Huomaa selvästi, että uusi kymmenys lähestyy uhkaavasti (sitä kuuluisaa kolmenkympin kriisiä vielä odottelen, mutta onhan tässä puoli vuotta hyvää aikaa kehittää sellainen). Ensin pukkasi selkävaivat, sitten ihastuin kevytuntsikkaan ja nyt olen eksynyt useamman kerran tutkailemaan goretex-jalkineita. Juu, minä. Mukavuustekijät ovat pinnalla, ja luonteva jatko siihen olikin keskiviikkoisesta Kookengän blogitilaisuudesta kotiinviemisiksi valkattu kenkäpari.

Näitä tuskin olisin vielä pari vuotta sitten ottanut, mutta nyt iskin silmäni suoraan näihin ja eräisiin toisiin, mustiin matalakorkoisiin nauhallisiin nilkkureihin. Mustia kenkiä kuitenkin jo omistan, joten päädyin näihin nätin ruskeisiin, muuhun kenkävalikoimaani verrattuna hyvin mataliin. Lisäksi lämmin ruskea sävy sopii ihan loistavasti yksiin kesällä hankkimani Massimo Duttin laukun kanssa. Kengät tuntuvat näin ensi kokeiluilla supermukavilta jaloissa, ja korkokin on tukevat neljä senttiä – eiköhän näillä pysy pystyssä kinoksissa kahlatessa (ja selkää pidellessä). ;)

kookenka 1Malli Tango, Sasha (kengät saatu)

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Mun pitikin kommentoida sun saapas-postaukseen, että jos kumisaappaat ei tunnu omilta, niin miten olisi gore-kengät. Itse ostin viime syksynä eräät Clarksin yksilöt, eikä niitä gore-kengiksi luulisi ulkonäön puolesta! Kehitystä sillä rintamalla on tapahtunut! :)

Vastaa

Hih, oisit vaan hihkaissut, niin olisin löytänyt niiden maailmaan nopeammin! ;) Nyt vinkin antoi poikaystävä ja myönnän, että ensin epäilin, mutta kurkkasin kuitenkin mielenkiinnoista hänen lähettämänstä linkin ja yllätyksekseni tykästyin. Sen innoittamana aloin klikkailla auki muitakin gorex-jalkineiksi merkattuja ja tajusin, että termi on herättänyt ihan täysin vääriä mielikuvia! Itsekin löysin muutamat kivat, joista ei olisi tosiaan päällepäin tiennyt, että goretexit olisivat, tosi huippua! Täytyykin kurkkia vielä noita Clarksin versioita, kiitos vinkistä! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.