kuulla enemmän valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Tiedän ettet ajattele olevasi mikään auktoriteetti niissä asioissa, mutta voisihan sitäkin lähestyä kokemukselliselta puolelta – esim. niin kuin siinä aivan loistavassa pilalle menneet asukuvat -postauksessa. Mitä jos kertoisit onnistuneimmista otoksista?

Vastaa

Olen lukenut blogiasi jo aika kauan, vuodesta 2010 saakka ja toki tuolloin alkutaipaleella pläräillyt vanhemmatkin kirjoituksesi läpi. Vaikka itse itseäsi kummasteletkin, löydän sinusta yhtäläisyyksiä itseeni (toki tämä näkemys syntyy teksteistäsi, enhän tunne sinua lainkaan). Juuri siksi olen vuosia pysynyt mukana, sillä koen, että ajatusmaailmasi on hyvin samankaltainen. Enkä toki ole kaikesta samaa mieltä kuin sinä, mutta jotain samaa tunnen meissä olevan. Tyylimme poikkeaa kyllä paljon, en ikinä olisi yhtä rohkea pukeutuja kuin sinä. Äidiksikin olen tullut vastikään.

Viime aikoina olen lukenut postejasi ehkä hieman kriittisemmällä otteella, jotenkin se ajatus, että jäit pois päivätyöstäsi on saanut minut miettimään tuleeko blogiin höttöisempää juttua ihan taloudellisista syistä. En ole oikein asiaan saanut itseltäni vastausta, omasta päästänihän tuo luuloni juontaa juurensa.

Pidän blogistasi ihan sellaisenaan, matkapostaukset on hyödyllisiä, samoin kuin erilaiset ruokaan tai ravintoiloihin liittyvät jutut. Liikunnastasikin kirjoitit ihanan rehellisesti. Parisuhdejutut kiinnostaa aina, mutta ne on toki asioita joita blogisa on ehkä hieman vaikea jakaa ja mihin rajan vetää..

Vastaa

Tykkään selata kaikenlaisia juttuja, mutta eniten nykyään kiinnostaa matkajutut ja pohdinnat. Sinulle on kertynyt runsaasti matkakokemuksia laadukkaiden kuvien kera, sellaisia on aina ilo lukea ja seurata :) eli toivon että kirjoitat jatkossakin muodin lisäksi matkoista, matkahaaveistasi, suunnitelmistasi jne.

Vastaa

Hui, kuulostipa tämä kamalan tutulta..! Poden juuri samaa parasta aikaa.. ;) Ei tiedä miten tästä päästä eteenpäin, enkä uskalla vielä toivoa liikaa! :)

Vastaa

Ooh, kohtalotoveri <3 Voi vitsit, olipa kiva kuulla, etten ole ainoa vastaavissa mietteissä kierivä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.