Olen viimein päässyt kunnon kesäfiilikseen eikä koneen äärellä ole pahemmin ehtinyt viettää aikaa. Olemme nauttineet täysillä tästä viikosta kotimassa kun mieskin on kesälomalla sekä yrittäneet tehdä kaikkea mahdollisimman kesäistä ennen kuin ensi viikolla suuntaamme reissuun ja toisenlaisten aktiviteettien äärelle.

isokarin majakka 10isokarin majakkaEilen teimme päiväretken Uudestakaupungista Isokarin majakalle. Olen aina kokenut suurta viehtymystä majakoita kohtaan, olenpa monesti sanonut, että voisin jopa nähdä itseni asuttamassa jotain yksinäistä majakkasaarta. Ehkä ei enää kuitenkaan niin, taidan rakastaa liikaa kaupunkien sykettä ja eläväisiä kyliä, mutta joku osa minusta kokee edelleen suurta vetoa erakon elämään, jossa voimakas meri ympäröi pikkuista saarta ja hiiskumatonta majakkaa. Majakoita ihailevana onkin hassua, etten ole koskaan aiemmin vieraillut sellaisessa, tämä Isokarin majakka oli ensimmäiseni.

isokarin majakka 1isokarin majakka 9isokarin majakka 8

Sateisena alkanut päivä kääntyi ihanaan auringonpaisteeseen kun pääsimme perille ja merimaisema näytti niin kauniilta. Kapusin tietenkin majakan vanhoja puuportaita niin ylös kuin mahdollista ja kurkin ikkunoista joka suuntaan pitkälle avautuvaa näkymää. Rakastan merta, eikä upea merimaisema pettänyt tälläkään kertaa. Lisäksi saari oli upea ja suurempi kuin osasin odottaa, ja majakka, no se tietenkin oli kaikessa yksinkertaisuudessaan upea!

isokarin majakka 12isokarin majakka 11

        Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.